Ačiū!
išvažiuoju atostogauti, tai kurį laiką mano kišamų foto nematysit
pailsėsit nuo manęs
pailsėsit nuo manęs
Kaio grazu!!!! idomu ar atlaikys. man tai galvos skausmas su papuosimais visai, nenoriu jokiu firmu samdyt, noriu padaryti viska pati!
Papildyta:
O kur galima isigyti tu siurbiuku ar kaip jie ten vadinasi, ir idomu kokia ju kaina
Papildyta:
O kur galima isigyti tu siurbiuku ar kaip jie ten vadinasi, ir idomu kokia ju kaina
QUOTE(katrinka @ 2008 08 17, 19:54)
Kaio grazu!!!! idomu ar atlaikys. man tai galvos skausmas su papuosimais visai, nenoriu jokiu firmu samdyt, noriu padaryti viska pati!
Papildyta:
Papildyta:
atlaikytri tai tikrai atlaikys, nes mes jau isbandeme, buvo isvaziave pasivazineti tai net 120km/h greiciu ir puciant stipriam vejui nei viena rozyte nenukrito
o tu siurbtuku galima isigyti tokiose parduotuvese kaip:"senukai', "rmitazas". siaip kaina nera labai maza, vienas siurbtukas kainavo 60ct, o ju pirkom 100, tai paskaiciuokit, o plius dar rozytes, bet uztai originalu ir niekur nematyta
Dar norejau taves paklaust vvylle, o gelytes buvo naturalios??? vis mastau kokiom puosti. bijau kad gyvos greit praras vaizda
QUOTE(katrinka @ 2008 08 18, 14:14)
Dar norejau taves paklaust vvylle, o gelytes buvo naturalios??? vis mastau kokiom puosti. bijau kad gyvos greit praras vaizda
gelytes nenaturalios, jos padarytos is plonos kaip paralonas, bet atrodo tikrai kaip gyvos, ypac tos karameles spalvos jas pirkau "schettelig", bet tokiu spalvu jau nebera, jei noresi yra tik tamsios ten ju buna ivairiausiu formu, siaip galima daug ka prigalvoti as kai nueinu i ta parduotuve, ten kokia valanda pravaikstau atrodo ir is to galima padaryti ir is kito, zodziu labai platus pasirinkimas, tik fantazija turek
zinok tokiu laiku gyvom gelytem nepatarciau puosti, nes prasideda lietus, ir vejai stipresni, na nebent tada rinktis jau kokias atsparesnes gelytes
Mačiau gariūnuose ten, kur geltoni garažai, pačiam pačiam gale, šalia seno turgaus yra dirbtiniu gėlių kioskelis. Ten moteriškė daro pagal užsakymus - kiek man sakė, klijuojama gėlytė su kaspinuku kainuoja 5lt. taj palyginus normaliai, o grožis
Bet čia skonio reikalas
Aš pavyzdžiui nesiruosiu 6 mašinoms gyvų gėlių papuošimų daryt... Paskaičiavus kainas
Bet čia skonio reikalas
Aš pavyzdžiui nesiruosiu 6 mašinoms gyvų gėlių papuošimų daryt... Paskaičiavus kainas
zinau, kad ne i tema, bet ten kur reikia, ja jau paskelbiau
gal netycia turit parduot savo papuosimus vestuviu? viena mergina pavede, tai dabar galvos skausma turiu
gal netycia turit parduot savo papuosimus vestuviu? viena mergina pavede, tai dabar galvos skausma turiu
Aš tai galvoju, kad "normališkai" su gėlytėm, gal gyvom, o gal ir ne, papuošime tik pirmąja mašina, juk ji turi būti gražiausia. Na o ant kitų lydynčių uždėsime tik kaspinus ant veidrodėlių
QUOTE(vvylle @ 2008 08 18, 13:07)
o tu siurbtuku galima isigyti tokiose parduotuvese kaip:"senukai', "rmitazas". siaip kaina nera labai maza, vienas siurbtukas kainavo 60ct,
o cia kazkokie specialus siurbtukai, ar tiesiog tie, kur buna i virtuve ar vonia kokiems nedideliems ranksluosciams pakabinti? kokiame skyriuje prie kokiu prekiu ju reiketu ieskoti?
QUOTE(vvylle @ 2008 08 18, 15:26)
gelytes nenaturalios, jos padarytos is plonos kaip paralonas, bet atrodo tikrai kaip gyvos, ypac tos karameles spalvos jas pirkau "schettelig", bet tokiu spalvu jau nebera, jei noresi yra tik tamsios ten ju buna ivairiausiu formu, siaip galima daug ka prigalvoti as kai nueinu i ta parduotuve, ten kokia valanda pravaikstau atrodo ir is to galima padaryti ir is kito, zodziu labai platus pasirinkimas, tik fantazija turek
zinok tokiu laiku gyvom gelytem nepatarciau puosti, nes prasideda lietus, ir vejai stipresni, na nebent tada rinktis jau kokias atsparesnes gelytes
o kokia gelyciu kaina?
QUOTE(Spyrga @ 2008 08 19, 07:17)
o cia kazkokie specialus siurbtukai, ar tiesiog tie, kur buna i virtuve ar vonia kokiems nedideliems ranksluosciams pakabinti? kokiame skyriuje prie kokiu prekiu ju reiketu ieskoti?
mes tuos siurbtukus pirkome "senukuose", o koks ten skyrius tai db nepasakysiu, gal ten prie varztuku visokiu daugiau siaip jei noresit pirkti tai tiesiog pasakykit kad reikia siurbtuku kurie tvirtinasi prie lango. siaip jie paprasti ir tokia dazniausiai tvirtinasi masinose buna zaisliukai uzkabinti ar kvapai ivairus, mes tokio stiliaus pirkome, nes specialus labai brangus 1vnt apie 5lt kazkas kainuoja
Papildyta:
QUOTE(wesika @ 2008 08 19, 09:58)
o kokia gelyciu kaina?
i viena pakeli ieina 12gelyciu ir to pakelio kaina 11lt