pasipudravau pirmas ispudis-labai neblogas
puikiai sulygino odos spalva, blizgesys (=svytejimas ) islenda po poros minuciu ir man visai netrukdo. raukslyciu aplink akis neparyskina
tiesa, DODA, tavo veidukas turbus labai sviesus, nes man MEDIUM - pats tas (nors as laikau save baltaode ), isejau net i balkona paziureti kaip dienos sviesoje atrodo - nea, ne per tamsi
isvada - jeigu ir ne stebuklas tai arti jo, prisijungiu prie mineralkes gerbeju
dabar uzsimaniau sito rinkinio (galbut kasnors jau turite?)
ziuriu e-bayuje yra tokie
ir tokie
seseliai.. idomu kurie yra "geri"
tiesa, popieriukas dangtelyje sukiojasi - tai yra TAS lemtingas negeras pozymis?
as galvoju,kad i ta popieriuko dangtelyje sukiojimasi (siek tiek) nereikia kreipti demesio as uzsakinejau is sephoros tai 9 g pudroje jis nesisukioja o rinkinuke veil sukiojasi,daugiau viskas ok.Tikrai nemanau,kad padielka.
dar, pamirsau kabuki pakomentuoti na tikrai nera ko lyginti su EZ sepeteliu. su kabuki daug geriau pasiskirsto.. ir toks svelnutis ..
ir dar uz tokia kaina..
ir dar uz tokia kaina..
Aš turiu tą Get started eyes rinkinuką. Labai geri šepetėliai visi. O šešėliai laikosi neblogai, atrodo irgi, tik atspalviai man ne visai tinka (aš pilkaakė, o tos spalvos geriau mėlynakėms ir rudaakėms tiktų).
Pagaliau jau ir aš šiandien parsigabenau iš pašto savo mineralinę pudrytę... Pagaliau... Medium, bet spalva atrodo bus pats tas (bandžiau ant rankos)
Šiek tiek vėliau, vakare, jau laukia rimta proga, tai tada ir išbandysiu, tikiuosi, kad pudrytė manęs nenuvils
O ryt parašysiu atsiliepimus
Tiesa, tik dabar atsitokėjau, kad dar neturiu specialaus šepetuko, tai noriu paklaust, ar kas naudot šią pudrikę su pvz Erdesos šepetėliu, ar normaliai?
Šiek tiek vėliau, vakare, jau laukia rimta proga, tai tada ir išbandysiu, tikiuosi, kad pudrytė manęs nenuvils
O ryt parašysiu atsiliepimus
Tiesa, tik dabar atsitokėjau, kad dar neturiu specialaus šepetuko, tai noriu paklaust, ar kas naudot šią pudrikę su pvz Erdesos šepetėliu, ar normaliai?
sveiki.gal galit patarti ,kur kaune isigyti tinkama sepeteli mineralinei pudrai?ar tiks,jei pirksiu biriai pudrai?ir is viso,kur buna pirkti sepeteliu kosmetiniu..?
QUOTE(midori @ 2008 03 01, 23:14)
sveiki.gal galit patarti ,kur kaune isigyti tinkama sepeteli mineralinei pudrai?ar tiks,jei pirksiu biriai pudrai?ir is viso,kur buna pirkti sepeteliu kosmetiniu..?
Kiek žinau, yra Artdeco kabuki šepetėlis mineralkei
Sveikutes, o sakykit, ar tarkim drabuzius tepa toji pudra? Na jei takim buciau su megztiniu aukstu kaklu, ar teptu?
o LT yra kur pirkti tu Artdeco kabuki šepetėliu mineralkei? Jei taip tai kur?
QUOTE(isdykusS @ 2008 03 02, 04:07)
Sveikutes, o sakykit, ar tarkim drabuzius tepa toji pudra? Na jei takim buciau su megztiniu aukstu kaklu, ar teptu?
na, ka pastebejau, tai tepa tikrai zymiai maziau negu kremines pudros.
artdeco kabuki sepeteli as taip pat pirkau Kosmadoj
Dalinuosi įspūdžiais po pirmojo pabandymo savo mineralinės pudrikės:
(p.s įspūdžiai be kabuki šepetėlio, tai.... gal su kabuki (ryt leksiu pirkt Artdeko) bus kitokie ) Taigi:
1. Kad kažkoks stebuklas būtų - nepasakyčiau, tiesa, tiek tuo, kaip pasidengia, tiek tuo, kaip atrodo, suku būtų lygint šį dalyką su kažkokia kitokia pudra...
2. Didžiulis minusas - jau kaip aš blizgėjau su ja!!! Katastrofa!!!! Ir jau po keleto valandų... tiesa, ten buvo karšta ir pan, bet vis tiek
3. Medium spalvytė - tikrai man asmeniškai, kaip tikrai šviesiaodei šviesiaplaukei, nevaikštančiai į soliariumą - per tamsi. Vakariniam makiažui, kuomet as mėgstu visokių priemonių pagalba, pasirudint, visai liuks , bet kasdienai -
Išvada- jei ne tas blizgėjimas, būtų
(p.s įspūdžiai be kabuki šepetėlio, tai.... gal su kabuki (ryt leksiu pirkt Artdeko) bus kitokie ) Taigi:
1. Kad kažkoks stebuklas būtų - nepasakyčiau, tiesa, tiek tuo, kaip pasidengia, tiek tuo, kaip atrodo, suku būtų lygint šį dalyką su kažkokia kitokia pudra...
2. Didžiulis minusas - jau kaip aš blizgėjau su ja!!! Katastrofa!!!! Ir jau po keleto valandų... tiesa, ten buvo karšta ir pan, bet vis tiek
3. Medium spalvytė - tikrai man asmeniškai, kaip tikrai šviesiaodei šviesiaplaukei, nevaikštančiai į soliariumą - per tamsi. Vakariniam makiažui, kuomet as mėgstu visokių priemonių pagalba, pasirudint, visai liuks , bet kasdienai -
Išvada- jei ne tas blizgėjimas, būtų
tai su veil tas blizgesys nusiima
O sepetelis labai svarbu.
O sepetelis labai svarbu.