Įkraunama...
Įkraunama...

Mineralinė pudra

QUOTE(DODA @ 2008 02 27, 14:36)
g.gif  niekad nebandžiau paprastos pudros ant viršaus tept  g.gif
o Veil tą perlamutrą tai tikrai nuima  4u.gif

koks tada tolkas tos pudros jeigu reikia maskuoti perlamutra rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(DODA @ 2008 02 27, 14:36)
g.gif  niekad nebandžiau paprastos pudros ant viršaus tept  g.gif
o Veil tą perlamutrą tai tikrai nuima  4u.gif

Veil tai nepirksiu smile.gifsmile.gif uzteks ir BE,gal vasarai labaiau tiks smile.gifsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(sweety123 @ 2008 02 27, 13:39)
koks tada tolkas tos pudros jeigu reikia maskuoti perlamutra rolleyes.gif

čia kiap kam kokio efekto reikia mirksiukas.gif Aš, pvz., noriu švytėt (čia gerąja prasme, tikrai nešviečiu iš tolo kaip likterna hihihi.gif) bigsmile.gif, tai perlamutro su Veil nenuiminėju biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Olivia* @ 2008 02 27, 13:19)
Siandien man BE nepatiko..veidas kazkoks perlamutrinis,poros paryskina,ir spalva labai jau tokia neutrali.(Medium beige) Nekenciu perlamutrus,blizgucius,man visiskai netinka sad.gif

Dabar ziuriu i veidrodi ir matau kad BE man nelabai tinka ir patinka,palygint su Divinora Guerlain tai bus +10 balu i Divinoros nauda.. aisku reiks dar eskperementuoti su BE.
Atsakyti
QUOTE(Olivia* @ 2008 02 27, 17:11)
Dabar ziuriu i veidrodi ir matau kad BE man nelabai tinka ir patinka,palygint su Divinora Guerlain tai bus +10 balu i Divinoros nauda.. aisku reiks dar eskperementuoti su BE.

na gi na gi, kas per Divinora? skysta pudra turi omeni? 4u.gif
sita:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sweety123: 27 vasario 2008 - 16:31
QUOTE(sweety123 @ 2008 02 27, 17:30)
na gi na gi, kas per Divinora? skysta pudra turi omeni? 4u.gif
sita:
user posted image

Kompaktine pudra Divinora Teint Expert Confort Guerlain smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Olivia* @ 2008 02 27, 17:32)
Kompaktine pudra Divinora Teint Expert Confort Guerlain smile.gif

http://www.marionnau...nfort_13449.htm
Atsakyti
QUOTE(Larissa @ 2008 02 27, 11:28)
.......pirmoje eilėje reikia ieškoti problemų šaknų,o ne kaltinti pudras ar beleką,kad blizga,poras kemša ir t.d.
........
vienžo,aš čia ne piktai ir tikrai nenorėdama kažką įžeisti,bet ar verta kaltiti pudrą tuo,kas nuo jos nepriklauso  g.gif

