Įkraunama...
Įkraunama...

Nauja vasaros atostogų moksleiviams tvarka

Apklausa: Ar pritariate naujai moksleivių vasaros atostogų tvarkai? (95 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
QUOTE(alfa159 @ 2008 02 19, 09:52)
Dviejose- Vilniuje ir Briuselyje. O Jusu?

Vienoje. Tikiuosi jam neteks mokytis užsienyje, nes kol galėsiu pragyventi Lietuvoje - tol ji bus vienintelė mano gyvenamoji vieta. Aš myliu Lietuvą, ji man patinka. Ir nėra pasaulyje vietos, kuri būtų man mielesnė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Medinis: 19 vasario 2008 - 10:25
Nepritariu. Nematau prasmės. Nors kas žino, gal sūnui paaugus ir mano nuomonė pasikeis g.gif
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2008 02 19, 11:19)
Vienoje. Tikiuosi jam neteks mokytis užsienyje, nes kol galėsiu pragyventi Lietuvoje - tol ji bus vienintelė mano gyvenamoji vieta. Aš myliu Lietuvą, ji man patinka. Ir nėra pasaulyje vietos, kuri būtų man mielesnė.

Jeigu taip yra JUMS, nereiškia, kad taip bus jūsų VAIKAMS. Ir nemanau, kad mokytis užsienyje yra taip blogai. Ir su savo tokiu mąstymu, įdomu kaip reaguotumėte, jeigu jūsų vaikas kurią dieną nuspręstų išvykti gyventi kitur, iš Jūsų mylimosios Lietuvos. Negi smerktumėte vaiką?
Atsakyti
QUOTE(Jurga.~ @ 2008 02 22, 11:47)
Jeigu taip yra JUMS, nereiškia, kad taip bus jūsų VAIKAMS. Ir nemanau, kad mokytis užsienyje yra taip blogai. Ir su savo tokiu mąstymu, įdomu kaip reaguotumėte, jeigu jūsų vaikas kurią dieną nuspręstų išvykti gyventi kitur, iš Jūsų mylimosios Lietuvos. Negi smerktumėte vaiką?

tikriausiai duotų į snukį ir išvarytų iš namų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(barra @ 2008 02 16, 18:36)
Kazkokia nesamone, mokytis vasara doh.gif . Jau to kokybisko mokslo nebebuna pavasari, geguzes men, kai tik pradeda salyte sviest...

Dalis mokinių jau balandžio mėnesį "pasidaro" atostogas doh.gif Neįsivaizduoju, kaip ŠMM privers juos mokintis g.gif Gal jiems patiems reiktų pasėdėti mokyklos suole birželio mėnesį g.gif
Atsakyti
QUOTE(Upokšnis @ 2008 02 27, 15:31)
Dalis mokinių jau balandžio mėnesį "pasidaro" atostogas  doh.gif Neįsivaizduoju, kaip ŠMM privers juos mokintis  g.gif Gal jiems patiems reiktų pasėdėti mokyklos suole birželio mėnesį  g.gif

ŠMM ir nevers. Jie šitą darbą užkrovė ant mokytojų pečių.
Atsakyti
Siaip mazai kas uzsenyje turi 3 menesius vasaros atostogu. ir baigia visi veliau ir pradeda visi anksciau...o musu nabageliams reik 3 menesiu.
Turiu 2 moksleivius.keistas tas laikas ta birzeli, tik gerai zinau,kad vaikai papildomu darbu metu galejo pasikelti pazymius. Na o tiems ,kuriems nieko nereikejo, tik stume bereikalingai laika. kazka reiktu sugalvoti, na,bet ne taip.
Atsakyti
QUOTE(Ašaros lietuje @ 2008 02 13, 07:32)
Norėjau paklausti tų, kurie balsavo apklausoje taip.
Kodėl?  ax.gif

As balsavau taip smile.gif
Todel kad:
1. Ka veikti 3men laisvus? Vistiek ne visi vasara dirba, tai geriau tegul mokosi, negu slaistosi gatvemis ar sedi namuose!
2. geriau ta menesi ( 20dienu) issklaidyti per visus mokslo metus. Tada nespes mokytojai taip greitai iseiti programos.
3. Sugrizus po 3men atostogu, mokytojai dar koki gera menesi kartoja praeitus metus, tai koks tikslas visa menesi ismesti lauk? geriau menesiu ilgiau mokytis ir nekartoti tongue.gif
Uzsienyje dauguma mokosi ir iki liepos, o grizta i mokykla rugpjucio gale ir ten niekas nesiskundzia, gal todel jaunimo nusiskalstamumas yra mazesnis! g.gif
Atsakyti
QUOTE(nesmerk @ 2008 03 09, 19:23)
Siaip mazai  kas uzsenyje turi 3 menesius vasaros atostogu. ir baigia visi veliau ir pradeda visi anksciau...o musu nabageliams reik 3 menesiu.

