Įkraunama...
Įkraunama...

Mašinų puošimas - 3 tema

QUOTE(vvylle @ 2008 09 18, 12:29)
mano nuomone tai cia per daug tu ramuneliu ax.gif galetu buti kiek maziau ir butu liuks thumbup.gif bet juk galima nebutinai tokias pat deti ramuneles galima ir kitokios gal formos blush2.gif siaip kazka panasaus tik smulkesnes esu maciusi "Schetellig" parduotuveje, bet jau pries kelis men, gali pabandyti nuvaziuoti, gal ka kito idomaus pamatysi?! mirksiukas.gif

Oj, aciu labai smile.gif man ju reikia nebutinai taip, kaip ten padaryta smile.gif tiesiog, kad zinot, kur rasti smile.gif
Atsakyti
user posted image

QUOTE(AusryteA @ 2008 09 18, 14:41)
Oj, aciu labai smile.gif man ju reikia nebutinai taip, kaip ten padaryta smile.gif tiesiog, kad zinot, kur rasti smile.gif

kur prekiauja dirbtinomis gėlėmis (kauno urmo bazėj yra net visas skyrius)
Atsakyti
QUOTE(loretita2 @ 2008 09 18, 13:47)
o gal kas zinote kur gauti stovus veliavelem, kur ant masinos stiklo deda. dekoju. rasykit i az

nejaugi niekas nezinot kur gauti stoveliu sad.gif
Atsakyti
aš tai nelaBAI SUPRANTU KAIP JIE TURI ATRODYTI
Papildyta:
GAL OMENY TURĖJAI LIPUKUS
Atsakyti
QUOTE(loretita2 @ 2008 09 18, 15:50)
nejaugi niekas nezinot kur gauti stoveliu sad.gif

o tai kur tas veliaveles pardavineja, ten ju nebuna ar nebera?tokiose kaip maxima, rimi pvz nebuna, ieskojai?
Atsakyti
QUOTE(vvylle @ 2008 09 18, 19:13)
o tai kur tas veliaveles pardavineja, ten ju nebuna ar nebera?tokiose kaip maxima, rimi pvz nebuna, ieskojai?

zinok vakar po visas klp parduotuves isjeskojau niekur neradau.
Papildyta:
QUOTE(inesak @ 2008 09 18, 17:54)
aš tai nelaBAI SUPRANTU KAIP JIE TURI ATRODYTI
Papildyta:
GAL OMENY TURĖJAI LIPUKUS

na cia tos kur veliaveles lietuviskas per krepsini visi dejo ant langui, tai man reikia tik situ stoveliu. dabar gal isivaizduji kokiu smile.gif. gal kas esat mate kur ju
Atsakyti
mačiau senukuose Viln,tiksliau bangynije kur pardavinėjami LT krepšininkų suvenyrai
Atsakyti
QUOTE(inesak @ 2008 09 19, 09:27)
mačiau senukuose Viln,tiksliau bangynije kur pardavinėjami LT krepšininkų suvenyrai

o dekui, reikes dukros prasyti kad uzsuktu ir nupirktu. dekui uz info 4u.gif
Atsakyti
prašom,jei konkrečiau vieta kur mačiau-tai įeini pro pagrindines duris ir pasuki šiek tiek į dešinę.Nors jei nepakeitė jiems vietos turėtų pamatyti iš kart
Atsakyti
dar tokių vėliavėlių galima ieškoti lietuviškų suvenyrų parduotuvėse
Atsakyti
www.rutkauskai ten.lt - piroji nuotrauka Taip atrodė mūsų mašinukas. Man buvo abai gražu biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
blogas www adresas ax.gif
Atsakyti