Įkraunama...
Įkraunama...

Mašinų puošimas - 3 tema

QUOTE(ciiikiii @ 2008 06 07, 11:36)
sveikutes, ai kaip grazu wub.gif  ir as is sito puslapiuko pasirinkau keleta ideju, pasidariau pauosimus ir dirbtinu gelyciu, atrode super thumbup.gif , tik va tas asilas liumuzino vairuotojas mum neleido juos priklijuot ten kur norim, butu isnvis neleides, bet mano sesute iszyze, kad leistu. aisku, kad priklijavo ne ten kur reikia, tai ir tokio ispudingo vaizdo nebuvo  unsure.gif ir viena pauosima kur turejo but ant kapoto, priklijavo is vis ant limuzino galinio stiklo, tai ji bevaziuojant i rotuse kazkur net  ir pametem  unsure.gif . o tas asilas, savo paapuosimais papuose nusiurusiais balandziais, ir aptriususiom juostom.. fui kaip slykstu prisiminus, o paskui jau po rotuses ant galinio stiklo uzdejo  uzrasa , kazkoki plakata ar lenta su uzrasu  "just meried", prisiminus, tai net ziurpai nueina!!! gerai kad dar baltas limuzinas, butu juodas, tai is vis vaziuotume kaip katafalka. vienu zodziu labai pykstu ant limuzino savininko - vairuottoujo, kuris mum visa sventes pradzia sugadino!!!, bet aciu dievui paskui plaukiojom su jachta, ir gryzom su ja, nes ant kauno mariu kranto vyko vestuves. o cia tai vaizdelis, nuotaikos, ispudziai buvo .... thumbup.gif  wub.gif  thumbup.gif  drinks_cheers.gif

aš tai išvis nesuprantų tų limuzinų turėtojų, kurie nuomuoja vestuvėms. jei jau tavo mašina vestuvėms skirta ir tu sutinki vestuvininkus vežioti, tai savaime suprantama, kad jaunieji norės pasipuošti savo mašiną. išnuomuoja, o paskui "ne, nepuošit"
tegul persidaro savo limuzinus į katafalkas ir gėles galės viduj vežioti.
Atsakyti
QUOTE(Plumeria @ 2008 06 09, 11:33)
aš tai išvis nesuprantų tų limuzinų turėtojų, kurie nuomuoja vestuvėms. jei jau tavo mašina vestuvėms skirta ir tu sutinki vestuvininkus vežioti, tai savaime suprantama, kad jaunieji norės pasipuošti savo mašiną. išnuomuoja, o paskui "ne, nepuošit"
tegul persidaro savo limuzinus į katafalkas ir gėles galės viduj vežioti.

super pasakyta.. thumbup.gif
užtat aš ir nesinuomosiu mašinų... tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(drakosa @ 2008 06 09, 23:30)
super pasakyta.. thumbup.gif
užtat aš ir nesinuomosiu mašinų... tongue.gif

mirksiukas.gif
o tai ką darysi, iš draugų garažų trauksit?
Atsakyti
QUOTE(Plumeria @ 2008 06 10, 09:55)
mirksiukas.gif
o tai ką darysi, iš draugų garažų trauksit?

tai kiekvienas važiuos su sava.... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Astukasas @ 2008 05 09, 16:40)
Nuomos kaina 950 - 1000 Lt.

Čia aš apie autobusiuką plačiau norėčiau sužinoti. Kiek ten vietų? Ir kokiam laikui ta nuoma? Jei gerai suprantu, Kaune čia?
Atsakyti
Kazkas minejo, kad vasara gyvos geles labai greitai nuvysta, tai teks dibrtines geles deti, maciau sventojoje jaunavedziu masinos kapota papuosta 2 sirdelemis is baltu ir raudoniu smulkiu gelyciu, tai sakau pameginti nusipirkit gelyciu dirbtiniu su koteliais ir toki vainika nupinti kaip is pieniu, o paskui suformuoti 2 sirdis ir sujungti jas, idomu kaip gautusi g.gif
Atsakyti
kadangi mes uzsisakem dideli juoda limuzina, tai puosim ji gyvom baltom gelem... wub.gif man labai grazus toks derinukas
Atsakyti
Mes puosime savo masinas dirbtinem rozem, kurias padare mano mama, susuko graziai is tokio specialaus popieriaus (ji floriste), bet su tikrais roziu lapais smile.gif Atrodo kaip tikros, SUPER thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo @zemuoge@: 11 birželio 2008 - 18:17
user posted image

user posted image
Atsakyti
http://www.tarpgeliu.../autp15.en.thmb
Atsakyti

user posted imageuser posted imageuser posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo redmoonde: 16 birželio 2008 - 12:39
mes ant pirmosios masinos desime irgi auksinius zieudus, bet kazkaip nelabai eina isivaizduoti ko dar reiktu deti ant masinos kad jos labai neperkrauti g.gif
Atsakyti