Įkraunama...
Įkraunama...

Mineralinė pudra

QUOTE(EVY @ 2008 02 21, 00:04)
labai fainas tas ju vitamininis kremukas teptis pries pudra thumbup.gif  Bent jau kolkas esu juom patenkinta biggrin.gif  Bet stenguosiu nuolat drekinti veida su kuom nors.
Siaip ar taip ant sauso veido tai nereikia tos pudrytes naudoti,nes gali gal ir pasausinti.

as tai visokiu kremuku prisibijau.. bijau, kad poru nekimstu ir t.t. ir pan.. g.gif
dabar naudoju viena stangrinanti oriflame'o. man jis tinka, poru nekemsa smile.gif
o siaip tai noreciau tokio lengvo lengvucio kremuko, kad puikiai drekintu veida smile.gif tik neisivaizduoju, kur toki rast.. g.gif
o del pudros tepimo, tai reikia tikriausiai labai gerai palaukt, kad isigertu kremas, o tik tada pudruotis, taip ? ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Ferrari @ 2008 02 21, 00:13)
Taip, užsipurškus būni šlapia, bet išdžiųsta greitai. Nereikia purkšti tiek, kad makiažas imtų bėgti biggrin.gif o šiek tiek papurškus makiažo nesugadina  4u.gif

Anksčiau naudojau "Avene" o dabar "Hortus fratris". Šitas su kažkokiu hamameliu, kvapas man nekoks, bet vandenukas labiau nei avene patinka.
gali bandyti ir paprastą mineralinį ar filtruotą ledo tirpsmo vandenį naudoti.  mirksiukas.gif

Aš kai ant meteoritų purkšdavau, tai nudžiūna ir vėl sausumas jaučiasi o ant mineralinės visai kitaip  smile.gif

o kiek kainuoja? smile.gif
as nezinau, ar man reiktu tokio vandenuko.. nes odos sausumo pojutis netraukia smile.gif
Atsakyti
As dabar nuolat drekinu su ANNA LOTAN aloje gel (ipatingai lengvas),super drekina ir labai tinka misriai,riebiai odai...bet geriau jis dienai.Vakare naudoju barbados krema. Siaip as ji dar ir isparduodu,liko nuo darbo per daug ax.gif
Ir siaip visokiom kaukytem pasilepinu,nes skruostai vis perdziuti nori.
To vandenuko kazkaip nepraktikuoju.

Oriflame kosmetika tai visai nepasitikiu,ale jai tinka tai tinka smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo EVY: 20 vasario 2008 - 23:33
QUOTE(sveikatele @ 2008 02 20, 22:51)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
oi cia tai geras  lotuliukas.gif  tai gal dar ta bronzantine suskaldyt reikejo ?  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

as jusu triju nikus labai maisau biggrin.gif Ferrari, Palomina ir Blondie biggrin.gif avatarai tokie pilki, tai buna is ipratimo i spalva tik atkreipiu demesi, o neziuriu, kad visai kitas zmogus biggrin.gif doh.gif

hihihi.gif blush2.gif tai taip taip, reikėjo pasistengt maišant lotuliukas.gif
tai dabar tos mineralkės, net jei būtų parašyta, kad tikrai galima, vargu ar ryžčiausi maišyt mastau.gif
O dabar va mąstau mąstau, įdomu kokiu būdu ta minerlkė ant veiduko "pasikloja" g.gif
Nes jei pvz, net būdama šviesiaodė, galiu sau laisvai egipto žeme nepadauginant pasirudint, tai gal ir su ta medium normaliai bus... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Blondie @ 2008 02 21, 00:58)
hihihi.gif  blush2.gif tai taip taip, reikėjo pasistengt maišant  lotuliukas.gif
tai dabar tos mineralkės, net jei būtų parašyta, kad tikrai galima, vargu ar ryžčiausi maišyt  mastau.gif
O dabar va mąstau mąstau, įdomu kokiu būdu ta minerlkė ant veiduko "pasikloja"  g.gif
Nes jei pvz, net būdama šviesiaodė, galiu sau laisvai egipto žeme nepadauginant pasirudint, tai gal ir su ta medium normaliai bus...  g.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Blondie, tavo istorija mane labai prajuokino biggrin.gif negaliu, tik perskaitau, vel juokas taip suima, o jau miega visi, tai dar pazadinsiu lotuliukas.gif
BE pudros dar neturiu, bet speju, kad dengias ji gerai, lengvai. nes va artdeco mineraline man labai gerai klojas, kaip sviestu patepta biggrin.gif ax.gif
Atsakyti
tai galima aisku jos mazai patept kai ir EG,bet jau nebus toks lygus veidukas,nemaskuos pakankamai.
Nu nepergyvenkit,gal viskas bus gerai ka issirinkote flirt.gif
Jai kas galima bandyti perparduoti isparduotuveje.
Atsakyti
QUOTE(Blondie @ 2008 02 20, 23:58)
hihihi.gif  blush2.gif tai taip taip, reikėjo pasistengt maišant  lotuliukas.gif
tai dabar tos mineralkės, net jei būtų parašyta, kad tikrai galima, vargu ar ryžčiausi maišyt  mastau.gif
O dabar va mąstau mąstau, įdomu kokiu būdu ta minerlkė ant veiduko "pasikloja"  g.gif
Nes jei pvz, net būdama šviesiaodė, galiu sau laisvai egipto žeme nepadauginant pasirudint, tai gal ir su ta medium normaliai bus...  g.gif

