Įkraunama...
Įkraunama...

Mineralinė pudra

QUOTE(prieblanda @ 2008 02 10, 15:53)
Tepu Erdesos sustumiamu ir man gerai  rolleyes.gif

Aha as irgi tokiu pat tepu ir man visai gerai gaunas
Atsakyti
Merginos, pagelbekit kaip issirinkt tinkama spalva ax.gif Esu baltaode, oda nera lygi, jautroka. Paprastai visas krempudras ir pudras perku sviesiausio tono. Labai noriu tos mineralines, bet neapsisprendziu, ar imt Fairly, ar Fairly Light doh.gif
Gal kas kuria is ju, pasidalinkit prasau ispudziais ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Blond @ 2008 02 10, 16:17)
Merginos, pagelbekit kaip issirinkt tinkama spalva ax.gif Esu baltaode, oda nera lygi, jautroka. Paprastai visas krempudras ir pudras perku sviesiausio tono. Labai noriu tos mineralines, bet neapsisprendziu, ar imt Fairly, ar Fairly Light doh.gif
Gal kas kuria is ju, pasidalinkit prasau ispudziais ax.gif

gali imti Fair - čia pati šviesiausia, bet tikrai ji nėra per šviesi - kaip jau daug kas ir minėjo - spalva prisitaiko prie odos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(DODA @ 2008 02 10, 16:34)
gali imti Fair - čia pati šviesiausia, bet tikrai ji nėra per šviesi - kaip jau daug kas ir minėjo - spalva prisitaiko prie odos  4u.gif

drinks_cheers.gif mano Fair, visos pudros irgi tik šviesiausios tinka ir man gerai - oda neatrodo balta kaip popierius, o tiesiog graži šviesi oda smile.gif
Atsakyti
Aš pirkau Medium ir Fairly light. Tai dabar kelis kartus jau tepiausi su F. light - spalva super thumbup.gif tikrai nėra per šviesi (prisitaiko prie odos spalvos), o Medium nepradariau, bet paliksiu vasarai. Šiaip pažiūrėjus (kiek matosi per indelį)bus pats tas... wub.gif Pudruojuosi su Artdeco kabuki šepetėliu, padengia tikrai gerai 4u.gif
Atsakyti
Parkeliavo mano mineraliniai šešėliai wub.gif Nuostabios spalvos, nuostabiai žvilga, o BE šepetukas jiems tepti thumbup.gif

g.gif Gal kitą temą reiktų pavadinti "Mineralinė kosmetika" pvz. bigsmile.gif arba "Kosmetika su mineralais" biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos! Kas jau isbandet mineraline pudryte is ARTDECO?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olivia*: 11 vasario 2008 - 19:11
sveikosios.na as rinkinuka jau senokai isigyjau,labai patiko,dabar atkleliavo mano paakiu kremukas,ir BAREMINERALS,SKIN REVIVAL TREATMENT http://www.sephora.c...dPaginate=true#

bet nekur neperskaiciau kad jis naktinis? o ant ipakavimo parasyta night.kasturi ji,pakomentokite ka su jo daryti?
as isigyjau galvojau graziai patogiai tepsis su ta kempinele,dar nebandziau bandau isigilinti kodel night?
Atsakyti
juk buvo jau kalbeta apie naktine pudra, tepti NAKCIAI
Atsakyti
QUOTE(INGRIDIK81 @ 2008 02 11, 11:49)
sveikosios.na as rinkinuka jau senokai isigyjau,labai  patiko,dabar  atkleliavo  mano paakiu kremukas,ir  BAREMINERALS,SKIN REVIVAL  TREATMENT http://www.sephora.c...dPaginate=true#

bet  nekur  neperskaiciau  kad jis  naktinis? o  ant  ipakavimo  parasyta  night.kasturi  ji,pakomentokite  ka  su jo  daryti?
as  isigyjau  galvojau  graziai  patogiai tepsis  su  ta  kempinele,dar  nebandziau  bandau  isigilinti  kodel  night?

Todel,kad cia naktine pudra,gaivina oda nakti,mazina paraudimus,sutraukia poras.Daug kas naudoja ja ir diena,as pati irgi bandziau.Nieko tokio,jei naudosi diena,tik tokia jau jos paskirtis,nakciai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(DODA @ 2008 02 11, 20:06)
Parkeliavo mano mineraliniai šešėliai  wub.gif  Nuostabios spalvos, nuostabiai žvilga, o BE šepetukas jiems tepti  thumbup.gif

g.gif  Gal kitą temą reiktų pavadinti "Mineralinė kosmetika" pvz.  bigsmile.gif arba "Kosmetika su mineralais"  biggrin.gif

Kaip faina,as ir uzsakiau ( beveik,dar nepatvirtintas uzsakymas)seselius blizgius vienus o kokias tu spalvas uzsakiai ar rinkinuka?
Gal nereiketu vadinti kosmetika su mineralais,nes jau ziuriu ir faberlik yra kosmetika su vos ten keliom dalelytem mineralu... tai paskui maisysis,nes neverta tokio vardo. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(EVY @ 2008 02 11, 21:32)
Kaip faina,as ir uzsakiau ( beveik,dar nepatvirtintas uzsakymas)seselius blizgius vienus o kokias tu spalvas uzsakiai ar rinkinuka?
Gal nereiketu vadinti kosmetika su mineralais,nes jau ziuriu ir faberlik yra kosmetika su vos ten keliom dalelytem mineralu... tai paskui maisysis,nes neverta tokio vardo. smile.gif

tie kur parkeliavo, tai rinkinukas 6 spalbų. ir dar poros laukiu parkeliaujant biggrin.gif
dėl pavadinimo, tai taip....bet vien dėl bare escentuals tai nzn g.gif man rodos ir kitos firmos ne ką prastesnę prekę siūlo.
nzn nzn
QUOTE(midori @ 2008 02 11, 21:53)
sveiki.ar kas uzasisake mineral pudra be tarpininkiu?
gal galit rekomenduot koki internetini psl?nes kol kas radau,kad tik i jav siuncia...

iš e-bay perku biggrin.gif
Atsakyti