Įkraunama...
Įkraunama...

Mašinų puošimas - 3 tema

Kelios nuotraukeles.. kas dar nesugalvojo, tai gal patiks.. rolleyes.gif tik tiek, kad turetu tada leisti klijuoti ant masiniuku.. ax.gif
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Atsakyti
man gražiausia, tai gyvos geles ir šonuose kaspinukai...
nesinori mašinų papuošimui išleisti daug pinigėliųwink.gif
Atsakyti
QUOTE(spikita @ 2008 04 22, 14:30)
Kelios nuotraukeles.. kas dar nesugalvojo, tai gal patiks..  rolleyes.gif  tik tiek, kad turetu tada leisti klijuoti ant masiniuku..  ax.gif
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Man tai nieko nesimato g.gif
Atsakyti
man taip pat nieko nesimato bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
paneles prasau patarkit kaip papuosti dideli autobusa(49 vietu)?? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(L@umzirgis @ 2008 04 23, 00:38)
man taip pat nieko nesimato bigsmile.gif  bigsmile.gif

verysad.gif tai turbut tik man viskas matosi... unsure.gif auto dekoras

QUOTE(Edikute @ 2008 04 23, 10:14)
paneles prasau patarkit kaip papuosti dideli autobusa(49 vietu)?? ax.gif

nezinau, kazkas kazkur rase, kad labai fainiai atrode didelis autobusas papuostas mazais kaspineliais.. rolleyes.gif tik tiek, kad turi leisti juos klijuoti ar kaip kitaip pritvirtinti.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(sandra0615 @ 2008 04 22, 14:14)
man gražiausia, tai gyvos geles ir šonuose kaspinukai...
nesinori mašinų papuošimui išleisti daug pinigėliųwink.gif

nu mano supratimu gyvom gelemis puosti brangiausia g.gif
Atsakyti
QUOTE(pincius @ 2008 04 23, 10:19)
nu mano supratimu gyvom gelemis puosti brangiausia g.gif

Man atrodo visai neblogai būtų puošti tokiais kaspinais, mačiau visai nebrangių ebay.
Atsakyti
QUOTE(spikita @ 2008 04 22, 13:30)
Kelios nuotraukeles.. kas dar nesugalvojo, tai gal patiks..  rolleyes.gif  tik tiek, kad turetu tada leisti klijuoti ant masiniuku..  ax.gif

labai fainiai atrodo BMW puostas geltonom gelytem thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Mes puosime bantais thumbup.gif mums patare operatorius kaip puosti masinas, kad graziai atrodytu nuotraukose wink.gif bei pripasakoju ivairiu ir parode ivairiu kurijozu kaip puosiama lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(irute1984 @ 2008 04 25, 11:50)
Mes puosime bantais  thumbup.gif mums patare operatorius kaip puosti masinas, kad graziai atrodytu nuotraukose wink.gif bei pripasakoju ivairiu ir parode ivairiu kurijozu kaip puosiama  lotuliukas.gif

geras pas jus operatorius bigsmile.gif

gal gali pasidalint jo patarimais? 4u.gif
Atsakyti
Dar konkreciai nieko nezinau, nes kazkur po 2 savaiciu su jo susitiksime ir viska apratsime kaip kas bus, tada galesiu pasidalynti jo patarimais su jumis smile.gif
Atsakyti