Įkraunama...
Įkraunama...

Mašinų puošimas - 3 tema

QUOTE(Braskyte-Uogyte @ 2009 05 04, 09:10)
labas,
tavo masinytes buo gyvom gelem puostos ax.gif pasakyk ar jos tau nenuvyto........ ax.gif

kazkiek, aisku, apvyto, bet vistiek geriau uz kaspinus ar dirbtines geles smile.gif o is tikruju, po vazinejimusi tikrai nebekreipiau demesio i auto papuosimus ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pantera83: 04 gegužės 2009 - 08:32
Centimebalto tiulio kaina priklauso nuo plocio mazdaug nuo 10-15lt uz 1m,ieskok audiniu parduotuvese,maximoj Savanoriu g. mazas skyrelis priesais Kika,Jyske gal yra.Sekmes..
Atsakyti
QUOTE(leksyra @ 2009 03 22, 16:48)
Mes puoseme Minijos g. 140 Likau labai patenkinta.. thumbup.gif  Sumokejom berods 150 Lt.
Masina atrode taip..
user posted image user posted image user posted image

Kaip grazu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(vilma.j @ 2009 05 04, 11:01)
Centimebalto tiulio kaina priklauso nuo plocio mazdaug nuo 10-15lt uz 1m,ieskok audiniu parduotuvese,maximoj Savanoriu g. mazas skyrelis priesais Kika,Jyske gal yra.Sekmes..

aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(ovilija @ 2009 04 27, 09:02)
sveika, is popieriaus darykis kokias baltas rozytes, as pora dienu pasedejau po biski (galima ir per diena) ir pridariau rozysciu su kaspinu baznycai puost smile.gif aisku masinai kaspinu nereik manau, rozytes tiktu,. mano albume pvz gali rast, nes foto idet nemoku as cia  rolleyes.gif

Siaip labai noriu pamatyti tas tavo rozytes, kaip jas darai, mano vestuves tik rugpjucio 8, bet tikrai nenoriu isleisti daug pinigu baznycios puosimui, nes ir taip dideles islaidos tos vestuves, onorisi, kad viskas atroditu idialiai, as biski prie meno tai gal tavo ideja man tiktu... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Lemona` @ 2009 04 30, 13:06)

asmeniskai man, tai labai pigiai atrodo
Atsakyti
QUOTE(uppity @ 2009 05 11, 19:16)
asmeniskai man, tai labai pigiai atrodo

Aš tik foto padėjau įkelt biggrin.gif
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
Man grazu..
Atsakyti
QUOTE(pantera83 @ 2009 05 17, 22:24)

pantera83 labai gražus puošimas, jei nepaslaptis ar brangu toks? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(la_vita @ 2009 05 20, 09:14)
pantera83 labai gražus puošimas, jei nepaslaptis ar brangu toks?  blush2.gif

cia zinok ne mano auto, tai negaliu pasakyt, bet neturetu but brangu, nes kukliai atrodo mirksiukas.gif
Atsakyti
Mergaites, o kaip puosti autobusiuka ir dar balta. g.gif Taip noretusi is gyvu gelyciu kazka, gal kuri turit kokiu nuotraukyciu blush2.gif
Atsakyti