Įkraunama...
Įkraunama...

Mineralinė pudra

QUOTE(EVY @ 2008 03 02, 16:13)
tai su veil tas blizgesys nusiima smile.gif
O sepetelis labai svarbu.

aš su paprasta biria tą blizgėjimą nuimu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ferrari @ 2008 03 02, 17:21)
aš su paprasta biria tą blizgėjimą nuimu  ax.gif

As su paprasta kompaktine smile.gif ir pagal tavo rekomendacija kad taip nesutraukinetu odos,purskiu Thermal vandieni ant virsaus smile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(EVY @ 2008 03 02, 16:25)
gerai,kad nesugadina vaizdo smile.gif 
Babandysiu gal ir as kada is smalsumo biggrin.gif

Vaizdo tikrai nesugadina, turiu birią bespalvę, tai labai nedaug kaktos vidurį, žandus ir smakrą papudruoju ax.gif

QUOTE(Olivia* @ 2008 03 02, 17:55)
As su paprasta kompaktine smile.gif ir pagal tavo rekomendacija kad taip nesutraukinetu odos,purskiu  Thermal vandieni ant virsaus smile.gif thumbup.gif

Vandenukas tai tikrai gerai, bet aš paskutiniu metu daug priemonių naudoju odos drėkinimui, tai jau beveik ir nereikia man jo su mineralke smile.gif
Atsakyti
Nezinau, kaip kitoms, bet man mineraline pudra labai traukia veida doh.gif
Atsakyti
Sveikos,

Jau senai gundausi sia pudra, tik vis nesusigundau, o dabar gera proga butu nusipirkt, kaip tik esu JAV.
Bet kaip spalva issirinkt, nes esu dabar floridoj, idegiau nemazai, o ir siaip lietuvoj vis pasilankau soliariumuose, medium turbut butu kaip tik ane? Kaip manot?
Ir pradzioj bandysiu nusipirkti rinkini, kad viska isbandyti, o jeigu patiks, dasipirksiu ir normaliais kiekiais pudrytes rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Gyncė @ 2008 03 02, 20:32)
Sveikos,

Jau senai gundausi sia pudra, tik vis nesusigundau, o dabar gera proga butu nusipirkt, kaip tik esu JAV.
Bet kaip spalva issirinkt, nes esu dabar floridoj, idegiau nemazai, o ir siaip lietuvoj vis pasilankau soliariumuose, medium turbut butu kaip tik ane? Kaip manot?
Ir pradzioj bandysiu nusipirkti rinkini, kad viska isbandyti, o jeigu patiks, dasipirksiu ir normaliais kiekiais pudrytes rolleyes.gif

jeigu nemazai idegiai, medium turbut butu persviesi 4u.gif as visai neidegusi ir man kaip tik rolleyes.gif
Atsakyti
gundausi ant šitų šešėlių g.gif ką manot? ar verta? visos kitos arba spalvos netinka man,arba šepetėlio nėra rinkinyje doh.gif o atskirai pirkti gaila lotuliukas.gif
P.S. svarbiausia,kad šešėliais dažausi kartą per mėnesį,bet vistiek noriu lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Larissa: 02 kovo 2008 - 22:58
QUOTE(Larissa @ 2008 03 02, 22:56)
gundausi ant šitų šešėlių  g.gif  ką manot? ar verta? visos kitos arba spalvos netinka man,arba šepetėlio nėra rinkinyje  doh.gif o atskirai pirkti gaila  lotuliukas.gif
P.S. svarbiausia,kad šešėliais dažausi kartą per mėnesį,bet vistiek noriu  lotuliukas.gif

Fainuolės spalvos wub.gif ir šepetėlis turėtų būti neblogas, bet neįsivaizduoju kaip su tuo išsišakojusiu dažytis g.gif iškart ir viršutinį ir apatinį voką dažo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(kotri_ @ 2008 03 02, 18:47)

O kiek laiko ja naudoji ? O gal netepi jokio kremo g.gif . Jai galima plačiau, kokias priemonės naudoji ir kas aplami tavo odai tinka ?

Atsakyti
QUOTE(kotri_ @ 2008 03 02, 10:47)

Kokios firmos mineraline tau traukia?Mineraline mineralinei nelygi smile.gif
Atsakyti
o kokias mineralines pudras galetumete pasiulyti kurios yra lietuvoje-musu parduotuvese,nes internetu man siustis nelabai norisi. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Ferrari @ 2008 03 03, 00:08)
Fainuolės spalvos  wub.gif ir šepetėlis turėtų būti neblogas, bet neįsivaizduoju kaip su tuo išsišakojusiu dažytis  g.gif iškart ir viršutinį ir apatinį voką dažo  bigsmile.gif

ten yra diskas su nurodymais kaip dažyti tokiems dundukams,kaip aš lotuliukas.gif dėl to ir gundausi mirksiukas.gif

QUOTE(katukatute @ 2008 03 03, 00:34)
o kokias mineralines pudras galetumete pasiulyti kurios yra lietuvoje-musu parduotuvese,nes internetu man siustis nelabai norisi. blink.gif

iki šiol buvo aptikta tik Artdeco
Atsakyti