Įkraunama...
Įkraunama...

Mineralinė pudra

Kažkas čia ėmė medium, aš irgi šitą ketinu. O kiek gavosi suma per tarpininkus + siuntimas į konkretų miestą?
Papildyta:
QUOTE(ŠOKOLADĖ9 @ 2008 02 09, 17:24)
Mama nusipirko sau ta Loreal'io tipo mineraline pudra.Pasibandziau,man tai s.. grynas.Nei jis ka maskuoja,nei naturaliai jau labai atrodo.Ir matosi ant veido.As tai buvau pasiruosus jau BE pirkti,tai dabar mastau,ar nebus irgi nusivylimas g.gif Gal kas bandet abi jas ir galite palyginti?Aciu 4u.gif

Aš turiu. Na man maskuoja, o jei nedaug prikrauni ir atsirenki savo spalvą jos nelabai ir matosi, bent jau man. Tik va kas nervina, šita kainuoja tik apie 40-50 lt, bet 95 proc.mineralų, o ta BE 100 procentinė, kainuotų tiek pat, bet sumoki vos ne dvigubai VIEN už siuntimą sad.gif
Atsakyti
man tai BE minerai labai labai 4u.gif parsisiunciau medium beige, grazi spalvyte, bet gal kiek ir per tamsi man, kita karta imciau sviesesne. graziai maskuoja ir yra beveik nepastebima. Kas cia sakote kad ji matosi, negi jums krempudres maziau matosi? Atradus siuos mineralus krempudres niekada nebenaudosiu. Dabar jau galvoju kaip reiks sunaudoti EZ ir meteoritus, nes ju teptis irgi nebesinori.. Zodziu, rekomenduoju visoms isbandyti, kuriu oda nera ideali ir yra ka pamaskuoti. O ir kaina tos pudrytes sakyciau visai padori, tik siuskites pacios, o ne per tarpininkes.
Atsakyti
Perskaičiau visą aną temą ir šitą, nu ir noriu aš jos doh.gif

Ferrari, man tose nuotraukos pagrindinis skirtumas tas, kad su Beige meteoritais blizgesys šiltas, o su mineraline šaltas, o šiaip abu šie variantai labai gerai atrodo, juk ir be makiažo tavo lygi odytė thumbup.gif

QUOTE(qqska @ 2008 02 09, 16:48)
man tai BE minerai labai labai  4u.gif  parsisiunciau medium beige, grazi spalvyte, bet gal kiek ir per tamsi man, kita karta imciau sviesesne. graziai maskuoja ir yra beveik nepastebima. Kas cia sakote kad ji matosi, negi jums krempudres maziau matosi? Atradus siuos mineralus krempudres niekada nebenaudosiu. Dabar jau galvoju kaip reiks sunaudoti EZ ir meteoritus, nes ju teptis irgi nebesinori.. Zodziu, rekomenduoju visoms isbandyti, kuriu oda nera ideali ir yra ka pamaskuoti. O ir kaina tos pudrytes sakyciau visai padori, tik siuskites pacios, o ne per tarpininkes.

O iš kur pačiai parsisiūsti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Stabilo @ 2008 02 09, 22:20)
Perskaičiau visą aną temą ir šitą, nu ir noriu aš jos  doh.gif
O iš kur pačiai parsisiūsti?  g.gif

Rašiau, kad siunčiausi iš eBay, 9 g kainavo 56 Lt su siuntimusi rolleyes.gif

Vakar dar tepiausi ta pudra, tai jau nebe tokia aš ant jos pikta, tikriausiai susigyvensim biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif labai susidomėjau šita pudryte wub.gif noriu išbandyti, tik dėl atspalvio galvoju ar light ar medium g.gif kažkuri rašė kad medium jau tokia tamsoka g.gif o man reiktų tokios vidutinės nei šviesios nei per daug tamsios, tai nežinau kurį atspalvį runktis 4u.gif
Atsakyti
nera medium jau tokia tamsi.
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2008 02 10, 11:22)
Rašiau, kad siunčiausi iš eBay, 9 g kainavo 56 Lt su siuntimusi  rolleyes.gif

Vakar dar tepiausi ta pudra, tai jau nebe tokia aš ant jos pikta, tikriausiai susigyvensim biggrin.gif

Prieblanda,
O kokiu šepečiu tepiesi? Aš irgi noriu tos pudros tikriausia išbandyt, tik va nesugalvoju, imti rinkinuką, ar tiesiog tik tuos mineralus, ar šepetukai reikalingi ir dar ar reikia en visokių pričindalų maskavimui ir t.t.
Atsakyti
Nors čia radau, kad Tan eina po Medium Tan

Foundation Color Chart

Fair
For neutral Undertone with no surface tone, the lightest porcelain skin that burn easily and sensitivity.
Fairly Light
For golden undertone with some red surface tone, the porcelain to light skin may have some sensitivity and light freckles
Light
For golden undertone with red surface tone, a light to medium skin with some freckles, surface redness and discolorations
Medium
For neutral undertone with no surface tone, the medium skin that can become darker with sun. Tans without burning.
Medium Beige
For golden undertone with red surface tone, the medium skin may have some surface redness and discoloration. Most complexions fall into medium beige.
Medium Tan
For golden undertone with no surface tone, the medium skin can be a light complexion woman of color.
Tan
For golden undertone with either no surface tone or red surface tone, Olive or more tanned skin with a golden undertone which can become darker with sun. Richest golden tone.
Dark
For neutral undertone. Medium to tan skin will darken more quickly with sun. Can be a medium-dark complexion woman of color.
Deep
Darker skin with a neutral undertone and no surface tone.

Va iš bare puslapio
foundation spalvos
Tai tas ratas labai klaidinantis buvo doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ferrari: 10 vasario 2008 - 11:49
QUOTE(EVY @ 2008 02 10, 13:15)
netikes tas ratas,ka as turiu visai skiriasi.

Tikrai netikęs. Man natūraliausiai spalvos atrodo www.sephora.com, ten kur galima rinktis spalvą pagal veidus.:
Sephora
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Endendu: 10 vasario 2008 - 12:29
taip, ten geros spalvos o tame rate kazkokios baisios,realiai daug grazesnes yra.
Tiesa ,kiek nusivyliau bronzantu is rinkinuko,jis man kazkoks per daug bordinis.
Atsakyti
QUOTE(Endendu @ 2008 02 10, 12:20)
Tikrai netikęs. Man natūraliausiai spalvos atrodo www.sephora.com, ten kur galima rinktis spalvą pagal veidus.:
Sephora

drinks_cheers.gif Aš ir atspalvį rinkausi pagal Sephora biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2008 02 10, 10:57)
Prieblanda,
O kokiu šepečiu tepiesi? Aš irgi noriu tos pudros tikriausia išbandyt, tik va nesugalvoju, imti rinkinuką, ar tiesiog tik tuos mineralus, ar šepetukai reikalingi ir dar ar reikia en visokių pričindalų maskavimui ir t.t.

Tepu Erdesos sustumiamu ir man gerai rolleyes.gif
Atsakyti