Įkraunama...
Įkraunama...

Mineralinė pudra

QUOTE(GinCherry @ 2008 02 21, 11:05)
Tuo kur ebay siulo ar programele? Nes programele tai man neishejo kazkaip naudotis, bandziau anksciau, o be to man sunku numatyt kokia suma skirti, o gal paskutine minute nuspresiu,kad man labai labai reikia to daikto ir leisiu sau paishlaidauti  ax.gif uz tai ash geriau bidinu visada pati  ax.gif

Programele smile.gif Man tai nepakeiciamas dalykas bigsmile.gif Uzsistatau, kiek tikrai negaila butu moket, o snaiperis susaudo paskutinem sekundem smile.gif

Kas del Medium, tai maniske irgi tokia. Nu viiisai netamsi jinai schmoll.gif As vis ziuriu, kad gal man tamsesne reikejo net imti. Dabar dar nieko, bet vasara tai tikrai bus gerokai per sviesi. Nors ir nera mano oda tamsi, labiau sviesiaode gal..Taip kad be reikalo baimintis, kad per tamsi bus smile.gif
Atsakyti
Na va ir as vakar atsiemiau savo pudryte teisingiau light rinkinuka. thumbup.gif
Tai va siandien pasimozojau tuo Fairy ligth atspalviu tai jis man kaip tik.Maskavimo sepetukas viska labai sauniai uzmaskavo ax.gif
Ir patys sepetukai faini tik kazkokiu oziu man bizki smirda lotuliukas.gif
Na veidukas tai visai graziai atrodo.na bet dar nedauk laiko praejo kai as su ja tai komentuot nelabai ka dar galiu.
a tas light atspalvis kazkoks nevykes man pasirode kazkoks sviesiai geltonas biggrin.gif kaip ir parodyta kazkokia kiniete prie pudru spalvos peletes tai matyt joms ji ir tinka labiausiai.nes pamozojau viena zanda su ja tai kaip gelta apsirgus atrodziau sau. doh.gif
A dar kazkas sake kad dezutese tie balti pagrindukai tipo nejuda tai pas mane jie visi juda abejose pudrose ir veil taip pat.uzsakyta is sephora tai vadinas tai dar nesako kad pudra FAKE mirksiukas.gif
o siaip kolkas viskas puiku drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuma @ 2008 02 21, 08:43)
Nu merginos nesuprantu  doh.gif Nusipirkau aš medium beige tą pudrytę (jau rašiau, kad šiek tiek per tamsi, bet vistiek tepuosi ir golfą rengiuosi    biggrin.gif ), nu bet to visų čia giriamo efekto man vistiek neišeina išgaut  verysad.gif Na palygina ji šiek tiek veiduką (kaip ir visos kitos iki šiol naudotos sausos ar šlapios pudros), bet kad maskuotų kažką  schmoll.gif Na dar neturiu to mažo šepetėlio maskavimui, bet jis artimiausių pirkinių sąraše. Bet su paprastu šepetuku šešėliams mažu "pamaskuoju" tai nemaskuoja  schmoll.gif . Kaip jau rašiau, man ji gana greit pradeda blizgėt ant veido, riebus pasidaro, bet čia jau turbūt veil reikia  g.gif Ir, vakare po darbo grįžus namo atrodau kaip visai nesidažius, žodžiu veidas baisus  verysad.gif Ką aš ne taip darau???
Dabar galvoju gal aš jos per mažai tepu  g.gif Nors gi šūkis jų atrodo yra, kad "mažiau mineralinės yra daugiau" ar kažkaip panašiai, tai aš ir tepu taupiai, taip kaip tam mokomąjam filmuky rodo viską darau blush2.gif Papasakokit kiek maždaug jūs tepate, keliais sluoksniais, kiek maždaug kartų šepetėlį dažote į tą dangtelį... blush2.gif O gal jūsų visų oda labai lygi ir be pudrų, tai mineralinė tik dar labiau ją pagyvina?
Sorry už kvailus klausimus, bet niekaip negaliu susitaikyt, kad visoms toks geras dalykas man ne toks jau ir geras 

P.S. pamiršau pasidžiaugti, kad lengvumo tas pojūtis, kai atrodo, akd visai be pudros tai tikrai yra

Pritariu atsiliepimams - nei po 2 dienų, nei po 2 savaičių man ta pudra kažko toookio nedaro schmoll.gif
Gavau iš draugės pabandymui Veil, bet nuo jos mažiau oda tikrai nesiriebaluoja. Tiesą sakant, nelabai matau skirtuma su Veil ar be jos, išskyrus, kad veidas labiau matinis atrodo ax.gif

QUOTE(DODA @ 2008 02 21, 10:13)
biggrin.gif  negąsdinu  biggrin.gif , tiesiog šviesaus gymio soliariumuose nesilankančiai merginai ji tikrai per tamsi  ax.gif

