Na va ir as isigijau mineraline pudra, tiksliau visa rinkini. Nuejau siandien i Sephoria parduotuve, ismaliavojo mane ten viskuom kuom tik imanoma, is pradziu puse veido tik kad matytusi skirtumas ir likau apstulbus
Tai nusipirkau star kit'a, bet sakiau reiks jauciu isvaziuojant nusipirkti ir didesni kieki pudros.
Ir pasirodo mano atspalvis medium ir medium begin ar kaip ten
Tai jau dabar apsipatenkinus kaip reikalas
QUOTE(foje @ 2008 03 03, 00:32)
Kokios firmos mineraline tau traukia?Mineraline mineralinei nelygi
Na as pries mineraline pudra tepu drekinanti krema, as naudoju Bare jau apie menesi, galvoju, kad pripras oda, bet ziuriu, kad negaliu niekaip jos prisipratinti, ji taip tempia oda, atrodo, kaip isdziuvusi.....
Jau savaitė kaip naudoju mineralinę pudrą ir labai džiaugiuosi, kad nebereikia teplioti jokių krempudrų. O svarbiausia nesausina veido
QUOTE(katukatute @ 2008 03 03, 21:16)
o ka manot apie mineraline pudra loreal true match? as turejau ja tj man visai patiko,tj galvoju ar nuo tos jusu megiamos pudros kuria jus cia giriat laai ji skiriasi?
kaip diena ir naktis
Pagaliau ir mano pudra atkeliavo Jau pasimaliavojau Rezultatu esu patenkinta. Nors tik pabandziau ir dar truksta igudziu, bet kaip pirmam kartui tai gavosi Ir kas man labiausiai patiko, tai butent tas svytejimas. Visai nenoreciau jo prigesint kokiu nors Veil Maskuoja irgi gerai, nors siuo metu su oda neturiu didesniu problemu, taciau demeliu likusiu visokiu yra Spalva emiau pacia sviesiausia, tiko kuo puikiausiai
P. S. Su Lorealiu nera net ka lygint
Tai tokie mano pastebejimai turint sia pudra keturias valandas
P. S. Su Lorealiu nera net ka lygint
Tai tokie mano pastebejimai turint sia pudra keturias valandas
QUOTE(katukatute @ 2008 03 03, 22:16)
o ka manot apie mineraline pudra loreal true match? as turejau ja tj man visai patiko,tj galvoju ar nuo tos jusu megiamos pudros kuria jus cia giriat laai ji skiriasi?
Aš taip pat turėjau Loreal mineralke, bet ji man labai tempė oda, negalėdavau su ja ilgai būti, o su Bare Mineral jokio tempimo nejaučiu, netgi atrodo, kad ji lengvai padrėkina mano sausą odą
QUOTE(Kristepala @ 2008 03 04, 12:45)
Aš taip pat turėjau Loreal mineralke, bet ji man labai tempė oda, negalėdavau su ja ilgai būti, o su Bare Mineral jokio tempimo nejaučiu, netgi atrodo, kad ji lengvai padrėkina mano sausą odą
Man Lorealis irgi sausino oda Is pradziu kai nusipirkau, tai siaubas, net serpetojo. Po to pakeiciau krema, tai puse velnio Dar diena vandeniu purksdavau, kad padrekint. Tai paskutiniu metu visai buvau "susidraugavus" su Lorealiu. Bet dabar kai turiu BE, tai manau Lorealis taip ir stoves nelieciamas O apie kremine pudra tai net pagalvot nenoriu. Manau jau niekada nebepirksiu
QUOTE(Blond @ 2008 03 03, 22:48)
Pagaliau ir mano pudra atkeliavo Jau pasimaliavojau Rezultatu esu patenkinta. Nors tik pabandziau ir dar truksta igudziu, bet kaip pirmam kartui tai gavosi Ir kas man labiausiai patiko, tai butent tas svytejimas.
o kodel man nesigauna svytejimas?
QUOTE(Pramones prospektas @ 2008 03 04, 16:11)
o kodel man nesigauna svytejimas?
O Jūs tikrai foundation'ą turit, ne Veil? Nes nešvyti būtent Veil - užtvirtintojas. O pudra švyti dar ir kaip (galėtų truputį net mažiau.... )
foundation turiu