Įkraunama...
Įkraunama...

Mašinų puošimas - 3 tema

[quote=krugile,2009 06 02, 08:19]
tam yra specialus segtukai mirksiukas.gif
[/quote]
o gal matet kur ju yra pirkti, ir kiek mazdaug kainuoja smile.gif?
[/quote]
Mačiau floristikos parduotuvej Savanoriuos (Kaune) netoli prisikėlimo bažnyčios, kad nepameluočiau, doh.gif kainuoja, gal apie 5lt.tikrai tiksliai neatsimenu.
Atsakyti
Sveikutes,

mano vestuvės jau prabėgo (05.30), tad masinyte puosiausi pati ir kaip mokejau taip ir padariau
tik fotkes ikelt nemoku 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vaidulka83: 09 birželio 2009 - 16:12
QUOTE(Vaidulka83 @ 2009 06 09, 17:12)
Sveikutes,

mano vestuvės jau prabėgo (05.30), tad masinyte puosiausi pati ir kaip mokejau taip ir padariau
tik fotkes ikelt nemoku  4u.gif

idek kur nors, pvz., fotki.com ir idek cia nuoroda, labai idomu pamatyt mirksiukas.gif
Atsakyti
Labukas,

Na nezinau ar gausis - bandau kelti

http://public.fotki....yt/img0516.html
Atsakyti
QUOTE(Vaidulka83 @ 2009 06 10, 10:50)
Na nezinau ar gausis - bandau kelti
http://public.fotki....yt/img0516.html

Labai gražu thumbup.gif
O dar mano vestuvių tema tokia pat - ir dėl spalvų, ir dėl gėlių drinks_cheers.gif
Gyvos gėlės?
Atsakyti
QUOTE(Lemona` @ 2009 06 10, 11:00)
Labai gražu  thumbup.gif
O dar mano vestuvių tema tokia pat - ir dėl spalvų, ir dėl gėlių  drinks_cheers.gif
Gyvos gėlės?

schmoll.gif negyvos
Atsakyti
o kada jus pacios suspejote dar ir automobili papuosti? tai cia is vakar jau reikia kaip suprantu g.gif mes kol kas zadam salonui patiketi, kad sau galvos nereiktu sukti. nes TA diena ir taip daug reikalu bus... ax.gif beje, gal kuri turi atsiliepimu apie ROKO dovanos ir geles, Kaune, Kreves pr. buciau dekinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ingina @ 2009 06 12, 08:31)
o kada jus pacios suspejote dar ir automobili papuosti? tai cia is vakar jau reikia kaip suprantu  g.gif  mes kol kas zadam salonui patiketi, kad sau galvos nereiktu sukti. nes TA diena ir taip daug reikalu bus... 

Na mašinytę papuošė pamergės tą pačią vestuvių dieną, ir tų mašinų buvo trys 4u.gif , kurios papuoštos buvo panašiai (tik be kaspinų). Darbas daugiausia truko pusvalandį ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaidulka83 @ 2009 06 12, 09:44)
Na mašinytę papuošė pamergės tą pačią vestuvių dieną, ir tų mašinų buvo trys  4u.gif , kurios papuoštos buvo panašiai (tik be kaspinų). Darbas daugiausia truko pusvalandį  ax.gif

aisku. na, mano pamergytes is skirtingu miestu, tai sunku joms butu dar anksciau atvaziuot. nors... as tai pagrindine masinyte patikesiu salonui papuosti - kad butu grazesne uz kitas 4u.gif wub.gif o kitas masinytes su kaspinais (pirksim bazese) - tai jau pabroliukai ar pamergytes pacios uzkabins, tai net 5 min. nereikes smile.gif manau, atrodys neblogai. o kaip jums toks variantas?
Atsakyti
QUOTE(loretita2 @ 2008 10 03, 00:02)
musu masiniukas buvo papuostas taip( cia vaziavo pirsliai su jaunaisiais )

gal kam reiketu sio papuosimo, kol jis laisvas?Rasykit i az
Atsakyti
Aš tai visas geles užsakinėju pas vieną moteri. Ir visiems patariu.
Labai įdomus zmogus 20 metų dirba floristu, daugybė žinomų žmoniu užsakinėja puokštes pas ja.
www.alla.lt
ir tikra labai pigiai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Triu6e @ 2009 06 17, 11:46)
Aš tai visas geles užsakinėju pas vieną moteri. Ir visiems patariu.
Labai įdomus zmogus 20 metų dirba floristu, daugybė žinomų žmoniu užsakinėja puokštes pas ja.
www.alla.lt
ir tikra labai pigiai  thumbup.gif

o ką reiškia "labai pigiai"? duokit konkretų pvz iš kokių gėlių kiek kainavo? g.gif
Atsakyti