jau susipirkau dideli kalna dirbtiniu labai naturaliai atrodanciu geliu is urmo bazes. jau beveik padariau 5 masinom lydinciom papuosimus. darau klijuojamas ant stiklo puoksteles, o nuo ju i apacia nutys kaip ,, uodega". prisegsiu pavyzdi, tik mano puoksteles bus didesnes ir margesnes . vienoje puoksteleje komponuoju 3 dideles baltas rozes, 3 mazesnes raudonas, raudonos aguonos sakele centre su 8-10 zieduku ir po lapeliu sakeles dvi is sonu. ,,uodegai" nusipirkau ilgu kaip vyteliu, ant kuriu galu suverti balti karoliukai. kotelius gelyciu standziai apvynioju specialia puokstem komponuoti zalia juostele su ten jau esanciais klijais. laiko super. patare pardavejos man vienai tokiai puokstelei prie stiklo klijuoti deti po du siurbtikus. puokstele prie tu siurbtuku tvirtinsiu plona specialia vielute. visom 5 masinom papuosimai man kainavo 90 lt. manau pats tas. dabar vyksiu vel pirkti geliu ir darysiu jaunuju masinai papuosima.turetu kainuoti irgi kazkur apie 100 lt, nes ten jau geliu reiks daugiau. irgi prisegsiu idejos foto.