Įkraunama...
Įkraunama...

Mineralinė pudra

Labai abejoju ar metams 9 gr. pudrytes uzteks man. Jau ja naudoju nuo sausio vidurio ...to laikotarpio trecdali visai nesidaziau ir manau jos nunaudojau ketvirtadali koki g.gif Tai mano apskaiciavimais man jos turetu uztekti ne daugiau nei 3 men. g.gif Bet cia pagal mano poreikius. Ir bus aisku kai pabaigsiu ta indeli smile.gif
Papildyta:
QUOTE(jadzka @ 2008 02 09, 11:07)
Ačiū tau labai smile.gif
Va tikrai sudomino, reik bandyt tikriausia ax.gif O kas dažniausia rinkinukuose būna ir kokie kiekiai? nes man ta mineralinė pudra tai kaip paukščių kalba doh.gif:

Rinkinukuose buna 3 sepeteliai,2 pudros po 2 gr. veil 2 gr. tipo bronzantas 2 gr. kompaktas ir vitamininis toks tipo serumas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo EVY: 09 vasario 2008 - 09:31
O kaip ji jums ten suskystėja? Man tepasi kaip sausa pudra ir tiek g.gif
Atsakyti
QUOTE(EVY @ 2008 02 09, 10:20)

Rinkinukuose buna 3 sepeteliai,2 pudros po 2 gr. veil 2 gr. tipo bronzantas 2 gr. kompaktas ir vitamininis toks tipo serumas.

Tai realiai galima imti tą rinkinuką, išsibandyti spalvas, gausiu ir šepetėlius, ir dar bronzato ir pan. O paskui užsisakyt didesnį kieki labiau tikusios spalvos?
Atsakyti
jau uzsakydama rinkinuka turi apsispresti del spalvos,jame bus tik pasirinkto atspalvio pudrytes.
Papildyta:
QUOTE(prieblanda @ 2008 02 09, 11:39)
O kaip ji jums ten suskystėja? Man tepasi kaip sausa pudra ir tiek  g.gif

Nu nesuskysteja ji tiesiogine zodzio prasme,pet pasidengia ji taip panasiai...zodziais jug sunku labai taip jau tiksliai apibudinti o ir tuos zodzius visos gali skirtingai suprasti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(EVY @ 2008 02 09, 10:48)
jau uzsakydama rinkinuka turi apsispresti del spalvos,jame bus tik pasirinkto atspalvio pudrytes.
Papildyta:
Nu nesuskysteja ji tiesiogine zodzio prasme,pet pasidengia ji taip panasiai...zodziais jug sunku labai taip jau tiksliai apibudinti o ir tuos zodzius visos gali skirtingai suprasti smile.gif

Bet jos bus dvi ? Ar aš klystu?
Atsakyti
dvi, bet tos pacios spalvos tik viena truputi sviesesne o kita truputi tamsesne.
Yra ten berods 5 spalviniu tipu. labai sviesioms,sviesioms,vidutinems,tamsesnems ir labai tamsioms( juodaodems) odoms.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo EVY: 09 vasario 2008 - 10:08
QUOTE(EVY @ 2008 02 09, 10:51)
dvi, bet tos pacios spalvos tik viena truputi sviesesne o kita truputi tamsesne.
Yra ten berods 5 spalviniu tipu. labai sviesioms,sviesioms,vidutinems,tamsesnems ir labai tamsioms( juodaodems) odoms.

Na tada tikriasuia reiks imti vidutinę. Tik rinkinuka ar tik pudrą g.gif:
Atsakyti
va cia visi tie rinkinukai.
http://www.sephora.c...amp;pCat=C16501

Tan as paemiau vasarai kai stiprokai idegsiu.
Atsakyti
QUOTE(EVY @ 2008 02 09, 11:20)
va cia visi tie rinkinukai.
http://www.sephora.c...amp;pCat=C16501

Tan as paemiau vasarai kai stiprokai idegsiu.

Va mane irgi rinkinuks domina. Jau vien dėl šepetukų apsimoka ax.gif
O kas nors jau turėjo tą rinkinuką? Kiek ilgam užtenka jo ir pan ?
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2008 02 09, 10:42)
Tai realiai galima imti tą rinkinuką, išsibandyti spalvas, gausiu ir šepetėlius, ir dar bronzato ir pan. O paskui užsisakyt didesnį kieki labiau tikusios spalvos?

Imk tik rinkinuka thumbup.gif Gausi visus reikiamus sepetelius,pudrytes pabandymui (paskui uzsisakysi didesni kieki ir jau zinosi kokios spalvos tau reikia),bronzato paryskinti ar patamsinti veideli,jei pati pudryte pasirodys per sviesi,veil'as pravers jei noresi nuimti blizgesiuka smile.gif
Zodziu,as turiu rinkinuka,ir viskas man jame labai reikalinga bigsmile.gif thumbup.gif
Pas mane Medium,Medium Beige,tikrai nera tamsi,vasarai net per sviesi butu.Nors pastebejau,kad ji labai prisitaiko prie veido spalvos,nes mano oda tamsoka,o drauge gryna baltaode pudravau,tai abiem puikiausiai tiko atspalvis smile.gif tik as dar skruostus praeinu su tuo bronzatu,tai is vis thumbup.gif
Ir dar,man tai ji labai taupiai naudojasi,to mazo 2 g. induko tikrai uzteks kokiems 3 menesiams,naudojant kas diena.

Pirkau per tarpininke,kainavo 192.5 lt.
Atsakyti
Prašom,kam įdomu, kokie skirtumai 4u.gif (sorry už klaidas rašybos, tingiu taisyti blush2.gif )
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ferrari: 09 vasario 2008 - 13:32
Ferari,as uz kremine kompaktine+ meteoritai-naturaliausiai ir lygiausiai atrodo thumbup.gif
Atsakyti