Įkraunama...
Įkraunama...

Mašinų puošimas - 3 tema

QUOTE(*zyza* @ 2008 09 02, 17:07)
inesak, norejau tau padekoti uz gelių bazės kontaktus - labai viskas man ten patiko - viską ten susipirkau ir pati visus vestuvių gėlinius priedus dariausi... nieks nenubyrėjo, niekas nenuvyto  4u.gif ir kainavo nedaug

o dėl mašinų papuošimo idėjų - tai ten yra specialiame dėkle oazis paruoštas su tokiu siurbtuku, kad prie automobilio prisitvirtintų - tai jį vandenyje išmirkai, gėlytes susmaigstai ir tau puokštė gatava.. ant mašinos uždedi, rankenėles to dėklo truktelni.. ir turėk sveikatos, kad nusiimt paskui smile.gif beje.. jis berods 21 lt kainuoja

gal galima butu ir man gauti sios geliu bazes kontaktus blush2.gif buciau labai dekinga 4u.gif
Atsakyti
sveikutės.Matau kad kyla kluasimų dėljuostelės,kurią panaudojau-pirkau gėlių parduotuvėje,ją deda į puokštes,vietoj plaušo,veria ant jos karoliukus ir t.t.,supakuota ritinėliais,,barankėmis",spalvų įvairių yra,ir kaina nedidelė-visas pakutis-7-8lt,maždaug,nepamenu,bet kokiem 8 limuzinams užtektų,aš panaudojau tik kelis šiūpukus iš ten esančių,jie ilgi labai,bet dėl to patogu naudot,ir tarpusavyje kai supini,suriši viena su kitu,gali galus paslėpt lengvai.o šiaip dar jų mačiau scheterling ar kaip panašiai vadinas ta parduotuvė Kaune,savanorių g,Žemaičių sustojimas šalia.kiek mačiau,ir Vilniuje tokią turit.Dar urmo bazėje yra,tikrai ne stebuklas,rast galima,tik nevisada aina rast kur tokią pritaikyt 4u.gif
Atsakyti
Bukite geriausios ir nuostabiausios, kaip galiu papuosti tokia masina? g.gif nu visai neturiu minciu , nu ji tokia , kad ne viskas jai tinka blink.gif lauksiu jusu minciu mergytes 4u.gif

http://public.fotki....zzzzz/masina-1/
Atsakyti
QUOTE(Hemera_ @ 2008 09 04, 20:28)
Bukite geriausios ir nuostabiausios, kaip galiu papuosti tokia masina?  g.gif  nu visai neturiu minciu , nu ji tokia , kad ne viskas jai tinka  blink.gif  lauksiu jusu minciu mergytes  4u.gif

http://public.fotki....zzzzz/masina-1/

gal tokio tipo papuosimas tiktu? g.gif

Atsakyti
norejau padekoti inesak uz puokste ir papuostas masinas. visiems masinu papuosimai labai patiko, sake, kad neperkrauta, elegantiska ir nebanalu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pjuvena po krūmu @ 2008 09 05, 21:43)
gal tokio tipo papuosimas tiktu? g.gif

nu vat ir as kazkaip taip isivaizduoju g.gif
Atsakyti
QUOTE(katrinka @ 2008 09 01, 17:10)
Sveikinu tave vvylle!!! na kaip viskas praejo??? gelytes nenubirejo nuo masinos???

aciu katrinka uz sveikinimus mirksiukas.gif svente buvo liuksiska ir oras nepavede, tad masiniukas buvo nuostabus ir nei viena gelyte nenukrito thumbup.gif idedu dar keles foto kaip atrode vestuviu diena, gal ir nelabai matosi bet ideja islieka ta pati wub.gif
http://s337.photobuc...ms/n389/viovar/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vvylle: 07 rugsėjo 2008 - 17:54
QUOTE(lialia:) @ 2008 02 09, 13:29)
sveikutes  4u.gif  4u.gif  4u.gif
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Papildyta:
user posted image

user posted image

rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif kokie grazus papuosimai thumbup.gif
Atsakyti
Mano mašinytė buvo papuošta taip:
Atsakyti
QUOTE(alexxxx @ 2008 09 04, 20:04)
sveikutės.Matau kad kyla kluasimų dėljuostelės,kurią panaudojau-pirkau gėlių parduotuvėje,ją deda į puokštes,vietoj plaušo,veria ant jos karoliukus ir t.t.,supakuota ritinėliais,,barankėmis",spalvų įvairių yra,ir kaina nedidelė-visas pakutis-7-8lt,maždaug,nepamenu,bet kokiem 8 limuzinams užtektų,aš panaudojau tik kelis šiūpukus iš ten esančių,jie ilgi labai,bet dėl to patogu naudot,ir tarpusavyje kai supini,suriši viena su kitu,gali galus paslėpt lengvai.o šiaip dar jų mačiau scheterling ar kaip panašiai vadinas ta parduotuvė Kaune,savanorių g,Žemaičių sustojimas šalia.kiek mačiau,ir Vilniuje tokią turit.Dar urmo bazėje yra,tikrai ne stebuklas,rast galima,tik nevisada aina rast kur tokią pritaikyt  4u.gif

gaila nemoku idet foto, tai pasiulyciau masinos papuosima, jei esi is klp tai parasik i az susitarsim
Atsakyti
QUOTE(loretita2 @ 2008 09 10, 00:35)
gaila nemoku idet foto, tai pasiulyciau masinos papuosima, jei esi is klp tai parasik i az susitarsim

jas įkelti galimybė atsiranda tik parašius 100 žinučių
Atsakyti
QUOTE(Plumeria @ 2008 09 11, 21:11)
jas įkelti galimybė atsiranda tik parašius 100 žinučių

dekoju us info, zinosiu. mat naujoke esu smile.gif tai dar neviska zinau
Atsakyti