man irgi nesinori daug ispustyt automobilius,esu tokiu macius
kazkokios akivaizdziai dirbtines geles,su islindusiom egliu sakom(atrode,kaip laidotuviu vainikas)labai prastos kokybes,ir uzdeti du didele ''auksiniai''ziedai,na baisiai atrode
geriau maziau,bet kokybiskai,ir ne per daug
dar neradau ko noreciau...
Papildyta:
QUOTE(drakosa @ 2008 05 19, 15:27)
nu man tai begalo gražu....
oj,jau radau
labai grazu,musu nuosava masina tokia,bet balta.idomu kiek toks grozis kainuoja
super.labai
Papildyta:
QUOTE(zilee @ 2008 04 08, 12:08)
pabandyk pasidaryti papuosimus va tokoi principo .
t.y. pagrinda daryti is ivairiu kaspinu, juosteliu, medziagos ir t.t. o prie ju tiesiog pritvirtinti savo papuosimus: geles, kaspiniukus, drugelius, flosristikos kompozicijas ir t.t. na variantu gali buti ivairiu. cia tik keletas pvz.
paciai darytis?
oj as visai be fantazijos,ir net neturiu supratimo kaip cia ka daryt,kaip ta medziaga raukt,prikabint ja
na ZILEE,as suzaveta tavim.jau ir taip pakvietimus kaip tavo daru,o dabar dar i masinu papuosimus taikaus
bet dar ieskau
Papildyta:
QUOTE(Smilga222 @ 2008 05 25, 17:17)
man irgi nesinori daug ispustyt automobilius,esu tokiu macius
kazkokios akivaizdziai dirbtines geles,su islindusiom egliu sakom(atrode,kaip laidotuviu vainikas)labai prastos kokybes,ir uzdeti du didele ''auksiniai''ziedai,na baisiai atrode
geriau maziau,bet kokybiskai,ir ne per daug
dar neradau ko noreciau...
Papildyta:
oj,jau radau
labai grazu,musu nuosava masina tokia,bet balta.idomu kiek toks grozis kainuoja
super.labai
Papildyta:
paciai darytis?
oj as visai be fantazijos,ir net neturiu supratimo kaip cia ka daryt,kaip ta medziaga raukt,prikabint ja
na ZILEE,as suzaveta tavim.jau ir taip pakvietimus kaip tavo daru,o dabar dar i masinu papuosimus taikaus
bet dar ieskau
na nezinau nerodo nuotraukyciu...