Nu ką gi, atėjau padėkoti mergaitėms padėjusioms man išsirinkti pudrytės spalvą Medium Kai pamačiau, išsigandau, maniau kad bus labai tamsi, bet super prisiderino prie odos, iš pradžių tryniau tryniau aš su tuo teptuklu ir jau pykau, kad nieko nesimato, bet nuėjau prie dienos šviesos ir pasirodo aš skaisti , iš tiesų tai labai natūraliai ir gražiai skaisti oda atrodo, aš sužavėta Tik labai sujuokino teptukas, laukiau tokio diiiidelio teptuko , o čia toks špingaletas , bet savo darbą atlieka puikiai Taip kad ačiū , mergytės už pagalbą
Siandien pabandziau zymiai maziau jos pasitepti, nu ir liux ji tikrai labiau po kiek laiko pasimato( reikia islaukti keleta minuciu ir tada jauciu dadeti jai reikia),padaugindavau as matyt truputi . O prie odos spalvos tikrai prisiderina.
Papildyta:
O kuri ten butent pudryte yra paakiams maskuoti?
Siandien prastai miegojau tai ziuriu paakiai nekokie,gal uzsakyciau
Papildyta:
QUOTE(Ferrari @ 2008 02 09, 14:31)
Prašom,kam įdomu, kokie skirtumai (sorry už klaidas rašybos, tingiu taisyti )
man patiko ir tas variantas kur su Beige meteorais ir variantas su mineraline pudra
jauciu as irgi tuoj nusipirksiu BE
QUOTE(EVY @ 2008 02 09, 13:57)
Paakiams maskuoti yra tokia "Well rested"
Ferrari, su mineraline man gražiausia Oda tokia skaisti atrodo, spindinti
Aciu
Dar galvoju apie sviesiausius blizgius seselius ot pasinesiau.
Kazi kaip jie
Dar galvoju apie sviesiausius blizgius seselius ot pasinesiau.
Kazi kaip jie
QUOTE(Dovkyte @ 2008 02 09, 14:41)
Ferari,as uz kremine kompaktine+ meteoritai-naturaliausiai ir lygiausiai atrodo
Man tai reiktų matyti visą veidą gyvai bet mineralinė atrodo gerai, gal jei būtų vienu tonu tamsesnė atrodytų taip pat kaip su kremine plius meteoritais.
Aš visvien patenkinta mineralke , bet man ji nesimato, gal per mažai tepu , nes aš greitai perbraukiu šepetuku per veidą ir viskas, tai gaunasi lygesnis, skaitesnis veidas , net specialiai draugių klausiau, tai nei viena nepasakė, kad kažkuo teptas veidas, nu nebent kai labai labai iš arti tyrinėdamas įsižiūri , tai aišku matosi, kad tepta
Iš Ferari nuotraukų, tai man labiau gaunasi trečias variantas, kaip pudra su meteoritais
Iš Ferari nuotraukų, tai man labiau gaunasi trečias variantas, kaip pudra su meteoritais
QUOTE(...whatever... @ 2008 02 09, 16:49)
Aš visvien patenkinta mineralke , bet man ji nesimato, gal per mažai tepu , nes aš greitai perbraukiu šepetuku per veidą ir viskas, tai gaunasi lygesnis, skaitesnis veidas , net specialiai draugių klausiau, tai nei viena nepasakė, kad kažkuo teptas veidas, nu nebent kai labai labai iš arti tyrinėdamas įsižiūri , tai aišku matosi, kad tepta
O kokią tu turi ir kokiu šepetuku tepi?
QUOTE(jadzka @ 2008 02 09, 16:11)
O kokią tu turi ir kokiu šepetuku tepi?
BE Fair atspalvis, tepu su Erdesos šepetuku
Gal ks turit BE kabuki ir Erdesos šetepukus ir gali palygint
Papildyta:
Bet dabar galvoju, gal rimtai per mažai tepu, nes man nelabai maskuoja
QUOTE(EVY @ 2008 02 09, 05:57)
Siandien pabandziau zymiai maziau jos pasitepti, nu ir liux ji tikrai labiau po kiek laiko pasimato( reikia islaukti keleta minuciu ir tada jauciu dadeti jai reikia),padaugindavau as matyt truputi . O prie odos spalvos tikrai prisiderina.
Papildyta:
Papildyta:
Va,va butent,reikia keleta minuciu palaukti,kol pasimato kiek uzsitepei.As irgi is pradziu net tris karts tepdavau,nes nepalaukdavau kol ji susigeria ir prisitaiko,po to atrodydavo nekaip O dabar du gerus kartelius praeinu,na dar pries tai uzmaskuoju viska su tuo mazu sepeteliu
Mama nusipirko sau ta Loreal'io tipo mineraline pudra.Pasibandziau,man tai s.. grynas.Nei jis ka maskuoja,nei naturaliai jau labai atrodo.Ir matosi ant veido.As tai buvau pasiruosus jau BE pirkti,tai dabar mastau,ar nebus irgi nusivylimas Gal kas bandet abi jas ir galite palyginti?Aciu