Įkraunama...
Įkraunama...

Mineralinė pudra

O aš šiandien TAN gavau, visą veidą pudravau sumaišius su medium, o skruostus vien su tan paryškinau. Nu super gavosi thumbup.gif
Matyt man medium kokiu pustoniu per šviesi buvo, nes sumaišius, kur kas mažiau ji matosi ant veido.
Taigi labai svarbu ne tik išmokti ją užsitepti, bet ir atspalvį atitaikyti.
O geriausia turėti dvi spalvas ir jas maišyti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sveikatele @ 2008 02 26, 09:44)
Gerai, o dabar as paporinsiu savo ispudzius..
pudra nusivyliau, nieko gero. Artdeco man geresne negu sita BE.
Siom dienom esu kazkokia paberta, tai labai nervuoja, kad neuzsimaskuoja tie spuogiukai rausvi..
BE pudros spalva - Medium Tan - man tamsoka. Lauko sviesoj tai kaip kokia morka jauciuos. Gal vasara bus geriau, bet dabar tai kazkaip nejauku net i gatve iseiti.
Veil - visai patiko, bet irgi nieko ypatingo.
Na, is 10 balu siai pudrai duociau 6. Vien tas spalvos neatitikimas labai daug balu numusa...
Gal veliau nuomone pasikeis, bet kol kas zadu sunaudot Artdeco, o ne BE. Retkarciais paivairinsiu pudravimas ir pasipudruosiu su BE tam, kad paziureciau skirtuma.
Tai tiek atsiliepimu...
Beje, BE seseliai visai faini (apie juos ispudziai geresni negu apie pudra) rolleyes.gif

Gal neteisingai arba perdaug tepi?Ar ziurejai ta dvd kur mokina kaip teisingai sia pudra tepti?Svarbu,kad pudra pilnai susigertu i sepeteli,kad jos nesimatytu tepant.Bet didziausias minusas manau,kad per tamsi spalva.
Atsakyti
palyginimui MEDIUM ir TAN
user posted image
Atsakyti
Medium ant kiek šviesesnė atrodo, vos ne balta biggrin.gif bet kai aš šviesiaodė tai man visai tiktų... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo night_: 26 vasario 2008 - 18:57
QUOTE(sveikatele @ 2008 02 26, 17:44)
BE pudros spalva - Medium Tan - man tamsoka. Lauko sviesoj tai kaip kokia morka jauciuos. Gal vasara bus geriau, bet dabar tai kazkaip nejauku net i gatve iseiti.

oho, kokią tamsią ėmei unsure.gif
aš sąvają Medium vetoj skaistalų naudoju thumbup.gif Ideali spalvytė thumbup.gif
Atsakyti
žinot,man labai keista,kad dėl to,kad spalva netiko arba beria kaip ir nuo visų kitų pudrų, kaltinama BE g.gif man,pvz.,žiauriai sualergizavo TBS kosmetika,bet aš nesakau,kad jinai yra bloga,tiesiog mano odai netiko mirksiukas.gif
be to nušaukit,bet su tuo mažu maskavimo šepetėliu užsimaskuoja ir patys raudoniausi spuogai man unsure.gif be to ,manau, turint didelių problemų su oda,neverta tikėtis iš pudros,kad atrodysit kaip superžvaigždės,kokia jinai stebuklinga bebūtų....pirmoje eilėje reikia ieškoti problemų šaknų,o ne kaltinti pudras ar beleką,kad blizga,poras kemša ir t.d.
aš visada turėjau labai gerą odą,bet po neštumo prasidėjo tokios nesamonės doh.gif pasidarė be galo riebi,poros užsikimšdavo vos ne per naktį ir be dekoratyvinės kosmetikos pagalbos doh.gif prasidėjo kažkoks uždegimas,berdavo visą veidą skausmingais gyluminiais spuogais verysad.gif kažkaip visai nefaina beveik 30-metei atrodyti kaip paauglys lotuliukas.gif man labai padėjo rūgšties procedūros (pilingas).sureguliavo riebalinių liaukų veiklą thumbup.gif ne sakau,kad dabar atrodau nepriekaištingai (nes tingiu kartais kruopščiau savimi užsiimti blush2.gif be to pas kometologę nueiti niekaip laiko nerandu doh.gif )
vienžo,aš čia ne piktai ir tikrai nenorėdama kažką įžeisti,bet ar verta kaltiti pudrą tuo,kas nuo jos nepriklauso g.gif
Atsakyti
tas maskavimo sepetelis tikrai labai gerai uzmaskuoja,dabar turiu viena skausminga spuoga baisu tai maskavimo piestukas nepagelbetu o su BE pilnai uzmaskavo thumbup.gif
Atsakyti
Siandien man BE nepatiko..veidas kazkoks perlamutrinis,poros paryskina,ir spalva labai jau tokia neutrali.(Medium beige) Nekenciu perlamutrus,blizgucius,man visiskai netinka sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Olivia* @ 2008 02 27, 12:19)
Siandien man BE nepatiko..veidas kazkoks perlamutrinis,poros paryskina,ir spalva labai jau tokia neutrali.(Medium beige) Nekenciu perlamutrus,blizgucius,man visiskai netinka sad.gif

O Veil ant viršaus netepei?
Atsakyti
kai as jos padauginu retkarciais ir man taip buna...uztat reikia stengtis kuo maziau tepti g.gif
Atsakyti
QUOTE(DODA @ 2008 02 27, 13:40)
O Veil ant viršaus netepei?

Ne,pudra paprasta ant virsaus bandziau..
Atsakyti
QUOTE(Olivia* @ 2008 02 27, 13:20)
Ne,pudra paprasta ant virsaus bandziau..

g.gif niekad nebandžiau paprastos pudros ant viršaus tept g.gif
o Veil tą perlamutrą tai tikrai nuima 4u.gif
Atsakyti