QUOTE(EVY @ 2008 02 21, 00:04)
labai fainas tas ju vitamininis kremukas teptis pries pudra Bent jau kolkas esu juom patenkinta Bet stenguosiu nuolat drekinti veida su kuom nors.
Siaip ar taip ant sauso veido tai nereikia tos pudrytes naudoti,nes gali gal ir pasausinti.
Siaip ar taip ant sauso veido tai nereikia tos pudrytes naudoti,nes gali gal ir pasausinti.
as tai visokiu kremuku prisibijau.. bijau, kad poru nekimstu ir t.t. ir pan..
dabar naudoju viena stangrinanti oriflame'o. man jis tinka, poru nekemsa
o siaip tai noreciau tokio lengvo lengvucio kremuko, kad puikiai drekintu veida tik neisivaizduoju, kur toki rast..
o del pudros tepimo, tai reikia tikriausiai labai gerai palaukt, kad isigertu kremas, o tik tada pudruotis, taip ?
Papildyta:
QUOTE(Ferrari @ 2008 02 21, 00:13)
Taip, užsipurškus būni šlapia, bet išdžiųsta greitai. Nereikia purkšti tiek, kad makiažas imtų bėgti o šiek tiek papurškus makiažo nesugadina
Anksčiau naudojau "Avene" o dabar "Hortus fratris". Šitas su kažkokiu hamameliu, kvapas man nekoks, bet vandenukas labiau nei avene patinka.
gali bandyti ir paprastą mineralinį ar filtruotą ledo tirpsmo vandenį naudoti.
Aš kai ant meteoritų purkšdavau, tai nudžiūna ir vėl sausumas jaučiasi o ant mineralinės visai kitaip
Anksčiau naudojau "Avene" o dabar "Hortus fratris". Šitas su kažkokiu hamameliu, kvapas man nekoks, bet vandenukas labiau nei avene patinka.
gali bandyti ir paprastą mineralinį ar filtruotą ledo tirpsmo vandenį naudoti.
Aš kai ant meteoritų purkšdavau, tai nudžiūna ir vėl sausumas jaučiasi o ant mineralinės visai kitaip
o kiek kainuoja?
as nezinau, ar man reiktu tokio vandenuko.. nes odos sausumo pojutis netraukia