Įkraunama...
Įkraunama...

Mineralinė pudra

pasipudravau thumbup.gif pirmas ispudis-labai neblogas
puikiai sulygino odos spalva, blizgesys (=svytejimas biggrin.gif ) islenda po poros minuciu ir man visai netrukdo. raukslyciu aplink akis neparyskina rolleyes.gif
tiesa, DODA, tavo veidukas turbus labai sviesus, nes man MEDIUM - pats tas thumbup.gif (nors as laikau save baltaode biggrin.gif ), isejau net i balkona paziureti kaip dienos sviesoje atrodo - nea, ne per tamsi
isvada - jeigu ir ne stebuklas tai arti jo, prisijungiu prie mineralkes gerbeju drinks_cheers.gif

dabar uzsimaniau sito rinkinio rolleyes.gif (galbut kasnors jau turite?)
user posted image
ziuriu e-bayuje yra tokie
user posted image
ir tokie
user posted image
seseliai.. idomu kurie yra "geri" g.gif

tiesa, popieriukas dangtelyje sukiojasi - tai yra TAS lemtingas negeras pozymis? unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sweety123: 01 kovo 2008 - 14:12
as galvoju,kad i ta popieriuko dangtelyje sukiojimasi (siek tiek) nereikia kreipti demesio g.gif as uzsakinejau is sephoros tai 9 g pudroje jis nesisukioja o rinkinuke veil sukiojasi,daugiau viskas ok.Tikrai nemanau,kad padielka.
Atsakyti
dar, pamirsau kabuki pakomentuoti doh.gif na tikrai nera ko lyginti su EZ sepeteliu. su kabuki daug geriau pasiskirsto.. ir toks svelnutis .. wub.gif
ir dar uz tokia kaina.. thumbup.gif
Atsakyti
Aš turiu tą Get started eyes rinkinuką. Labai geri šepetėliai visi. O šešėliai laikosi neblogai, atrodo irgi, tik atspalviai man ne visai tinka (aš pilkaakė, o tos spalvos geriau mėlynakėms ir rudaakėms tiktų).
Atsakyti
Pagaliau jau ir aš šiandien parsigabenau iš pašto savo mineralinę pudrytę... 4u.gif Pagaliau... smile.gif Medium, bet spalva atrodo bus pats tas (bandžiau ant rankos) thumbup.gif
Šiek tiek vėliau, vakare, jau laukia rimta proga, tai tada ir išbandysiu, tikiuosi, kad pudrytė manęs nenuvils blush2.gif
O ryt parašysiu atsiliepimus 4u.gif
Tiesa, tik dabar atsitokėjau, kad dar neturiu specialaus šepetuko, tai noriu paklaust, ar kas naudot šią pudrikę su pvz Erdesos šepetėliu, ar normaliai? g.gif
Atsakyti
sveiki.gal galit patarti ,kur kaune isigyti tinkama sepeteli mineralinei pudrai?ar tiks,jei pirksiu biriai pudrai?ir is viso,kur buna pirkti sepeteliu kosmetiniu..? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(midori @ 2008 03 01, 23:14)
sveiki.gal galit patarti ,kur kaune isigyti tinkama sepeteli mineralinei pudrai?ar tiks,jei pirksiu biriai pudrai?ir is viso,kur buna pirkti sepeteliu kosmetiniu..? 4u.gif

Kiek žinau, yra Artdeco kabuki šepetėlis mineralkei mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutes, o sakykit, ar tarkim drabuzius tepa toji pudra? Na jei takim buciau su megztiniu aukstu kaklu, ar teptu?
o LT yra kur pirkti tu Artdeco kabuki šepetėliu mineralkei? Jei taip tai kur? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo isdykusS: 02 kovo 2008 - 03:13

ar tepa rubu tai nepastebejau, tu artdeco sepeteliu yra pirkti ten, kur prekiauja artdeco kosmetika, ash pvz pirkau kosmadoj savishki ax.gif
Atsakyti
QUOTE(isdykusS @ 2008 03 02, 04:07)
Sveikutes, o sakykit, ar tarkim drabuzius tepa toji pudra? Na jei takim buciau su megztiniu aukstu kaklu, ar teptu?
o LT yra kur pirkti tu Artdeco kabuki šepetėliu mineralkei? Jei taip tai kur? blush2.gif

na, ka pastebejau, tai tepa tikrai zymiai maziau negu kremines pudros.

artdeco kabuki sepeteli as taip pat pirkau Kosmadoj
tongue.gif
Atsakyti
Dalinuosi įspūdžiais po pirmojo pabandymo savo mineralinės pudrikės:
(p.s įspūdžiai be kabuki šepetėlio, tai.... g.gif gal su kabuki (ryt leksiu pirkt Artdeko) bus kitokie blush2.gif ) Taigi:
1. Kad kažkoks stebuklas būtų - nepasakyčiau, tiesa, tiek tuo, kaip pasidengia, tiek tuo, kaip atrodo, suku būtų lygint šį dalyką su kažkokia kitokia pudra...
2. Didžiulis minusas - jau kaip aš blizgėjau su ja!!! Katastrofa!!!! Ir jau po keleto valandų... tiesa, ten buvo karšta ir pan, bet vis tiek doh.gif
3. Medium spalvytė - tikrai man asmeniškai, kaip tikrai šviesiaodei šviesiaplaukei, nevaikštančiai į soliariumą - per tamsi. Vakariniam makiažui, kuomet as mėgstu visokių priemonių pagalba, pasirudint, visai liuks thumbup.gif , bet kasdienai - schmoll.gif
Išvada- jei ne tas blizgėjimas, būtų thumbup.gif
Atsakyti
tai su veil tas blizgesys nusiima smile.gif
O sepetelis labai svarbu.
Atsakyti