[quote=krugile,2009 06 02, 08:19]
tam yra specialus segtukai
[/quote]
o gal matet kur ju yra pirkti, ir kiek mazdaug kainuoja ?
[/quote]
Mačiau floristikos parduotuvej Savanoriuos (Kaune) netoli prisikėlimo bažnyčios, kad nepameluočiau, kainuoja, gal apie 5lt.tikrai tiksliai neatsimenu.
Sveikutes,
mano vestuvės jau prabėgo (05.30), tad masinyte puosiausi pati ir kaip mokejau taip ir padariau
tik fotkes ikelt nemoku
mano vestuvės jau prabėgo (05.30), tad masinyte puosiausi pati ir kaip mokejau taip ir padariau
tik fotkes ikelt nemoku
QUOTE(Vaidulka83 @ 2009 06 09, 17:12)
Sveikutes,
tik fotkes ikelt nemoku
tik fotkes ikelt nemoku
idek kur nors, pvz., fotki.com ir idek cia nuoroda, labai idomu pamatyt
QUOTE(Vaidulka83 @ 2009 06 10, 10:50)
Labai gražu
O dar mano vestuvių tema tokia pat - ir dėl spalvų, ir dėl gėlių
Gyvos gėlės?
QUOTE(Lemona` @ 2009 06 10, 11:00)
Labai gražu
Gyvos gėlės?
Gyvos gėlės?
negyvos
o kada jus pacios suspejote dar ir automobili papuosti? tai cia is vakar jau reikia kaip suprantu mes kol kas zadam salonui patiketi, kad sau galvos nereiktu sukti. nes TA diena ir taip daug reikalu bus... beje, gal kuri turi atsiliepimu apie ROKO dovanos ir geles, Kaune, Kreves pr. buciau dekinga
QUOTE(ingina @ 2009 06 12, 08:31)
o kada jus pacios suspejote dar ir automobili papuosti? tai cia is vakar jau reikia kaip suprantu mes kol kas zadam salonui patiketi, kad sau galvos nereiktu sukti. nes TA diena ir taip daug reikalu bus...
Na mašinytę papuošė pamergės tą pačią vestuvių dieną, ir tų mašinų buvo trys , kurios papuoštos buvo panašiai (tik be kaspinų). Darbas daugiausia truko pusvalandį
QUOTE(Vaidulka83 @ 2009 06 12, 09:44)
Na mašinytę papuošė pamergės tą pačią vestuvių dieną, ir tų mašinų buvo trys , kurios papuoštos buvo panašiai (tik be kaspinų). Darbas daugiausia truko pusvalandį
aisku. na, mano pamergytes is skirtingu miestu, tai sunku joms butu dar anksciau atvaziuot. nors... as tai pagrindine masinyte patikesiu salonui papuosti - kad butu grazesne uz kitas o kitas masinytes su kaspinais (pirksim bazese) - tai jau pabroliukai ar pamergytes pacios uzkabins, tai net 5 min. nereikes manau, atrodys neblogai. o kaip jums toks variantas?
QUOTE(loretita2 @ 2008 10 03, 00:02)
musu masiniukas buvo papuostas taip( cia vaziavo pirsliai su jaunaisiais )
gal kam reiketu sio papuosimo, kol jis laisvas?Rasykit i az
QUOTE(Triu6e @ 2009 06 17, 11:46)
Aš tai visas geles užsakinėju pas vieną moteri. Ir visiems patariu.
Labai įdomus zmogus 20 metų dirba floristu, daugybė žinomų žmoniu užsakinėja puokštes pas ja.
www.alla.lt
ir tikra labai pigiai
Labai įdomus zmogus 20 metų dirba floristu, daugybė žinomų žmoniu užsakinėja puokštes pas ja.
www.alla.lt
ir tikra labai pigiai
o ką reiškia "labai pigiai"? duokit konkretų pvz iš kokių gėlių kiek kainavo?