aciu,svarbu dar labai,kad tobulas makiazas islieka visa diena ir ta reikala labai gerina veil
O tokias apklausas labai daznai suorganizuoja verslo pasaulyje konkurentai,jai bent kiek iziebe zmoniu abejone jau didelis laimejimas.
tikrai nemanau,kad aplamai kažkokia kosmetinė priemonė,kuri tiktų ir patiktų visoms be išimties pvz. meteoritai man nesamonių nesamonė ,odą traukia,jausmas kaip miltų ant veido ir jokio ypatingo efekto ...o mineralai man labai patiko,oda atrodo daug geriau,negu su kitomis priemonėmis,kurias ankščiau naudojau ir tikrai daug gražiau švyti,negu su meteoritais bet tai tik mano asmeniniai įspudžiai
tikrai planuoju užsisakyti dar pudros ir šešėlių kokį rinkinį tik reikia dėl atspalvio apsispręsti.balandį atskrenda draugė iš JAV,prašysiu kad atvežtų
tikrai planuoju užsisakyti dar pudros ir šešėlių kokį rinkinį tik reikia dėl atspalvio apsispręsti.balandį atskrenda draugė iš JAV,prašysiu kad atvežtų
Sveikos,
susigundžiau ir aš šita pudryte
Noriu paklausti išbandžiusių:
1. Ar maskuoja kiek (gal kuri strazdanota naudojat, ar kiek paslepia strazdanas)?
2. Ar atstoja krempudrą? Kompkatinę?
3. Kaip su ja dažotės? (ta prasme kremas, krempudra, mineralinė, ar be krempudros, ar kaip???)
4. Ar būtinas tas VEIL?
5. Ar labai šviesus šviesiausias atspalvis? Ir ar jis neoranžinis?
6. Mano oda normali/mišri, šiaip neblizga. Nežinau, ar imti rinkinį, ar vientik pudrytę (jei netiks, tai nemaži pinigai)
7. Ar būtinas šepėtėlis specialus? Ar būtinai Kabuki? O kaip Handy Buki Brush - rašo kad irgi mineralkei skirta? Kuris geresnis?
Būsiu labai dėkinga kurios nepatingės atsakyti
1. Ar maskuoja kiek (gal kuri strazdanota naudojat, ar kiek paslepia strazdanas)?
3. Kaip su ja dažotės? (ta prasme kremas, krempudra, mineralinė, ar be krempudros, ar kaip???)
4. Ar būtinas tas VEIL?
6. Mano oda normali/mišri, šiaip neblizga. Nežinau, ar imti rinkinį, ar vientik pudrytę (jei netiks, tai nemaži pinigai)
7. Ar būtinas šepėtėlis specialus? Ar būtinai Kabuki? O kaip Handy Buki Brush - rašo kad irgi mineralkei skirta? Kuris geresnis?
QUOTE(Stabilo @ 2008 02 13, 14:37)
Sveikos,
4. Ar būtinas tas VEIL?
4. Ar būtinas tas VEIL?
Šiandien esu labai pikta, bet netingiu atsakyti
1. Maskuoja taip pat, o gal ir geriau nei kreminė pudra. Manau ir strazdanas pamaskuos, nežinau ar visiškai paslėps, bet gal ir visai jų nesimatys.
2. Ji viena atstoja kreminę ir sausą pudrą.
3. Kremas ir po to mineralinė (foundation)
4. Veil naudoji, kad mažiau blizgetų. Bet tą blizgėjimą, gal labiau galima būtų pavadinti švytėjimu. Nors man dienos begyje jis tampa panašesniu į blizgėjimą.
5. SPalvos manau nė viena neoranžinė. Dėl šviesumo, tai kas naudoja tą šviesiausią (ar tik ne Prieblanda ), nesiskundė, kad nušviesintų. Ta pudryte prisitaiko prie veido spalvos.
6. Ką rinktis ar rinkinį ar vien tik pudrą tik pati gali nuspręsti. blogiausiu atveju, jei netiks yra kosmetikos išparduotuvė.
7. Šepetėlis turi būti pakankamai šiurkštus. Aš naudoju ne specialų mineralkei, bet vidutinio šiurkštumo, tai gerai dengia. Pabandžiau su švelniu, nieko gero.
QUOTE(prieblanda @ 2008 02 13, 15:04)
Laba diena, kilo man milijonas klausimų, čia pateikiu kelis iš jų. Malonėkit atsakyti. Seną temą neturiu laiko skaityt
Prieblanda skuba į pagalbą
Niekas Medium Tan spalvos neturit? Ar labai tamsi bus?
QUOTE(Stabilo @ 2008 02 13, 15:13)
Gal kažkam nebus sunku atsakyti, o jei sunku - nebūtina taip komentuoti
Kas kaip nori, tas taip komentuoja. Aš būna dar ne taip pasisakau. Ištiesų tai visi tavo pateikti klausimai buvo aptarti
Papildyta:
QUOTE(nikute @ 2008 02 13, 15:29)
Niekas Medium Tan spalvos neturit? Ar labai tamsi bus?
Kažkuri tikrai rašė apie medium tan. Nesiskundė, kad per tamsi.
