Įkraunama...
Įkraunama...

Mineralinė pudra

QUOTE(sveikatele @ 2008 02 27, 23:58)
cia speju man skirta  rolleyes.gif prisipazinsiu, buvo labai bloga nuotaika, kai rasiau ta atsiliepima  doh.gif pykau ant visu, tai ir ant pudros tuo paciu  lotuliukas.gif
reiktu man kita spalva uzsisakyti, bet galvoju, gal vasarai tiktu sita medium tan... o gal per isparduotuve parduot.... velnias zino, ka cia dabar daryt  g.gif

sveikatele, manau, kad po kurio laiko parasysi kur kas geresni atsiliepima apie BE pudra smile.gif Man pirmom dienom buvo tas pats, kaip ir tau- nieko gero, matos, alergizuoja ir t.t.
Bet va jau kokias dvi savaites naudoju, labai dziaugiuos thumbup.gif Ismokau greitai ir puikiai nusipudruoti, oda svytinti, lygi. Dziaugiuosi, kad nebereikia tepliotis krempudrom, kurios odai tikrai sveikatos neduoda.
O del alergizacijos tai issiaiskinau, kad alergizuoja ne BE, o pudros sepetelis doh.gif
Tai va, smagu, kad atradau ja thumbup.gif
Atsakyti

QUOTE(Larissa @ 2008 02 29, 11:15)
DODA, o tu šešėlius rinkinyje pirkai ar atskirai rinkai patinkančius atspalvius?  ax.gif gal nuorodą galėtum mestelti tų,kuriuos ėmei,jei netingi  rolleyes.gif

ir atskirai pirkau, ir rinkinuką...visaip buvo ...paieškosiu nuorodos, jei dar užsilikę pas mane unsure.gif
Papildyta:
Šešėlius pirkau iš čia ir iš čia 4u.gif
Atsakyti
Atkeliavo ir mano pudryte bigsmile.gif Spalva emiau Medium ir tinka kuo puikiausiai thumbup.gif Siaip as sviesaus gymio esu, bet mano oda rausva, todel ir ciupau Medium spalva.Toks sveikas svytintis veidukas atrodo wub.gif O dar pavasaris ne uz kalnu...
Atsakyti
QUOTE(sveikatele @ 2008 02 29, 01:22)

Buk gera papasakok, buciau labai dekinga:
- su kokiu teptuku ja tepi,
-kiek tepi,
-kokia tavo oda,
-ka po pudra tepi
- paskaiciau kaip su isgirtaja BM pudra ir kazkokiu mazu maskavimiui skirtu sepeteliu merginos uzmaskuoja odos nelygumus, ar bandai kazka panasaus ir su kokiu sepeteliu
gal dar kokiu pastebejimu? smile.gif

as ja pabandziau ant rankos parduotuveje tai labai patiko (tokie silkiniai smile.gif), nedrisau ant viso veiduko isbandyti, beje ir sepetelio nemaciau kuriuo butu galima pasinaudoti smile.gif

gal kuri parduoti maza kieki sviesios spalvos isgirtosios BM mineralines pudros?
Atsakyti

Nu va, pasitepliojau, pirmas ispudis tai super thumbup.gif maskuoja labai gerai [tepiau su mazyciu sepeteliu, bet ne BE], pudravaus su artdeco kabuki smile.gif nors matyt dar nelabai ishmokau, bet jei pirmi ispudziai geri, tai manau toliau bus dar geriau smile.gif

Spalva mano fair, atitinka puikiai berods, ziuresim idienojus kaip bus, bet tikrai labiau patiko nei krempudra, MB ir gerai ivertino, tik gal blizgesio galetu buti bishki maziau...

Ale MB sake, kad kai pudra matine tai ishkart matos, kad tepta kazko, o su sita kai blizga tai sake atrodo naturalnai labai ax.gif
Atsakyti
Nu va po kelių savaičių naudojimo jau labiau patinka pudra biggrin.gif Ale stebuklo vis tiek neįžvelgiu ax.gif

Maskavimui išbandžiau mažą šešėlių šepetuką, kuris labai minkštas ir šiaip visai ne toks, kokį BE rekomeduoja, bet man vis tiek užmaskuoja ax.gif
Atsakyti
Ir man jau po truputi geriau su BE,o darau taip-pirma BE o ant virsaus dedu Chanel double perfection smile.gif veidas jau nesvyti o daugiau matinis. thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(justjura @ 2008 02 29, 14:47)
Buk gera papasakok, buciau labai dekinga:
- su kokiu teptuku ja tepi,
-kiek tepi,
-kokia tavo oda,
-ka po pudra tepi
- paskaiciau kaip su isgirtaja BM pudra ir kazkokiu mazu maskavimiui skirtu sepeteliu merginos uzmaskuoja odos nelygumus, ar bandai kazka panasaus ir su kokiu sepeteliu
gal dar kokiu pastebejimu? smile.gif

as ja pabandziau ant rankos parduotuveje tai labai patiko (tokie silkiniai smile.gif), nedrisau ant viso veiduko isbandyti, beje ir sepetelio nemaciau kuriuo butu galima pasinaudoti smile.gif

gal kuri parduoti maza kieki  sviesios spalvos isgirtosios BM mineralines pudros?

-tepu su "artdeco" kabuki sepeteliu. kainavo 35 lt
-iberiu i dangteli pudros, istepu ant veido. ir vel iberiu ir t.t. ir taip kokius 5 kartus ax.gif
-mano oda visokia smile.gif yra ir riebiu vietu, ir sausu..
-ryte po duso pasitepu avon stangrinamaji krema (kad ir keista, bet man jis tinka), siaip manau tiktu bet koks kremas, tik reik palaukt, kol isigers i oda
-nelygumu su mazu sepetuku nebandziau maskuot, nelabai turiu laiko rytais smile.gif nezinau, ar uzsimaskuotu. bet apskritai tai man uztenka tik su kabuki pabruzint veiduka
-man patinka smile.gif

dabar kazkaip minciu neateina, ka dar galeciau pasakyti g.gif pervargau siandien tikriausiai wacko.gif
Atsakyti
na pagaliau atejo ir mano medium spalvyte is e-bay thumbup.gif + i.d. sepetelis kabuki
Kaip dabar atskirti ar originalas ar ne 4u.gif
Atsakyti
Antra diena dziaugiuosi savo pudryte thumbup.gif Tik noriu paklausti patyrusiu naudotoju ar tas mazas Coverage Concealer Brush kazkuom ypatingas?As siandien su paprastu patepliojau paraudimus ir demeles, tai lyg ir nieko uzmaskavo, bet sakau gal tas koks stebuklingas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dada @ 2008 03 01, 13:12)
Antra diena dziaugiuosi savo pudryte thumbup.gif Tik noriu paklausti patyrusiu naudotoju ar tas mazas Coverage Concealer Brush kazkuom ypatingas?As siandien su paprastu patepliojau paraudimus ir demeles, tai lyg ir nieko uzmaskavo, bet sakau gal tas koks stebuklingas bigsmile.gif

Na nežinau ar stebūklingas? mastau.gif Jis toks standus, tankus, plokščias.
Atsakyti
QUOTE(Dada @ 2008 03 01, 12:12)

Nestebuklingas, bet jis sintetinis ir prie jo pudra gerai prilimpa ir ant veido tepasi storesniu sluoksniu. Bandžiau aš su paprastu šėšėlių šepetėliu, taip nemaskuoja schmoll.gif
Bet jei tau gerai ir paprastas pamaskuoja, tai nebūtina pirkti maskuojančio 4u.gif
Atsakyti