o kodėl nepriklauso? bigsmile.gif nejaugi nuo pudros nepriklauso ar ji kemša poras ir kaip blizga/suteikia matiškumą? čia juk vos ne esminiai dalykai ir to iš geros pudros reikalaut ne tik galima, bet ir privaloma biggrin.gif
kaip gali pasakyt, pavyzdžiui, kad pudra niekuo dėta, jog išryškina odos poras, jeigu yra pudrų kurios to nedaro.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Veila: 27 vasario 2008 - 18:14
pasisakysiu ir as apie BE smile.gif turiu fairly light atspalvi, kuris idealiai man tinka, pati pudra patinka, nes naturaliai atrodo, o su maskavimo sepeteliu labai puikiai uzmaskuoja visus raudonumus, spuogus ir panasiai. pliusas siai pudrai is mano puses tas kad as jau koki 10 metu mauzojuos su skystom pudrom ir tai buvo daede iki gyvo kaulo, o su BE perbraukei su sepeteliu ir gerai
Atsakyti
QUOTE(Larissa @ 2008 02 27, 11:28)
žinot,man labai keista,kad dėl to,kad spalva netiko arba beria kaip ir nuo visų kitų pudrų, kaltinama BE  g.gif man,pvz.,žiauriai sualergizavo TBS kosmetika,bet aš nesakau,kad jinai yra bloga,tiesiog mano odai netiko  mirksiukas.gif
be to nušaukit,bet su tuo mažu maskavimo šepetėliu užsimaskuoja ir patys raudoniausi spuogai man  unsure.gif be to ,manau, turint didelių problemų su oda,neverta tikėtis iš pudros,kad atrodysit kaip superžvaigždės,kokia jinai stebuklinga bebūtų....pirmoje eilėje reikia ieškoti problemų šaknų,o ne kaltinti pudras ar beleką,kad blizga,poras kemša ir t.d.
aš visada turėjau labai gerą odą,bet po neštumo prasidėjo tokios nesamonės  doh.gif pasidarė be galo riebi,poros užsikimšdavo vos ne per naktį ir be dekoratyvinės kosmetikos pagalbos  doh.gif prasidėjo kažkoks uždegimas,berdavo visą veidą skausmingais gyluminiais spuogais  verysad.gif kažkaip visai nefaina beveik 30-metei atrodyti kaip paauglys  lotuliukas.gif man labai padėjo rūgšties procedūros (pilingas).sureguliavo riebalinių liaukų veiklą  thumbup.gif ne sakau,kad dabar atrodau nepriekaištingai (nes tingiu kartais kruopščiau savimi užsiimti  blush2.gif be to pas kometologę nueiti niekaip laiko nerandu  doh.gif )
vienžo,aš čia ne piktai ir tikrai nenorėdama kažką įžeisti,bet ar verta kaltiti pudrą tuo,kas nuo jos nepriklauso  g.gif

cia speju man skirta rolleyes.gif prisipazinsiu, buvo labai bloga nuotaika, kai rasiau ta atsiliepima doh.gif pykau ant visu, tai ir ant pudros tuo paciu lotuliukas.gif
reiktu man kita spalva uzsisakyti, bet galvoju, gal vasarai tiktu sita medium tan... o gal per isparduotuve parduot.... velnias zino, ka cia dabar daryt g.gif
Atsakyti
QUOTE(sveikatele @ 2008 02 26, 18:44)
Gerai, o dabar as paporinsiu savo ispudzius..
pudra nusivyliau, nieko gero. Artdeco man geresne negu sita BE.
Siom dienom esu kazkokia paberta, tai labai nervuoja, kad neuzsimaskuoja tie spuogiukai rausvi..
BE pudros spalva - Medium Tan - man tamsoka. Lauko sviesoj tai kaip kokia morka jauciuos. Gal vasara bus geriau, bet dabar tai kazkaip nejauku net i gatve iseiti.
Veil - visai patiko, bet irgi nieko ypatingo.
Na, is 10 balu siai pudrai duociau 6. Vien tas spalvos neatitikimas labai daug balu numusa...
Gal veliau nuomone pasikeis, bet kol kas zadu sunaudot Artdeco, o ne BE. Retkarciais paivairinsiu pudravimas ir pasipudruosiu su BE tam, kad paziureciau skirtuma.
Tai tiek atsiliepimu...
Beje, BE seseliai visai faini (apie juos ispudziai geresni negu apie pudra) rolleyes.gif

Sveikatele, ar artdeco irgi mineraline naudoji?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo justjura: 28 vasario 2008 - 20:53
QUOTE(justjura @ 2008 02 28, 21:51)
Sveikatele, ar artdeco irgi mineraline naudoji?

taip rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(DODA @ 2008 02 29, 10:24)
Savaitgalį parkeliauja mano sesikė su mineraline pudra  wub.gif, prisiklausė mano liaupsių ir užpirko  rolleyes.gif
jaučiu kitą sav. pasirodysiu kosmetikos išparduotuvėj, bo kas tiek suvartos    doh.gif

DODA, o tu šešėlius rinkinyje pirkai ar atskirai rinkai patinkančius atspalvius? ax.gif gal nuorodą galėtum mestelti tų,kuriuos ėmei,jei netingi rolleyes.gif
Atsakyti