QUOTE(Zuma @ 2008 02 21, 08:43)
Nu merginos nesuprantu
Nusipirkau aš medium beige tą pudrytę (jau rašiau, kad šiek tiek per tamsi, bet vistiek tepuosi ir golfą rengiuosi
), nu bet to visų čia giriamo efekto man vistiek neišeina išgaut
Na palygina ji šiek tiek veiduką (kaip ir visos kitos iki šiol naudotos sausos ar šlapios pudros), bet kad maskuotų kažką
Na dar neturiu to mažo šepetėlio maskavimui, bet jis artimiausių pirkinių sąraše. Bet su paprastu šepetuku šešėliams mažu "pamaskuoju" tai nemaskuoja
. Kaip jau rašiau, man ji gana greit pradeda blizgėt ant veido, riebus pasidaro, bet čia jau turbūt veil reikia
Ir, vakare po darbo grįžus namo atrodau kaip visai nesidažius, žodžiu veidas baisus
Ką aš ne taip darau???
Dabar galvoju gal aš jos per mažai tepu
Nors gi šūkis jų atrodo yra, kad "mažiau mineralinės yra daugiau" ar kažkaip panašiai, tai aš ir tepu taupiai, taip kaip tam mokomąjam filmuky rodo viską darau
Papasakokit kiek maždaug jūs tepate, keliais sluoksniais, kiek maždaug kartų šepetėlį dažote į tą dangtelį...
O gal jūsų visų oda labai lygi ir be pudrų, tai mineralinė tik dar labiau ją pagyvina?
Sorry už kvailus klausimus, bet niekaip negaliu susitaikyt, kad visoms toks geras dalykas man ne toks jau ir geras
P.S. pamiršau pasidžiaugti, kad lengvumo tas pojūtis, kai atrodo, akd visai be pudros tai tikrai yra
Pritariu atsiliepimams - nei po 2 dienų, nei po 2 savaičių man ta pudra kažko toookio nedaro
Gavau iš draugės pabandymui Veil, bet nuo jos mažiau oda tikrai nesiriebaluoja. Tiesą sakant, nelabai matau skirtuma su Veil ar be jos, išskyrus, kad veidas labiau matinis atrodo
QUOTE(DODA @ 2008 02 21, 10:13)
negąsdinu
, tiesiog šviesaus gymio soliariumuose nesilankančiai merginai ji tikrai per tamsi
Jo, soliariumų galiūnės išvadino Medium šviesia ir baltaodės jos prisisakė
Tai, kad mineralinė turi didesnį spalvų pasirinkimą šviesiai odai nereiškia, kad Medium šviesiai skirta
Pas draugę Medium Beige, tai su jos pudra aš atrodyčiau kaip gerai apskrudęs apelsinas
Vienžo merginos, nenupuškite atspalvius besirinkdamos