žinot,man labai keista,kad dėl to,kad spalva netiko arba beria kaip ir nuo visų kitų pudrų, kaltinama BE
man,pvz.,žiauriai sualergizavo TBS kosmetika,bet aš nesakau,kad jinai yra bloga,tiesiog mano odai netiko
be to nušaukit,bet su tuo mažu maskavimo šepetėliu užsimaskuoja ir patys raudoniausi spuogai man
be to ,manau, turint didelių problemų su oda,neverta tikėtis iš pudros,kad atrodysit kaip superžvaigždės,kokia jinai stebuklinga bebūtų....pirmoje eilėje reikia ieškoti problemų šaknų,o ne kaltinti pudras ar beleką,kad blizga,poras kemša ir t.d.
aš visada turėjau labai gerą odą,bet po neštumo prasidėjo tokios nesamonės
pasidarė be galo riebi,poros užsikimšdavo vos ne per naktį ir be dekoratyvinės kosmetikos pagalbos
prasidėjo kažkoks uždegimas,berdavo visą veidą skausmingais gyluminiais spuogais
kažkaip visai nefaina beveik 30-metei atrodyti kaip paauglys
man labai padėjo rūgšties procedūros (pilingas).sureguliavo riebalinių liaukų veiklą
ne sakau,kad dabar atrodau nepriekaištingai (nes tingiu kartais kruopščiau savimi užsiimti
be to pas kometologę nueiti niekaip laiko nerandu
)
vienžo,aš čia ne piktai ir tikrai nenorėdama kažką įžeisti,bet ar verta kaltiti pudrą tuo,kas nuo jos nepriklauso
reiktu man kita spalva uzsisakyti, bet galvoju, gal vasarai tiktu sita medium tan... o gal per isparduotuve parduot.... velnias zino, ka cia dabar daryt