Įkraunama...
Įkraunama...

Mineralinė pudra

QUOTE(DODA @ 2008 02 12, 12:09)
aš riebiaodė. Antroj dienos pusėj vaizdas tikrai nekoks unsure.gif ir Veil nelabai padeda  schmoll.gif po pietų vos ne iš naujo makaižą reik daryt  doh.gif
bet man visalaik taip, tai kaip ir pripratus  ax.gif

Tau reiktų surast savo odai tinkamą matinį kremuką, tada nenuplauks taip. Ir kokią gydančią, mažinančią riebalų išsiskyrimą priemonę, jei tokia didelė problemėlė....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Endendu: 12 vasario 2008 - 11:16
QUOTE(Endendu @ 2008 02 12, 11:15)
Tau reiktų surast savo odai tinkamą matinį kremuką, tada nenuplauks taip. Ir kokią gydančią, mažinančią riebalų išsiskyrimą priemonę, jei tokia didelė problemėlė....

ir ko tik aš nebandžiau doh.gif
kartais toks jausmas, kad nuo tų, matiškumą suteikiančių ar riebalavimąsi mažinančių priemonių prišingas poveikis būna doh.gif
Atsakyti
buvau užsidegus aš šita pudra, bet pasinaršiau internete ir pažiūrėjau, kad tas bumas ir teigiamas vertinimas kaip ir praėjęs g.gif tik 49 proc. BE pudrą pirktų dar kartą, o tai mažokas skaičius kaip tokiam 'stebuklui' biggrin.gif be to atsiliepimų skaičiau, kad riebina odą ir dar kažkokių pagal kuriuos mano odytei ji nelabai schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Veila @ 2008 02 12, 11:19)
buvau užsidegus aš šita pudra, bet pasinaršiau internete ir pažiūrėjau, kad tas bumas ir teigiamas vertinimas kaip ir praėjęs  g.gif tik 49 proc. BE pudrą pirktų dar kartą, o tai mažokas skaičius kaip tokiam 'stebuklui'  biggrin.gif  be to atsiliepimų skaičiau, kad riebina odą ir dar kažkokių pagal kuriuos mano odytei ji nelabai  schmoll.gif

drinks_cheers.gif šiandienai mąstau lygiai taip pat ir anktrą kartą jos greičiausiai nepirksiu (nebent po kiek laiko įvyks stebuklas ir ji man labai ims patikti). Manau, kad galima drąsiai mėginti kitas pudras ir lyginti su šia biggrin.gif
Atsakyti
Mano oda gan riebi T zonoje,bet veil uztenka pasipudruoti viena karta dienoje,kad nebuciau blizganti...ir siaip man atrodo,kad po tos pudros ta T zona mano normalesne tapo.
Atsakyti
QUOTE(DODA @ 2008 02 12, 12:17)
ir ko tik aš nebandžiau  doh.gif
kartais toks jausmas, kad nuo tų, matiškumą suteikiančių ar riebalavimąsi mažinančių priemonių prišingas poveikis būna  doh.gif

Man visai neblogai padejo L'Ocitaine Lavandų kremas riebiai veido odai. Gal tau pavyktų gauti mėginuką parduotuvėje ir pabandyti?
Atsakyti
QUOTE(DODA @ 2008 02 12, 11:17)
ir ko tik aš nebandžiau  doh.gif
kartais toks jausmas, kad nuo tų, matiškumą suteikiančių ar riebalavimąsi mažinančių priemonių prišingas poveikis būna  doh.gif

o as tau siulyciau Avene Cleanance (berods taip vadinasi) ..as irgi esu super riebios odos,bet va sitas matiskuma islaiko super ir tikrai daugiau nereibina.Be to bekvapis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(EVY @ 2008 02 12, 12:27)
Mano oda gan riebi T zonoje,bet veil uztenka pasipudruoti viena karta dienoje,kad nebuciau blizganti...ir siaip man atrodo,kad po tos pudros ta T zona mano normalesne tapo.

drinks_cheers.gif Man tai nudziovina ta pudra veidelio tuos riebalus thumbup.gif Tik kadangi dabar baisiai isberta esu, isvis nesidazau rolleyes.gif Bet isbere ne nuo pudros, o nuo kondensuoto pieno - per didele smalize esu lotuliukas.gif
Atsakyti
Aš irgi paskaitinėjau užsienio komentarus aie šią pudrą, tai kažkoks diedas, kuris daro makiažus ten pažėrė savo nuomonę... sako, jog mineralai taip pat kažkiek kemša odą, nes turi tų smulkių dalelių. Kažką lygino su purvu, neva kai ilgiau pabūna ant odos, gaunasi tas pats, kad būtum išskitepus su purvu, o tai nėra taip pat odai labai gerai. O ypač pabrėžė toms, kurios turi problematišką odą, su BE nereikia tos odos slėpti, pirmiausia jis pasiūlė odą gydyti, o tik po to teplioti. Ir šiaip rašė - ne stebuklas. Vienžo dar galvoju pirkt ar ne...
Atsakyti
QUOTE(night_ @ 2008 02 12, 15:47)
Aš irgi paskaitinėjau užsienio komentarus aie šią pudrą, tai kažkoks diedas, kuris daro makiažus ten pažėrė savo nuomonę... sako, jog mineralai taip pat kažkiek kemša odą, nes turi tų smulkių dalelių. Kažką lygino su purvu, neva kai ilgiau pabūna ant odos, gaunasi tas pats, kad būtum išskitepus su purvu, o tai nėra taip pat odai labai gerai. O ypač pabrėžė toms, kurios turi problematišką odą, su BE nereikia tos odos slėpti, pirmiausia jis pasiūlė odą gydyti, o tik po to teplioti. Ir šiaip rašė - ne stebuklas. Vienžo dar galvoju pirkt ar ne...

Tai oda visa laika kazkas kemsa. Neuztepsi pudros - kims lauke dulkes, nesvarumai mirksiukas.gif Bet is visu pudru man sita maziausiai kemsa, todel ir naudoju ja. Nes su kitom issitepus vakare ant veido jau visa spuogyna rasdavau lotuliukas.gif O y darba juk neisi nesidazius, ypac jei oda nera grazi - neestetiskai atrodo doh.gif
Beje, gal kuri turit kortele ir mokat e-bay pirkti?Labai noreciau, kad kazkuri padetu nusipirkti mineraliniu seseliu - atsilyginsiu, y a.z. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(night_ @ 2008 02 12, 14:47)

O man vienareikšmiškai odos būklė pradėjus naudot tą pudrą ženkliai pagerėjo biggrin.gif

Atsiliepimai apie mineralinius šešėlius - dažiausi ryte, o atrodo, kaip prieš 5 minutes užtepti thumbup.gif , spalvos taip pat ryškios (apskritai jie gan pigmentuoti rolleyes.gif), nei kiek nesubėgo bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DODA: 12 vasario 2008 - 15:30
Visokias krempudras naudoju jau apie 20 metu ir nieko tobulesnio nemaciau ant savo veido thumbup.gif Mano dziaugsmui del sio atradimo ribu nera lotuliukas.gif
Atsakyti