QUOTE(Upokšnis @ 2008 02 27, 15:31)
Dalis mokinių jau balandžio mėnesį "pasidaro" atostogas Neįsivaizduoju, kaip ŠMM privers juos mokintis Gal jiems patiems reiktų pasėdėti mokyklos suole birželio mėnesį
tai nėra čia problemos-kaip "darėm" atostogas sau patys, taip ir darysim
patys logiškai negalvoja-kas dėstys tą birželio mėnesį, jei daugelis mokytojų išeina į egzaminus?kalbėjau su mano mokyklos pavaduotoju, tai tas aiškiai pasakė-gal kurią dieną ir ateisit į mokyklą gal ne, mokytojai bus egzaminuose, laiko nebus, gal kokį projektą duosim, ir džiaukitės atostogom.
QUOTE(Twiggy @ 2008 03 11, 18:05)
As balsavau
taip
Todel kad:
1. Ka veikti 3men laisvus? Vistiek ne visi vasara dirba, tai geriau tegul mokosi, negu slaistosi gatvemis ar sedi namuose!
2. geriau ta menesi ( 20dienu) issklaidyti per visus mokslo metus. Tada nespes mokytojai taip greitai iseiti programos.
3. Sugrizus po 3men atostogu, mokytojai dar koki gera menesi kartoja praeitus metus, tai koks tikslas visa menesi ismesti lauk? geriau menesiu ilgiau mokytis ir nekartoti
Uzsienyje dauguma mokosi ir iki liepos, o grizta i mokykla rugpjucio gale ir ten niekas nesiskundzia, gal todel jaunimo nusiskalstamumas yra mazesnis!
nežinau kiek jums metų, bet jei pati nieko doro nesugebėtumėt nuveikt per tuos 3 mėnesius, tai nereikia kalbėt už kitus "visus"mokinius, kurie "šlaistosi"gatvėm.
sori, bet jei pati sėdit mieste per atostogas savo, tai jau niekas nekaltas
yra tų, kurie dirba, padeda vasarą ūkyje seneliam ar pan.asmeniškai aš turiu sodyba ir vasaros metu visas jos prižiūrėjimas gula ant mano pečių, ir aš turiu ką veikt per tuos 3 mėnesius.
gal pirmose klasėse ir kartoja kursą 1 mėnesį, bet žinot 11-12 klasėje tokio dalyko nėra-arba moki arba ne.
tai jei užsienyje nieks tuos nesiskundžia tai nieks neužtveria kelio ten išvykti