Aš turiu medium, bet vasarai manau dar įsigysiu medium tan. Kai turėsiu dvi, galima jas bus maišyti tarpusavyje, priklausomai nuo to, kokio tamsumo bus tuo metu oda
QUOTE(Ferrari @ 2008 02 13, 15:27)
Šiandien esu labai pikta, bet netingiu atsakyti
1. Maskuoja taip pat, o gal ir geriau nei kreminė pudra. Manau ir strazdanas pamaskuos, nežinau ar visiškai paslėps, bet gal ir visai jų nesimatys.
4. Veil naudoji, kad mažiau blizgetų. Bet tą blizgėjimą, gal labiau galima būtų pavadinti švytėjimu. Nors man dienos begyje jis tampa panašesniu į blizgėjimą.
5. SPalvos manau nė viena neoranžinė. Dėl šviesumo, tai kas naudoja tą šviesiausią (ar tik ne Prieblanda ), nesiskundė, kad nušviesintų. Ta pudryte prisitaiko prie veido spalvos.
6. Ką rinktis ar rinkinį ar vien tik pudrą tik pati gali nuspręsti. blogiausiu atveju, jei netiks yra kosmetikos išparduotuvė.
7. Šepetėlis turi būti pakankamai šiurkštus. Aš naudoju ne specialų mineralkei, bet vidutinio šiurkštumo, tai gerai dengia. Pabandžiau su švelniu, nieko gero.
Dėkoju už atsakymą
Aš turiu tik gana švelnius šepetėlius, tai manau, kad reikia pirkti ir specialų. Vistik linkstu prie rinkinio Light spalvos, nes esu šviesi, o jei prisitiako manau nebus per balta
Dar kartą dėkoju
QUOTE(Renata 76 @ 2008 02 08, 22:10)
As tai ryte ant svarios odos tepuosi su tuo vitamininiu kremuku is rinkinuko,tada pamaskuoju ka reikia ir tada jau dengiu visa veida pudryte
Nu man tai Tikrai niekad krempudros nenaudosiu
Tiesa,mano odos bukle akivaizdziai pagerejo naudojant sita pudryte Budavo tokia vietom atsiserpetojus,kitur riebaluota o dabar viskas
As ja isimylejau
o gal galit naujokei tokį mini pradžiamokslį pasakyti arba nuorodą mestelti, kas čia do daiktas...šiuo metu tepu aš toninį kremą, jis mane tenkina, bet pasiskaičius įdomu, kaip čia ta mineralinė pudra, nes mano oda kaip ir Renata rašo-tai riebaluota, tai šerpetoja + labai alergiška ir kokių firmų yra? kokios kainos? nes apie mineralinę pudrą nelabai ką žinau...skaičiau daug temos pls, bet visur jau šnekasi daug bandžiusios, išmėginusios....o jei nuo nulio- kas tai yra, kokie + ir - ačiū, jei kas sureaguosit Nu man tai Tikrai niekad krempudros nenaudosiu
Tiesa,mano odos bukle akivaizdziai pagerejo naudojant sita pudryte Budavo tokia vietom atsiserpetojus,kitur riebaluota o dabar viskas
As ja isimylejau
Papildyta:
dar pasiskaičiau kelis pasisakymus- tik nebarkit- aš labai jautri laikau va vaiką ant rankų miegantį ir skaitau skaitau, bet nevisai įkremtu kas ir kaip viena suporatau- šepetuko tai pudrai neturiu tikrai- visi labai švelnūs, minkšti
QUOTE(Stabilo @ 2008 02 13, 15:13)
Gal kažkam nebus sunku atsakyti, o jei sunku - nebūtina taip komentuoti
O spamo sąvoka ką nors reiškia?
Čia tik bobų forumuose šimtą kartų to paties klausia ir visos nesiparindamos atsako tą patį per tą patį
O jei aš nuolat seku temą ir laukiu naujos informacijos, o ne tas pats per tą patį? Bet čia ne tik šios temos bėda. Visa SM tokiu briedu užkišta, tai naudongos informacijos tenka gerokai pakuisti
O grįžtant prie temos, tai šviesiausias Fair atspalvis yra neutralus - neturi nei rožinių, nei geltonų tonų, kartu ir nebalina.
Gavau BE mineraline pudra
Kol kas stebuklo nepastebeta
Dar neturincioms mano isvados butu tokios:
- maskuoja vidutiniskai
- ant veido BEVEIK nesimato
- siek tiek blizga (jeigu oda misri/riebi gali kilti problemu)
- Light atspalvis - i geltonuma
ir dar.. visur raso kad svarbiausia nepadauginti ir tepti vos vos. Bet uztepus vos vos jokio efekto nepamaciau taigi iberiau i dangteli ne taip ir mazai.
tepiau su EZ sepeteliu (vargsas jis visur - ir meteorituose ir EZ, dabar BE sudalyvavo )
atrodo viskas (uzsisakiau dabar kita atspalvi )
Kol kas stebuklo nepastebeta
Dar neturincioms mano isvados butu tokios:
- maskuoja vidutiniskai
- ant veido BEVEIK nesimato
- siek tiek blizga (jeigu oda misri/riebi gali kilti problemu)
- Light atspalvis - i geltonuma
ir dar.. visur raso kad svarbiausia nepadauginti ir tepti vos vos. Bet uztepus vos vos jokio efekto nepamaciau taigi iberiau i dangteli ne taip ir mazai.
tepiau su EZ sepeteliu (vargsas jis visur - ir meteorituose ir EZ, dabar BE sudalyvavo )
atrodo viskas (uzsisakiau dabar kita atspalvi )