Įkraunama...
Įkraunama...

Mineralinė pudra

Man taip pat tas variantas labiausiai patinka, bet kai oda išsausėjusi, tai negaliu kasdien mateoritais tepliotis, todėl ir pasilieku mineralinę ax.gif
Atsakyti
Nu ką gi, atėjau padėkoti mergaitėms padėjusioms man išsirinkti pudrytės spalvą thumbup.gif Medium thumbup.gif Kai pamačiau, išsigandau, maniau kad bus labai tamsi, bet super prisiderino prie odos, iš pradžių tryniau tryniau aš su tuo teptuklu ir jau pykau, kad nieko nesimato, bet nuėjau prie dienos šviesos ir bigsmile.gif pasirodo aš skaisti biggrin.gif , iš tiesų tai labai natūraliai ir gražiai skaisti oda atrodo, aš sužavėta ax.gif Tik labai sujuokino teptukas, laukiau tokio diiiidelio teptuko , o čia toks špingaletas biggrin.gif , bet savo darbą atlieka puikiai thumbup.gif Taip kad ačiū , mergytės už pagalbą 4u.gif
Atsakyti
Siandien pabandziau zymiai maziau jos pasitepti, nu ir liux ji tikrai labiau po kiek laiko pasimato( reikia islaukti keleta minuciu ir tada jauciu dadeti jai reikia),padaugindavau as matyt truputi . O prie odos spalvos tikrai prisiderina.
Papildyta:
O kuri ten butent pudryte yra paakiams maskuoti?
Siandien prastai miegojau tai ziuriu paakiai nekokie,gal uzsakyciau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ferrari @ 2008 02 09, 14:31)
Prašom,kam įdomu,  kokie skirtumai  4u.gif (sorry už klaidas rašybos, tingiu taisyti  blush2.gif )

man patiko ir tas variantas kur su Beige meteorais ir variantas su mineraline pudra thumbup.gif
jauciu as irgi tuoj nusipirksiu BE biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(EVY @ 2008 02 09, 13:57)
Siandien prastai miegojau tai ziuriu paakiai nekokie,gal uzsakyciau  g.gif

Paakiams maskuoti yra tokia "Well rested" 4u.gif

Ferrari, su mineraline man gražiausia thumbup.gif Oda tokia skaisti atrodo, spindinti wub.gif
Atsakyti
Aciu 4u.gif
Dar galvoju apie sviesiausius blizgius seselius lotuliukas.gif ot pasinesiau.
Kazi kaip jie smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovkyte @ 2008 02 09, 14:41)
Ferari,as uz kremine kompaktine+ meteoritai-naturaliausiai ir lygiausiai atrodo thumbup.gif

Man tai reiktų matyti visą veidą gyvai ax.gif bet mineralinė atrodo gerai, gal jei būtų vienu tonu tamsesnė atrodytų taip pat kaip su kremine plius meteoritais.
Atsakyti
Aš visvien patenkinta mineralke first.gif , bet man ji nesimato, gal per mažai tepu g.gif , nes aš greitai perbraukiu šepetuku per veidą ir viskas, tai gaunasi lygesnis, skaitesnis veidas wub.gif , net specialiai draugių klausiau, tai nei viena nepasakė, kad kažkuo teptas veidas, nu nebent kai labai labai iš arti tyrinėdamas įsižiūri lens.gif , tai aišku matosi, kad tepta biggrin.gif
Iš Ferari nuotraukų, tai man labiau gaunasi trečias variantas, kaip pudra su meteoritais rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(...whatever... @ 2008 02 09, 16:49)
Aš visvien patenkinta mineralke  first.gif , bet man ji nesimato, gal per mažai tepu  g.gif , nes aš greitai perbraukiu šepetuku per veidą ir viskas, tai gaunasi lygesnis, skaitesnis veidas  wub.gif , net specialiai draugių klausiau, tai nei viena nepasakė, kad kažkuo teptas veidas, nu nebent kai labai labai iš arti tyrinėdamas įsižiūri  lens.gif , tai aišku matosi, kad tepta  biggrin.gif
Iš Ferari nuotraukų, tai man labiau gaunasi trečias variantas, kaip pudra su meteoritais  rolleyes.gif

O kokią tu turi ir kokiu šepetuku tepi?
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2008 02 09, 16:11)
O kokią tu turi ir kokiu šepetuku tepi?

BE Fair atspalvis, tepu su Erdesos šepetuku mirksiukas.gif

Gal ks turit BE kabuki ir Erdesos šetepukus ir gali palygint bigsmile.gif
Papildyta:
Bet dabar galvoju, gal rimtai per mažai tepu, nes man nelabai maskuoja unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(EVY @ 2008 02 09, 05:57)
Siandien pabandziau zymiai maziau jos pasitepti, nu ir liux ji tikrai labiau po kiek laiko pasimato( reikia islaukti keleta minuciu ir tada jauciu dadeti jai reikia),padaugindavau as matyt truputi .  O prie odos spalvos tikrai prisiderina.
Papildyta:
Siandien prastai miegojau tai ziuriu paakiai nekokie,gal uzsakyciau  g.gif

Va,va butent,reikia keleta minuciu palaukti,kol pasimato kiek uzsitepei.As irgi is pradziu net tris karts tepdavau,nes nepalaukdavau kol ji susigeria ir prisitaiko,po to atrodydavo nekaip schmoll.gif O dabar du gerus kartelius praeinu,na dar pries tai uzmaskuoju viska su tuo mazu sepeteliu smile.gif
Atsakyti
Mama nusipirko sau ta Loreal'io tipo mineraline pudra.Pasibandziau,man tai s.. grynas.Nei jis ka maskuoja,nei naturaliai jau labai atrodo.Ir matosi ant veido.As tai buvau pasiruosus jau BE pirkti,tai dabar mastau,ar nebus irgi nusivylimas g.gif Gal kas bandet abi jas ir galite palyginti?Aciu 4u.gif
Atsakyti