Įkraunama...
Įkraunama...

Mineralinė pudra

QUOTE(Palomina @ 2008 02 23, 21:04)
o seip kaip? kokie pirmi ispudziai?

Mano oda žiemą būna išsausėjusi, bijojau, kad mineralinė pudra dar labiau neišsausintų, bet jau visą dieną esu su pudra ir tikrai nejaučiu odos tempimo. Esu labai patenkinta bigsmile.gif
Šiaip padažė labai gražiai (ėmiau medium tan spalvą, nes pora kartų per men. nueinu į soliariumą, taigi nesu nei šokoladinė, nei labai šviesi, bet spalvytė kaip tik man, nors jau buvau bepradedanti galvoti, kad ji tik mulatėms lotuliukas.gif ), nesimato, kad kažkas butų tepta ant veido ax.gif
Nu pažiūrėsim kaip bus toliau, nes čia tik pirmas įspūdis ir dar po tikio ilgo laukimo rolleyes.gif
Atsakyti
O as tai vis dar laukiu mineralkes ax.gif Dabar naudoju Lorealio, tai kai gausiu, galesiu palygint. Siaip tai man ta lorelio dabar visai nieko, bet kai nusipirkau, tai labai sausino oda, ziauriai. Bet dabar atitaikiau krema, dar kartais diena papurskiu vandenuku veida, tai rezultatu esu visai patenkinta. Bet labai nekantrauju isbandyt BE ax.gif
Atsakyti
QUOTE(foje @ 2008 02 23, 01:51)
Apie kiekviena produkta galima rasti antireklamos,net jei tai Dior ar Chanel.O jei nueiti i tema"kosmetika kenkia",tai isviso nieko nesinori ant veido tepti pasiskaicius apie neigiama produktu poveiki.
As,asmeniskai pabandau ir nusprendziu,ar man tinka ar netinka.Rare minerals naktine pudra tikrai labai patinka,matau super rezultatus,o ka raso visokie antireklaminiai saltiniai man nusispjaut smile.gif

Tai nėra antireklama. Tame puslapyje pateikiama daugybės produktų įvertinimų - nuo labai gerų iki labai prastų tongue.gif
Beje, mano įspūdžiai apie mineralinę pudrą praktiškai sutampa su to puslapio vertinimais, todėl leidžiu sau įsivaizduoti, kad ir naktinę pudrą taip pat įvertinčiau, todėl ir įdėjau - kad kitos pasigalvotų už ką pinigus moka rolleyes.gif Norės - pirks, nenorės - nepirks cool.gif
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2008 02 24, 08:15)
Tai nėra antireklama. Tame puslapyje pateikiama daugybės produktų įvertinimų - nuo labai gerų iki labai prastų  tongue.gif
Beje, mano įspūdžiai apie mineralinę pudrą praktiškai sutampa su to puslapio vertinimais, todėl leidžiu sau įsivaizduoti, kad ir naktinę pudrą taip pat įvertinčiau, todėl ir įdėjau - kad kitos pasigalvotų už ką pinigus moka  rolleyes.gif  Norės - pirks, nenorės - nepirks  cool.gif

O kokia pudra tau tinka?Ka apie ja tas puslapis raso?Manau apie kiekviena produkta galima rasti blogu ivertinimu.O jei paemus statistika,tai 99%tikrai BE labai tinka ir patinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(foje @ 2008 02 24, 20:17)
O kokia pudra tau tinka?Ka apie ja tas puslapis raso?Manau apie kiekviena produkta galima rasti blogu ivertinimu.O jei paemus statistika,tai 99%tikrai BE labai tinka ir patinka smile.gif

Na as ysirasau y ta 1%, kuri po pirmo naudojimo sia pudra buvo be galo patenkinta, nes viskas buvo kaip ir super. Isvis naudoju apie menesy ja. Ir pastebejau, kad mane nuo jos irgi beria, kaip nuo likusiu verysad.gif Kad vistiek kemsa poras.. doh.gif
Nes kai tik issitepu pudra, taip ant smakro vakare prisprogsta visokiu bjaurybiu doh.gif Netgi dariau eksperimenta - vaiksciojau isvis be pudru ir viskas pakankamai gerai buvo, nei bere, nei spuogai prisprogdavo labai greitai, o uzsitepus mineraline pudra darosi tas pats, kas nuo visu kitu doh.gif Galvojau, kad sutapimas, bet kai apie 4 kartus tas pats gaunasi tai nekas. doh.gif
Atsakyti
Mmm.... Pudryte thumbup.gif thumbup.gif spalva patinka,nera tamsi... deja,nepatogu kad maza bonkute,bet gerai kad mano Chanel kabuki sepetelis maziukas ir kaip tik gerai tinka.
Atsakyti
QUOTE(Olivia* @ 2008 02 26, 13:16)
Mmm.... Pudryte thumbup.gif thumbup.gif spalva patinka,nera tamsi...  deja,nepatogu kad maza bonkute,bet gerai kad mano Chanel kabuki sepetelis maziukas ir  kaip tik gerai tinka.

ant veido dar turbut nespejai isbandyti? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Olivia* @ 2008 02 26, 13:16)
Mmm.... Pudryte thumbup.gif thumbup.gif spalva patinka,nera tamsi...  deja,nepatogu kad maza bonkute,bet gerai kad mano Chanel kabuki sepetelis maziukas ir  kaip tik gerai tinka.

o kokia spalva? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sweety123 @ 2008 02 26, 13:58)
o kokia spalva? 4u.gif

Medium Beige
Atsakyti
QUOTE(Olivia* @ 2008 02 26, 13:20)
Medium Beige

Ir kaip ant veiduko jums jauciasi, tinka patinka? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Morepink @ 2008 02 26, 16:01)
Ir kaip ant veiduko jums jauciasi, tinka patinka? ax.gif

Tinka ar patinka taip iskarto sunku pasakyti smile.gif Manau patiks:)
Atsakyti
Gerai, o dabar as paporinsiu savo ispudzius..
pudra nusivyliau, nieko gero. Artdeco man geresne negu sita BE.
Siom dienom esu kazkokia paberta, tai labai nervuoja, kad neuzsimaskuoja tie spuogiukai rausvi..
BE pudros spalva - Medium Tan - man tamsoka. Lauko sviesoj tai kaip kokia morka jauciuos. Gal vasara bus geriau, bet dabar tai kazkaip nejauku net i gatve iseiti.
Veil - visai patiko, bet irgi nieko ypatingo.
Na, is 10 balu siai pudrai duociau 6. Vien tas spalvos neatitikimas labai daug balu numusa...
Gal veliau nuomone pasikeis, bet kol kas zadu sunaudot Artdeco, o ne BE. Retkarciais paivairinsiu pudravimas ir pasipudruosiu su BE tam, kad paziureciau skirtuma.
Tai tiek atsiliepimu...
Beje, BE seseliai visai faini (apie juos ispudziai geresni negu apie pudra) rolleyes.gif
Atsakyti