Įkraunama...
Įkraunama...

Mašinų puošimas - 3 tema

Na, bandau įkelti mūsų mašiniuko nuotraukas - Plumeria, tau jau labai seniai žadėjau parodyti 7 dešimtmečio lipdukus mirksiukas.gif Taigi, apsiėjom be "normalių" dekoracijų, bet buvom laaabai patenkinti ir iki šiol nenorim nuimti savo gėlyčių blush2.gif
Papildyta:
Ir dar iš kitos pusės ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Pjuvena po krūmu @ 2008 08 15, 01:56)
Sveikos wink.gif Peržiūrėjau temukę, na kai kurie neblogi papuošimai, kai kur baisiai
perkrauta, bet gyvos gėlės vistiek gražiau nei bantai kokie smile.gif O gėlytes ar
kaspinėlius prie kapoto galima klijuoti vadinamu "skoču" arba dvipuse lipnia
juostele. Jos galima nusipirkti senukuose ir ermitaže. Limpa tikrai gerai, nes
klijuodavom kaspinus (dirbau firmoje, kur puošia automobilius) ir jie labai gerai laikydavosi. Čia tik pvz:
user posted image

bet jei nuomuojasi masina tai neleidzia tokiu lipniu juostu klijuoti, nes gali dazai nusilupti, poto kai jas nuplesi, zodziu su tom juostelem reikia labai atsargiai, nors jos tikrai gerai laiko thumbup.gif
Atsakyti
mes per savasias vestuves savo masinyte puosime taip ax.gif darbo buvo begalo daug, bet rezultatu esame tikrai patenkinti wub.gif
http://s337.photobuc.....s papuosimas/
Atsakyti
QUOTE(vvylle @ 2008 08 16, 18:39)
mes per savasias vestuves savo masinyte puosime taip

Super!! Man tokie papuosimai - patys graziausi. Na, isskyrus, aisku, musu gelytes lotuliukas.gif
Atsakyti
man irgi labai grazu tokie puosimai kaip vvyle's wub.gif is smulkiu gelyciu visa masina.. bigsmile.gif
o tas gelytes irgi su lipnia juosta klijuojat? g.gif
Atsakyti
Ot žioplas daiktas - nemokėdama elgtis su failais SM aplinkoje, ištryniau savo įdėtas nuotraukas lotuliukas.gif Šiame kompiuteryje jų nebeturiu, tai belieka įkelti nuorodą blush2.gif

http://picasaweb.goo...187941251854338
Atsakyti
QUOTE(Suomi @ 2008 08 16, 21:47)
Ot žioplas daiktas - nemokėdama elgtis su failais SM aplinkoje, ištryniau savo įdėtas nuotraukas lotuliukas.gif Šiame kompiuteryje jų nebeturiu, tai belieka įkelti nuorodą blush2.gif

Netradiciška, spalvota, linksma, šventiška ir labai liux wink.gif thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(vvylle @ 2008 08 16, 18:20)
bet jei nuomuojasi masina tai neleidzia tokiu lipniu juostu klijuoti, nes gali dazai nusilupti, poto kai jas nuplesi, zodziu su tom juostelem reikia labai atsargiai, nors jos tikrai gerai laiko thumbup.gif

Bet kad nelabai girdėjau, kad lupant juostelę nuo automobilio ir dažai nusiluptų g.gif schmoll.gif Nebent gramdytų su peiliu kokiu, tada gal dažus ir nugramdytum bet tik ne nuo juostelės bigsmile.gif
Atsakyti
Suomi klausimas ne i tema poster_offtopic.gif , bet kaip Tavo puokste laikes? man is saulegrazu taip grazu wub.gif , bet kiek zinau, jos greitai vysta? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sejle @ 2008 08 16, 18:26)
man irgi labai grazu tokie puosimai kaip vvyle's  wub.gif is smulkiu gelyciu visa masina..  bigsmile.gif
o tas gelytes irgi su lipnia juosta klijuojat?  g.gif

su juostele neklijavom nes vyras neleido doh.gif tai ieskojom kitos iseities, tad nusipirkom 100vnt tokiu siurbtuku kurie prie stiklo siurbiasi, tada tose rozytese pragrezem skylutes ir klijavom su super klijais tas rozytes blink.gif patikekit manim darbo tikrai buvo daug, bet kaip sakiau rezultatas nenuvyle nei trupuciu thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Sejle @ 2008 08 17, 08:34)
Suomi klausimas ne i tema  poster_offtopic.gif , bet kaip Tavo puokste laikes? man is saulegrazu taip grazu  wub.gif , bet kiek zinau, jos greitai vysta?  g.gif

Ačiū, man irgi saulėgrąžos labai gražu smile.gif Temoje apie puokštes jau pasakojau: laikėsi nerealiai gerai, per (labai karštą) dieną nepakito nė lapelis smile.gif
Atsakyti
Na mes važiuosim su geltonu vabaliuku ir uždėsim du meškinus - jaunąjį ir jaunąją biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
suomi, thumbup.gif fainas mašiniukas
tikrai netradicinis variantas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti