Kelios nuotraukeles.. kas dar nesugalvojo, tai gal patiks.. tik tiek, kad turetu tada leisti klijuoti ant masiniuku..
man gražiausia, tai gyvos geles ir šonuose kaspinukai...
nesinori mašinų papuošimui išleisti daug pinigėlių
QUOTE(spikita @ 2008 04 22, 14:30)
Kelios nuotraukeles.. kas dar nesugalvojo, tai gal patiks.. tik tiek, kad turetu tada leisti klijuoti ant masiniuku..
Man tai nieko nesimato
man taip pat nieko nesimato
paneles prasau patarkit kaip papuosti dideli autobusa(49 vietu)??
QUOTE(L@umzirgis @ 2008 04 23, 00:38)
man taip pat nieko nesimato
tai turbut tik man viskas matosi... auto dekoras
QUOTE(Edikute @ 2008 04 23, 10:14)
paneles prasau patarkit kaip papuosti dideli autobusa(49 vietu)??
nezinau, kazkas kazkur rase, kad labai fainiai atrode didelis autobusas papuostas mazais kaspineliais.. tik tiek, kad turi leisti juos klijuoti ar kaip kitaip pritvirtinti..
QUOTE(sandra0615 @ 2008 04 22, 14:14)
man gražiausia, tai gyvos geles ir šonuose kaspinukai...
nu mano supratimu gyvom gelemis puosti brangiausia
QUOTE(pincius @ 2008 04 23, 10:19)
nu mano supratimu gyvom gelemis puosti brangiausia
Man atrodo visai neblogai būtų puošti tokiais kaspinais, mačiau visai nebrangių ebay.
QUOTE(spikita @ 2008 04 22, 13:30)
labai fainiai atrodo BMW puostas geltonom gelytem
Mes puosime bantais mums patare operatorius kaip puosti masinas, kad graziai atrodytu nuotraukose bei pripasakoju ivairiu ir parode ivairiu kurijozu kaip puosiama
QUOTE(irute1984 @ 2008 04 25, 11:50)
Mes puosime bantais mums patare operatorius kaip puosti masinas, kad graziai atrodytu nuotraukose bei pripasakoju ivairiu ir parode ivairiu kurijozu kaip puosiama
geras pas jus operatorius
gal gali pasidalint jo patarimais?
Dar konkreciai nieko nezinau, nes kazkur po 2 savaiciu su jo susitiksime ir viska apratsime kaip kas bus, tada galesiu pasidalynti jo patarimais su jumis