Jo, soliariumų galiūnės išvadino Medium šviesia ir baltaodės jos prisisakė biggrin.gif doh.gif
Tai, kad mineralinė turi didesnį spalvų pasirinkimą šviesiai odai nereiškia, kad Medium šviesiai skirta rolleyes.gif Pas draugę Medium Beige, tai su jos pudra aš atrodyčiau kaip gerai apskrudęs apelsinas biggrin.gif
Vienžo merginos, nenupuškite atspalvius besirinkdamos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(DODA @ 2008 02 21, 11:13)
biggrin.gif  negąsdinu  biggrin.gif , tiesiog šviesaus gymio soliariumuose nesilankančiai merginai ji tikrai per tamsi  ax.gif

aš iš asmeninės patirties su mineralke ir diskusijų šioje temoje supratau tik vieną: kiekvienas odos šviesumą/tamsumą supranta savaip lotuliukas.gif vienos ,praleidusios seansą soliariume,įsivaizduoja ,kad jau baltos kaip sūris lotuliukas.gif kitos atvirkščiai mirksiukas.gif
aš, pvz., į soliariumą neinu ir visada galvojau,kad esu šviesiaodė rolleyes.gif o man fairly light ryškiai per šviesus atspalvis yra,reikia dar EŽ kad nebūčiau balta
o light spalva tikra nesamonė mūsų kraštui lotuliukas.gif tikrai tik kitaicams tiktų matyt (atsiprašau,gal kam tiko g.gif o aš jas kitaicais pravardžioju blush2.gif )
Atsakyti
QUOTE(Larissa @ 2008 02 21, 13:28)
aš iš asmeninės patirties su mineralke ir diskusijų šioje temoje supratau tik vieną: kiekvienas odos šviesumą/tamsumą supranta savaip  lotuliukas.gif vienos ,praleidusios seansą soliariume,įsivaizduoja ,kad jau baltos kaip sūris  lotuliukas.gif kitos atvirkščiai  mirksiukas.gif
aš, pvz., į soliariumą neinu ir visada galvojau,kad esu šviesiaodė  rolleyes.gif  o man fairly light ryškiai per šviesus atspalvis yra,reikia dar EŽ kad nebūčiau balta
o light spalva tikra nesamonė mūsų kraštui  lotuliukas.gif tikrai tik kitaicams tiktų matyt (atsiprašau,gal kam tiko  g.gif o aš jas kitaicais pravardžioju  blush2.gif )

Būtent 4u.gif Labai priklauso nuo odos atspalvio. Aš soliariume gal prieš metus buvusi ir gymio esu šviesaus, bet Medium atspalvis man tinka idealiai, nes mano veido oda į rausvumą. Su Fair atrodyčiau kaip pasimiltavusi.
Atsakyti
QUOTE(dydy88 @ 2008 02 21, 12:09)
Ir patys sepetukai faini tik kazkokiu oziu man bizki smirda lotuliukas.gif

tie šepečiai ir yra iš ožkos šerių padaryti, tai nesitikėk pakalnučių kvapo tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Ferrari @ 2008 02 21, 12:52)
tie šepečiai ir yra iš ožkos šerių padaryti, tai nesitikėk pakalnučių kvapo  tongue.gif

uztat ir kvepia ozkos pauodegiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Endendu @ 2008 02 21, 13:57)
Būtent  4u.gif Labai priklauso nuo odos atspalvio. Aš soliariume gal prieš metus buvusi ir gymio esu šviesaus, bet Medium atspalvis man tinka idealiai, nes mano veido oda į rausvumą. Su Fair atrodyčiau kaip pasimiltavusi.

Mano veido oda taip pat rausva, butent del to ir as Medium atspalvi pasirinkau, nors save baltaode laikau ir i soliariumus nevaikstau.Dar tik laukiu pudrytes, tai ziuresiu kaip cia bus g.gif
Atsakyti
O man light spalva puikiai tinka rolleyes.gif ir nieko ji ne kitaicams beee.gif juk aiskiai parasyta for light skin/golden undertones . gal ant odos, neturincios golden undertones, geltonumas atrodo nenaturaliai, bet ant mano odos ji atrodo gerai dirol.gif
Atsakyti
Kadangi kaip matau, temos psl. skaicius auga ne dienom, o valandom, tai leidziu sau neskaityti veltui visko ir tiesiog paklausti - ar yra merginu, kurios jau isbande mineralinius seselius ax.gif . Domina jusu nuomone apie viska - tekstura, kaip dengiasi, kokios spalvos, kaip laiko ir t.t. biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(minik @ 2008 02 21, 22:05)
Kadangi kaip matau, temos psl. skaicius auga ne dienom, o valandom, tai leidziu sau neskaityti veltui visko ir tiesiog paklausti - ar yra merginu, kurios jau isbande mineralinius seselius  ax.gif . Domina jusu nuomone apie viska - tekstura, kaip dengiasi, kokios spalvos, kaip laiko ir t.t.  biggrin.gif  4u.gif

DODA bandė ir viską išsamiai aprašė. Atsiliepimai tik geri rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ferrari @ 2008 02 21, 13:52)
tie šepečiai ir yra iš ožkos šerių padaryti, tai nesitikėk pakalnučių kvapo  tongue.gif

Maniskis irgi su kvapu, bet nera toks baisiai intensyvus biggrin.gif
Atsakyti