Įkraunama...
Įkraunama...

Mašinų puošimas - 3 tema

QUOTE(loretita2 @ 2008 09 12, 21:48)
dekoju us info, zinosiu. mat naujoke esu smile.gif tai dar neviska zinau

patariu, į visokius kamuojamus klausimus atsakymus galima gauti pagrindiniame SM forumo puslapyje skiltyje "dažniausiai užduodami klausimai" mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
Kukliai ir visai graziai buvo papuosta musu masinyte mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(spyglencija @ 2008 09 15, 17:24)

na nepasakyciau kad kukliai buvo papuosta ax.gif ta puokste tai tikrai ne kukli, nes puse masinos uzima blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vvylle @ 2008 09 15, 20:42)
na nepasakyciau kad kukliai buvo papuosta ax.gif ta puokste tai tikrai ne kukli, nes puse masinos uzima blush2.gif

man kazkiek i kaledine puokste panasi, nepyk cia mano nuomone
Atsakyti
QUOTE(loretita2 @ 2008 09 15, 22:26)
man kazkiek i kaledine puokste panasi, nepyk cia mano nuomone

juk tam ir yra forumas,kad diskutuoti ir isreiksti savo nuomone mirksiukas.gif niu nelabai kaledine egles saku nesimato smile.gif viskas ok, diskutuojam toliau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(spyglencija @ 2008 09 15, 19:24)

kompozicija tikrai ne iš kukliujų ax.gif ir man nesinorėtų tu palmių šakučių o daugiau viskas liuks thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
grazu bigsmile.gif . viskas remiasi i pinigus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(inesak @ 2008 09 16, 09:03)
kompozicija tikrai ne iš kukliujų ax.gif ir man nesinorėtų tu palmių šakučių o daugiau viskas liuks  thumbup.gif  thumbup.gif

aha ir man tos palmės nesižiūri, bet... kaip sakoma kiekvienam savo ax.gif
o šiaip, tai - gražu
Atsakyti
QUOTE(Plumeria @ 2008 08 12, 11:19)

Sveikos merginos smile.gif
Gal kuri nors zinote, kur galima butu gauti tokiu gelyciu, kaip sita masina papuosta? :)Labai dekoju zinancioms wink.gif
Atsakyti
QUOTE(AusryteA @ 2008 09 17, 19:10)
Gal kuri nors zinote, kur galima butu gauti tokiu gelyciu, kaip sita masina papuosta? :)Labai dekoju zinancioms wink.gif

man atrodo kad bazei turetu buti
Atsakyti
QUOTE(AusryteA @ 2008 09 17, 17:10)

mano nuomone tai cia per daug tu ramuneliu ax.gif galetu buti kiek maziau ir butu liuks thumbup.gif bet juk galima nebutinai tokias pat deti ramuneles galima ir kitokios gal formos blush2.gif siaip kazka panasaus tik smulkesnes esu maciusi "Schetellig" parduotuveje, bet jau pries kelis men, gali pabandyti nuvaziuoti, gal ka kito idomaus pamatysi?! mirksiukas.gif
Atsakyti
o gal kas zinote kur gauti stovus veliavelem, kur ant masinos stiklo deda. dekoju. rasykit i az
Atsakyti