Įkraunama...
Įkraunama...

Mineralinė pudra

QUOTE(midori @ 2008 02 11, 22:53)
sveiki.ar kas uzasisake mineral pudra be tarpininkiu?
gal galit rekomenduot koki internetini psl?nes kol kas radau,kad tik i jav siuncia...

Midwestskincare.com, siunciaus likau patenkinta
Atsakyti

Sveikos dar kartele! Kas jau isbandet mineraline pudryte is ARTDECO?

Atsakyti
nu va,sėdžiu išsiteplijusi visomis rinkinio priemonėmis lotuliukas.gif
nu ir ką galiu pasakyti.........mineralinė pudra yra thumbup.gif wub.gif dabar galiu tikrai išmesti lauk krempudrą.naudojausi ja retai,vakariniam makiažui tik,nes visą dieną negalėčiau pakesti tokios kaukės ant odos schmoll.gif
viskas labai patiko - ir pagrindas (toks lengvas,bet gerai drekinantis ir raminantis)
pudra- wub.gif reikia dar dienos šviesoje ,aišku,žiūrėti...nu bet dabar esu visiškai patenkinta rezultatu thumbup.gif
veil - thumbup.gif
warmth- thumbup.gif
labai malonus jausmas ant odos-lengvas,netempentis.man tikrai geriau negu kompaktinė ar krempudra.be to esu alergikė,bet šitai pudrai reakcijos nėra bigsmile.gif
visgi manau,kad pradėti reikia nuo rinkinio g.gif ypač turint kažkokių odos problemų (kapiliarų,spuogelių,tamsių paakių),kurias norisi paslėpti ar bent sumažinti.nes be to spec. teptuko nieko neišeis.o ir patys šepetėliai yra wub.gif erdesos sustumiamas ne toks unsure.gif kas dar galvoja,ar verta,pažiūrėkit filmukus kam ir kas reikalinga.
beja,norėjau atkreipti dėmesį kam labai ta pudra ant veido matosi - ar prieš tepant ant veido nukratot pertekliu g.gif filmuke sako,kad tai labai svabu .gal dėl to ir matosi labai,kad per daug vienu metu užtepama g.gif
aš tai jaučiu mano piniginė greit nukentės nuo šiltų jausmų mineralams wub.gif
DODA,parodyk,kokius šešėlius užsisakei ax.gif na ir prašom pasidalinti įspudžiais mirksiukas.gif
Atsakyti
O koks tonas labiau i geltonuma? Pagal Sephora tai iseina Light...
Atsakyti
QUOTE(Olivia* @ 2008 02 12, 10:26)
O koks tonas labiau i geltonuma? Pagal Sephora tai iseina Light...

http://www.sephora.c...amp;pCat=C15800
Atsakyti
Man atrodo, kad kur rašoma "golden undertones", tai tie atspalviai ir neša į geltonumą
Atsakyti
taip,gold atspalviai yra i geltonuma.

Doda,labai grazus seseliai thumbup.gif
Papildyta:
As uzsakiau Queen Phyllis seseliu spalva ( sviesi) pas tave nera tos spalvos?
Atsakyti
Kas turite Medium Tan spalvytę - ar labai tamsi?
Atsakyti
aisku,buvo idomu realiai pamatyti ta spalvyte,nes ziuriu zurnaliukyje vienaip atrodo o sephoroi kitaip...na gal neprasoviau smile.gif
Atsakyti
O ar yra čia riebiaodžių, naudojančių BE pudrą? g.gif Bo man ta pudra labai išryškina poras ir gana greitai oda susiriebaluoja unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2008 02 12, 11:47)
O ar yra čia riebiaodžių, naudojančių BE pudrą?  g.gif  Bo man ta pudra labai išryškina poras ir gana greitai oda susiriebaluoja  unsure.gif

Aš tokia ax.gif Labai svarbu nepadaugint pudros, nes tada tikrai išryškina poras (todėl geriausia dienos šviesioje pudruotis). Ir dar padeda neblogai ant viršaus riebesnėse vietose uždėta Veil pudrytė. O prieš pudrą tepu kremuką riebiai odai arba BE primer'į iš rinkinuko.
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2008 02 12, 10:47)
O ar yra čia riebiaodžių, naudojančių BE pudrą?  g.gif  Bo man ta pudra labai išryškina poras ir gana greitai oda susiriebaluoja  unsure.gif

aš riebiaodė. Antroj dienos pusėj vaizdas tikrai nekoks unsure.gif ir Veil nelabai padeda schmoll.gif po pietų vos ne iš naujo makaižą reik daryt doh.gif
bet man visalaik taip, tai kaip ir pripratus ax.gif
Atsakyti