Įkraunama...
Įkraunama...

Mašinų puošimas - 3 tema

QUOTE(priklausomybe @ 2008 05 25, 15:20)
O musu autobusas isvis geltonas smile.gif, o veidrodeliai aukstai, tai negi ten bantus kabinti? Isvis nebezinau, kaip ji papuosti. Gal kam teko su tokiu susidurti?
http://kautra.brat.l.../autobusu-nuoma
tas geltonasis laumzirgis, 31 vieta (3 eilej)

sita ziurejomes ir mes, bet kadangi jis Kaune, tai nesinuomavom. Man jis i bitute panasus biggrin.gif ir manau visai graziai atrodytu tie veidrodeliai papuosti ax.gif gal gelem rolleyes.gif
Atsakyti
gal ne i tena as cia biski,bet nepykit.idomu kiek valanda kainuoja paprasto lengvojo automobilio?suprantu,kad nuo modelio priklauso,na bet mazdaug?jei su vairuotoju ir masiniukas kokiu 2004metu 4u.gif geras,grazus
Atsakyti
QUOTE(Smilga222 @ 2008 05 26, 13:51)
gal ne i tena as cia biski,bet nepykit.idomu kiek valanda kainuoja paprasto lengvojo automobilio?suprantu,kad nuo modelio priklauso,na bet mazdaug?jei su vairuotoju ir masiniukas kokiu 2004metu 4u.gif geras,grazus

kiek as ieskojau, pigiausias yra 140lt/val
Atsakyti
oho,o as ieskojau,tai nieko nesupratau,raso,kad 100lot mazdaug parai,tai ir galvoju ,kad nesamone,reik jusu paklaust smile.gif o tada gerai ,su vyru uz 80lt savo nuomuosim smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Smilga222 @ 2008 05 26, 14:22)
oho,o as ieskojau,tai nieko nesupratau,raso,kad 100lot mazdaug parai,tai ir galvoju ,kad nesamone,reik jusu paklaust smile.gif o tada gerai ,su vyru uz 80lt savo nuomuosim smile.gif

o koki masinuka turit? ir is kurio jus miesto? rolleyes.gif
Atsakyti
http://i16.photobuck...ts/CIMG2904.jpg
Atsakyti
mergaites kaip jums atrodo: as vaziuosiu i baznycia tiesiai is Vilniaus apie 80km, viena be palydos (visi ir Mb jau bus ten ir manes lauks), sventimo vieta bus 5min. kelio nuo baznycios. klausimas- ar verta nuomotis masina? ar geriau tiesiog tarp pazystamu kokios padoresnes paieskoti, nes jom reikes tik kad mane atvestu is vilniaus i baznycia. kaip jus darytumet?
Atsakyti
QUOTE(emiliuxas @ 2008 05 26, 17:46)
mergaites kaip jums atrodo: as vaziuosiu i baznycia tiesiai is Vilniaus apie 80km, viena be palydos (visi ir Mb jau bus ten ir manes lauks), sventimo vieta bus 5min. kelio nuo baznycios. klausimas- ar verta nuomotis masina? ar geriau tiesiog tarp pazystamu kokios padoresnes paieskoti, nes jom reikes tik kad mane atvestu is vilniaus i baznycia. kaip jus darytumet?

jeigu daugiau nelabai kur vaziuosite, tai, manau, neverta nuomotis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(emiliuxas @ 2008 05 26, 20:46)

manau tikrai neverta nuomotis masinu, geriau tikrai kaip sakai tarp pazistamu grazesnes paieskoti papuosti ir viskas smile.gif
o kai jau nuo baznycios iki sventimo vietos tik 5 min, tai jei norisi nors kokios pramogeles, tai galima kokia brickele kinkyta arkliuku issinuomoti - aisku jei yra galimybe tenai. mes praeita savaitagli buvome dar karta savo elniakampio sodybos paziureti nuvaziave, bet kad jau rinkosi sveciai tai i vidu nenuejom, bet vat pakeliui ka pamatem - tokia maza gelemis ispuosta brickele pakinkyta arkliuku, ir diedukas toks vadeliotojas sedi - tai pakalbinom - jis zodziu jaunuosius ten koki tik 5min paves specialiai iki sodybos pas svecius - graziai atrode thumbup.gif
tik mums ir brangokai pasirode - 150lt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(welkom1 @ 2008 05 26, 15:25)

sitaip tikrai nepuosciau savo masinos ax.gif man labiau patinka kukli elegancija smile.gif
Atsakyti
QUOTE(krevete6 @ 2008 05 27, 11:05)
sitaip tikrai nepuosciau savo masinos ax.gif  man labiau patinka kukli elegancija smile.gif

tai kad man visai cia kukliai g.gif
Atsakyti
QUOTE(krevete6 @ 2008 05 27, 11:05)
sitaip tikrai nepuosciau savo masinos ax.gif  man labiau patinka kukli elegancija smile.gif

man ir patinka kukliai, bet graziai drinks_cheers.gif gal turi kokiu pavyzdeliu pasirinkus? ax.gif
Atsakyti