Įkraunama...
Įkraunama...

Mašinų puošimas - 3 tema

QUOTE(Inspire @ 2008 04 01, 23:13)
čia viena iš idėjų tiems, kuriems skolintą mašiną reikia pasaugoti nuo ale "subraižymo" (nuo gyvų gėlyčių ir pan.)

kaip tik kazka panasaus ir bandyziuos darytis.... aisku jeigu gausis.... bus ir maziau darbo bei laiko prie masinos papuosimo, bei pigiau nei puosti pas floristus ax.gif bet aisku iki rugsejo dar daug laiko, galiu ir apsigalvoti blush2.gif
Atsakyti
Man tai labiausiai nesiziuri ramunytemis isberti hameriai arba pikti BMW schmoll.gif (aisku vabaliukams to netaikau). As manau kad hameris yra tam tikras stilius ir jis turi buti islaikytas net ir puosiant toki auto. As tai papuosimus auto gaminuos pati is dirbtiniu geliu (kadangi is gyvu nespeciau to padaryti nei paskutine nei pries paskutine diena). Man viso to grozio kaina gaunasi apie 30-40 litu. Bet siandien dar pavarcius labai gera temoje ideta puslapiuka sugalvojau kad vardus savo ir vyro butu smagu pauosimuose ipaisyti bigsmile.gif ir jau gimdau mintis kur ir kaip rolleyes.gif Manau kad sita ideja tikrai nenuvalkiota kaip kaspinai is urmo bazes ar vestuviniu ziedu papuosalas ax.gif
Atsakyti
man super sita ideja thumbup.gif ypac bijancioms subraizyti masinas. manau ir laikosi labai gerai!!

Papildyta:
cia ant tu vadinamu lipuckiu, kur ant stiklo klijuot laikosi blush2.gif
http://www.toolspot......ook Set_t.jpg
Atsakyti
Nu tie lipukai tai tikrai mintis bigsmile.gif
Atsakyti
user posted image

Kaip grazu wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(graShkyte @ 2008 04 02, 22:37)
user posted image

Kaip grazu  wub.gif  thumbup.gif

Tikrai nesupykit kam patinka 4u.gif , bet man tai čia į varnos lizdus labai panašu lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Auksinė @ 2008 04 03, 09:30)
Tikrai nesupykit kam patinka 4u.gif , bet man tai čia į varnos lizdus labai panašu  lotuliukas.gif  doh.gif

man ir drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Auksinė @ 2008 04 03, 09:30)
Tikrai nesupykit kam patinka 4u.gif , bet man tai čia į varnos lizdus labai panašu  lotuliukas.gif  doh.gif

As irgi iskart taip pagalvojau dar kai puslapyje ju nardziau. Taip graziai susukta ir plunksneliu jau prinesta, tik kaiusinuku truksta.O gal ta ir noreta pasakyti g.gif na tipo jau suka savo seimos lizdeli g.gif tik kodel du lizdelius g.gif
P.S bet sitas piktas BMW tai man tikrai labai grazu lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingusia31: 03 balandžio 2008 - 09:29
O man tas bmw kazkoks girtas ire sypsosi smile.gif tik tie vainikai nelabai jam tinka ax.gif
Atsakyti
panelytes prasau patarkit kaip papuosti dideli autika(49vietu)????? g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Edikute @ 2008 04 04, 21:28)
panelytes prasau patarkit kaip papuosti dideli autika(49vietu)????? g.gif  g.gif

jo va cia ir man reiks galva pasukti g.gif laukiam ideju 4u.gif
Atsakyti
Pasidalinsiu ir as savo mintimis/... Irs karto norejau kazkaip ispudingai pasipuosti masiniuka, bet kuo toliau tuo labaiu supratau, kad tai laimes busimam gyvenimui nepriduos... Tai apsistojau ties paprastais kaspinais ir daug maziuku kaspiniuku ... MAnes laukia ilga kelione, tad gyvos geles tikrai netiks smile.gif
Atsakyti