Įkraunama...
Įkraunama...

Mašinų puošimas - 3 tema

QUOTE(Nesapnuok @ 2008 09 21, 19:35)
Aciū labai ax.gif  ax.gif  ax.gif  ax.gif  ax.gif  ax.gif
Papildyta:
O čia kad lengviu būtų pažiūrėti - mūsų dienos mašinumas:
http://i069.radikal....5cd35e688a4.jpg

http://s61.radikal.r...a0e2f5aeca7.jpg

labai originalu wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*Zavinga1* @ 2008 09 25, 23:25)
labai originalu wub.gif  wub.gif

Ačiū labai blush2.gif 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(loretita2 @ 2008 09 25, 22:00)
kas galit pasakyt kaip idet foto, man neisideda  g.gif

gal rasi sau priimtinesnį būdą user posted image pasiskaičius apie tai čia user posted image
Atsakyti
QUOTE(AusryteA @ 2008 09 17, 17:10)
Sveikos merginos smile.gif
Gal kuri nors zinote, kur galima butu gauti tokiu gelyciu, kaip sita masina papuosta? :)Labai dekoju zinancioms wink.gif

as visad galvojau, kad tai gyvos geles blush2.gif gal kas zinot kur galima nupirkti vilniuje tokiu dirbtiniu gelyciu?
Atsakyti
QUOTE(zilee @ 2008 09 25, 09:04)
musu auto atrode taip.  ax.gif

o cia gyvos gelytes ar dirbtinos? g.gif
p.s. liabai graziai atrodo thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vvylle: 30 rugsėjo 2008 - 12:39
musu masiniukas buvo papuostas taip( cia vaziavo pirsliai su jaunaisiais )
Atsakyti
QUOTE(loretita2 @ 2008 10 02, 23:02)
musu masiniukas buvo papuostas taip( cia vaziavo pirsliai su jaunaisiais )

o is ko cia pagaminta?mano nuomone kad cia truputi per daug uzkrauta blush2.gif siaip pati ideja is k padaryta gal ir gera bet isdestymo budas galetu buti idomesnis ir originalesnis, nes tos sirdeles... ax.gif
Atsakyti
Man tai truputėlį negražiai žiūrisi tų juostelių "kryžiai", be jų būtų visai nieko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vvylle @ 2008 10 03, 14:25)
o is ko cia pagaminta?mano nuomone kad cia truputi per daug uzkrauta blush2.gif siaip pati ideja is k padaryta gal ir gera bet isdestymo budas galetu buti idomesnis ir originalesnis, nes tos sirdeles... ax.gif

cia gal taip atrodo, oseip tai normalia. o padaruta is tiulio. O tos gumos galima buvo papuosti , bet jaunuoji nenorejo sako bus perdaug. Cia kad laikytusi buvo uzmauta ant kapoto, seip labai gerai nes vejas nenuples.
Papildyta:
QUOTE(Pjuvena po krūmu @ 2008 10 03, 14:58)
Man tai truputėlį negražiai žiūrisi tų juostelių "kryžiai", be jų būtų visai nieko smile.gif

Nebent jas reikejo daryti juoda pagal masinos spalva tai gal nebutu taip isryskejusios. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(loretita2 @ 2008 10 03, 20:45)
cia gal taip atrodo, oseip tai normalia. o padaruta is tiulio. O tos gumos galima buvo papuosti , bet jaunuoji nenorejo sako bus perdaug. Cia kad laikytusi buvo uzmauta ant kapoto, seip labai gerai nes vejas nenuples.
Papildyta:

Nebent jas reikejo daryti juoda pagal masinos spalva tai gal nebutu taip isryskejusios.  smile.gif

dar klausimas iskilo g.gif o kas ten per velevele?kokia ten jos paskirtis? g.gif
Atsakyti
QUOTE(vvylle @ 2008 10 04, 09:56)
dar klausimas iskilo g.gif o kas ten per velevele?kokia ten jos paskirtis? g.gif

O cia buvo ant visu masinu pasiuta, pirkom sia ideja. Veliava su raudona sirdimi, tai tokia mintis buvo papuosti masinas. Cia kaip per krepsini dedam lietuvos veliava , ocia vestuviu veliava buvo. Labai graziai atrode kai vaziavom. JU yra pirkti
Atsakyti
QUOTE(loretita2 @ 2008 10 06, 11:30)
O cia buvo ant visu masinu pasiuta, pirkom sia ideja. Veliava su raudona sirdimi, tai tokia mintis buvo papuosti masinas. Cia kaip per krepsini dedam lietuvos veliava , ocia vestuviu veliava buvo. Labai graziai atrode kai vaziavom.  JU yra pirkti

kaip suprasti pirkot ideja?nejau patys negalejot pasidaryti?ar kaip? g.gif
Atsakyti