Įkraunama...
Įkraunama...

Mašinų puošimas - 3 tema

QUOTE(emiliuxas @ 2008 05 18, 08:07)
maciau parodoj toki varianta kai ant masinos stogo buvo pritvirtintas nuometas ir vyriska skrybele,  thumbup.gif atrode

bigsmile.gif geras thumbup.gif

o man galvos skausmas papuosti beveik 40 vietu autobusa doh.gif maciau merginos cia truputi irgi bande spresti sia problema, butu idomu isgirsti sprendimus ax.gif

o sakykite, kur galima butu pigiai gauti dideliu dirbtiniu geliu?
na, ir gal dar ka pasiulytumete autobuso papuosimui? ax.gif
Atsakyti
nu man tai begalo gražu.... wub.gif
Atsakyti
Gražu wub.gif bet čia tikriausiai gyvos gėlės?
Atsakyti
QUOTE(Astukasas @ 2008 05 19, 13:41)
Gražu  wub.gif bet čia tikriausiai gyvos gėlės?

nu taip.... man negyvos nepatinka....
tikiuosi atlaikys...jei pasidarysiu.. blush2.gif
Atsakyti
nagi, merginos, laukiu ideju autobusa papuosti ax.gif

net ir tos, kurioms tai negresia gal kokiu minciu pazersit? blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
nagi, mergaites, kaip papuosti autobusa? blush2.gif zinau tik, kad nenorim balionu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(krevete6 @ 2008 05 24, 22:47)
nagi, mergaites, kaip papuosti autobusa? blush2.gif  zinau tik, kad nenorim balionu rolleyes.gif

as tik bantukus ant veidrodziu sukabinsiu ir viskas, daugiau nieko nenoriu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Cerecita @ 2008 05 25, 12:27)
as tik bantukus ant veidrodziu sukabinsiu ir viskas, daugiau nieko nenoriu  schmoll.gif

butu grazu, jei autobusas butu vienspalvis, o musu va toks
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo krevete6: 25 gegužės 2008 - 13:37
QUOTE(krevete6 @ 2008 05 25, 14:36)

manau uzraso ant autobuso vistiek nepaslepsi, nebent koki plakata kabinsi, bet abejoju kad taip darysi, tai tau lieka tik prieki puosti.
gali dar kokia girlianda is bantuku ant priekinio stiklo virsaus kabinti...

bet as pastaruoju metu is viso uz minimalu masinu ir autobuso papuosima.

man mama parveze tokia juosta balta, ant masinos kapoto kabinti, bet abejoju kad as ja desiu, nors anksciau labai norejau blush2.gif
Papildyta:
po to, kai paziurejau "geriausia vestuvini filma 2007" man isvis pasikeite nuomone apie vestuves ir visa papuosima rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Cerecita @ 2008 05 25, 12:47)
manau uzraso ant autobuso vistiek nepaslepsi, nebent koki plakata kabinsi, bet abejoju kad taip darysi, tai tau lieka tik prieki puosti.
gali dar kokia girlianda is bantuku ant priekinio stiklo virsaus kabinti...

bet as pastaruoju metu is viso uz minimalu masinu ir autobuso papuosima.

man mama parveze tokia juosta balta, ant masinos kapoto kabinti, bet abejoju kad as ja desiu, nors anksciau labai norejau  blush2.gif
Papildyta:
po to, kai paziurejau "geriausia vestuvini filma 2007" man isvis pasikeite nuomone apie vestuves ir visa papuosima  rolleyes.gif

va, mes savo automobili (pobeda) puosim minimaliai, nes ji ir taip tokia su charakteriu smile.gif o autobusa kazkaip reiktu uzmaskuoti, norskuo toliau, tuo labiau tikiu, kad stebuklo cia nepadarysiu, o plakato, kaip sakai, tikrai nekabinsiu biggrin.gif turbut teks apsistoti ties gelem ar kaspinais ant veidrodziu ir gal kokia girlianda dar galima butu uzkabinti g.gif
Atsakyti
man irgi nesinori daug ispustyt automobilius,esu tokiu macius doh.gif kazkokios akivaizdziai dirbtines geles,su islindusiom egliu sakom(atrode,kaip laidotuviu vainikas)labai prastos kokybes,ir uzdeti du didele ''auksiniai''ziedai,na baisiai atrode doh.gif geriau maziau,bet kokybiskai,ir ne per daug
dar neradau ko noreciau...
Papildyta:
QUOTE(drakosa @ 2008 05 19, 15:27)
nu man tai begalo gražu....  wub.gif

oj,jau radau smile.gif labai grazu,musu nuosava masina tokia,bet balta.idomu kiek toks grozis kainuoja g.gif super.labai wub.gif
Papildyta:
QUOTE(zilee @ 2008 04 08, 12:08)
pabandyk pasidaryti papuosimus va tokoi principo .
t.y. pagrinda daryti is ivairiu kaspinu, juosteliu, medziagos ir t.t. o prie ju tiesiog pritvirtinti savo papuosimus: geles, kaspiniukus, drugelius, flosristikos kompozicijas ir t.t.  na variantu gali buti ivairiu. cia tik keletas pvz.  mirksiukas.gif

paciai darytis? blink.gif oj as visai be fantazijos,ir net neturiu supratimo kaip cia ka daryt,kaip ta medziaga raukt,prikabint ja doh.gif na ZILEE,as suzaveta tavim.jau ir taip pakvietimus kaip tavo daru,o dabar dar i masinu papuosimus taikaus verysad.gif bet dar ieskau smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Smilga222 @ 2008 05 25, 17:17)
man irgi nesinori daug ispustyt automobilius,esu tokiu macius doh.gif kazkokios akivaizdziai dirbtines geles,su islindusiom egliu sakom(atrode,kaip laidotuviu vainikas)labai prastos kokybes,ir uzdeti du didele ''auksiniai''ziedai,na baisiai atrode doh.gif geriau maziau,bet kokybiskai,ir ne per daug
dar neradau ko noreciau...
Papildyta:

oj,jau radau smile.gif labai grazu,musu nuosava masina tokia,bet balta.idomu kiek toks grozis kainuoja g.gif super.labai wub.gif
Papildyta:

paciai darytis? blink.gif oj as visai be fantazijos,ir net neturiu supratimo kaip cia ka daryt,kaip ta medziaga raukt,prikabint ja doh.gif na ZILEE,as suzaveta tavim.jau ir taip pakvietimus kaip tavo daru,o dabar dar i masinu papuosimus taikaus verysad.gif bet dar ieskau smile.gif

na nezinau nerodo nuotraukyciu...
Atsakyti
O musu autobusas isvis geltonas smile.gif, o veidrodeliai aukstai, tai negi ten bantus kabinti? Isvis nebezinau, kaip ji papuosti. Gal kam teko su tokiu susidurti?
http://kautra.brat.l.../autobusu-nuoma
tas geltonasis laumzirgis, 31 vieta (3 eilej)

QUOTE(krevete6 @ 2008 05 25, 13:36)

Atsakyti