Turint tiek pamokų, tokius krūvius, LT mokiniai tikrai nabagėliai ir jiems reikia 3 mėnesių

QUOTE(Twiggy @ 2008 03 11, 17:05)
As balsavau taip  smile.gif
Todel kad:
1. Ka veikti 3men laisvus? Vistiek ne visi vasara dirba, tai geriau tegul mokosi, negu slaistosi gatvemis ar sedi namuose!
2. geriau ta menesi ( 20dienu) issklaidyti per visus mokslo metus. Tada nespes mokytojai taip greitai iseiti programos.
3. Sugrizus po 3men atostogu, mokytojai dar koki gera menesi kartoja praeitus metus, tai koks tikslas visa menesi ismesti lauk? geriau menesiu ilgiau mokytis ir  nekartoti  tongue.gif
Uzsienyje dauguma mokosi ir iki liepos, o grizta i mokykla rugpjucio gale ir ten niekas nesiskundzia, gal todel jaunimo nusiskalstamumas yra mazesnis!  g.gif

Dėl trečios priežasties nesutinku. Bet kokiu atveju, kartojimas bus, nes ir po mėnesio grįžus, daugelis dalykų užsimiršta unsure.gif
Atsakyti
tas istatymas absoliuti nesamone. asmeninis esu 8 klases mokine mokaus namie del tam tikru priezasciu ir isivaizduokit negana to kad as retai kurnors iseinu tai dar ir visa birzeli sedet namie ir mokintis kosmaras nesutinku
Atsakyti
Sis istatymas visiskas absurdas schmoll.gif ir nereikia sakyti, kad kitose salyse vaikai mokosi dar ilgiau. Ten kruviai visiskai kiti, egzaminu tvarka kita ir apskritai visa svietimo sistema kitokia! Kvailiausia sioje situacijoje tai, kad birzeli vyksta egzaminai lotuliukas.gif jau aptarta sioje temoje n kartu, kad produktyvus mokymasis tokioje aplinkoje neimanomas. vargsai mokytojai unsure.gif kiek jiems vargo su egzaminais o cia dar tipo "pamokas" tures vesti.... O apie ta nereikalinga slaistymasi tai vel kita kalba. Kam patinka slaistytis staistysis ir taip, tokie vaikai turbut net nezada birzeli i mokykla kulniuoti, be to jei del egzaminu bus sutrumpintos pamokos jie net nesivargina eiti del keliu pamoku. Be to daugelis knygu jau bus iseita, todel mokytojai duos kartoti visa medziaga, o paskui ateisim rugseji ir vel kartosim doh.gif nes tokia vadoveliu sistema. Vienu zodziu is kurios puses be paziuretum absurdas.... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Upokšnis @ 2008 02 27, 15:31)
Dalis mokinių jau balandžio mėnesį "pasidaro" atostogas  doh.gif Neįsivaizduoju, kaip ŠMM privers juos mokintis  g.gif Gal jiems patiems reiktų pasėdėti mokyklos suole birželio mėnesį  g.gif

tai nėra čia problemos-kaip "darėm" atostogas sau patys, taip ir darysim biggrin.gif patys logiškai negalvoja-kas dėstys tą birželio mėnesį, jei daugelis mokytojų išeina į egzaminus?kalbėjau su mano mokyklos pavaduotoju, tai tas aiškiai pasakė-gal kurią dieną ir ateisit į mokyklą gal ne, mokytojai bus egzaminuose, laiko nebus, gal kokį projektą duosim, ir džiaukitės atostogom.
QUOTE(Twiggy @ 2008 03 11, 18:05)
As balsavau taip  smile.gif
Todel kad:
3. Sugrizus po 3men atostogu, mokytojai dar koki gera menesi kartoja praeitus metus, tai koks tikslas visa menesi ismesti lauk? geriau menesiu ilgiau mokytis ir  nekartoti  tongue.gif
Uzsienyje dauguma mokosi ir iki liepos, o grizta i mokykla rugpjucio gale ir ten niekas nesiskundzia, gal todel jaunimo nusiskalstamumas yra mazesnis!  g.gif

nežinau kiek jums metų, bet jei pati nieko doro nesugebėtumėt nuveikt per tuos 3 mėnesius, tai nereikia kalbėt už kitus "visus"mokinius, kurie "šlaistosi"gatvėm. g.gif sori, bet jei pati sėdit mieste per atostogas savo, tai jau niekas nekaltas schmoll.gif yra tų, kurie dirba, padeda vasarą ūkyje seneliam ar pan.asmeniškai aš turiu sodyba ir vasaros metu visas jos prižiūrėjimas gula ant mano pečių, ir aš turiu ką veikt per tuos 3 mėnesius. cool.gif gal pirmose klasėse ir kartoja kursą 1 mėnesį, bet žinot 11-12 klasėje tokio dalyko nėra-arba moki arba ne. schmoll.gif
tai jei užsienyje nieks tuos nesiskundžia tai nieks neužtveria kelio ten išvykti mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Aušrelė*: 15 balandžio 2008 - 15:46