jei EŽ gerai, tai ir Medium bus gerai irnesakyk.gif
aš mat totali baltaodė, tai su medium atrodau kaip po gero mėnesio atostogų saulės atokaitoj unsure.gif
šiandien patepliojau vietoj skaistalų, tai thumbup.gif
Atsakyti
Nu merginos nesuprantu doh.gif Nusipirkau aš medium beige tą pudrytę (jau rašiau, kad šiek tiek per tamsi, bet vistiek tepuosi ir golfą rengiuosi rolleyes.gif biggrin.gif ), nu bet to visų čia giriamo efekto man vistiek neišeina išgaut verysad.gif Na palygina ji šiek tiek veiduką (kaip ir visos kitos iki šiol naudotos sausos ar šlapios pudros), bet kad maskuotų kažką schmoll.gif Na dar neturiu to mažo šepetėlio maskavimui, bet jis artimiausių pirkinių sąraše ax.gif Bet su paprastu šepetuku šešėliams mažu "pamaskuoju" tai nemaskuoja schmoll.gif . Kaip jau rašiau, man ji gana greit pradeda blizgėt ant veido, riebus pasidaro, bet čia jau turbūt veil reikia g.gif Ir, vakare po darbo grįžus namo atrodau kaip visai nesidažius, žodžiu veidas baisus verysad.gif Ką aš ne taip darau??? doh.gif
Dabar galvoju gal aš jos per mažai tepu g.gif Nors gi šūkis jų atrodo yra, kad "mažiau mineralinės yra daugiau" ar kažkaip panašiai, tai aš ir tepu taupiai, taip kaip tam mokomąjam filmuky rodo viską darau blush2.gif Papasakokit kiek maždaug jūs tepate, keliais sluoksniais, kiek maždaug kartų šepetėlį dažote į tą dangtelį... blush2.gif O gal jūsų visų oda labai lygi ir be pudrų, tai mineralinė tik dar labiau ją pagyvina? unsure.gif
Sorry už kvailus klausimus, bet niekaip negaliu susitaikyt, kad visoms toks geras dalykas man ne toks jau ir geras unsure.gif

P.S. pamiršau pasidžiaugti, kad lengvumo tas pojūtis, kai atrodo, akd visai be pudros tai tikrai yra drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zuma: 21 vasario 2008 - 08:44
Del MEDIUM tai as nelabai suprantu g.gif
Sita gi pana visai nera tamsiaode..
user posted image

pagal paveiksliuka ir issirinkau MEDIUM, nes labiausiai tiko.. o dabar lauku ir bijau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuma @ 2008 02 21, 08:43)

Man ji irgi visos dienos neišlaiko mirksiukas.gif labai riebi oda verysad.gif, tai nei viena pudra visos dienos ant manęs neištempia.
Per daug jos tept tikrai nereikia....o va spec. šepetėlis maskavimui pagelbėtų smile.gif
Aš tai tepu jos iki kol gaunų norimą efektą, prieš tai užmaskavus su concealer šepetėliu tai, ką reikia maskuoti.
p.s. krempudros neatsisakiau schmoll.gif , nes į paakių raukšles man mineralinė per daug subėga unsure.gif, tai juos maskuoju kremine pudra

Papildyta:
QUOTE(sweety123 @ 2008 02 21, 08:48)
Del MEDIUM tai as nelabai suprantu g.gif
Sita gi pana visai nera tamsiaode..

pagal šitą ir man tiktų...bet tikrai Medium tamsesnė nei čia pavaizduota cool.gif
Atsakyti
QUOTE(DODA @ 2008 02 21, 09:53)
Papildyta:

pagal šitą ir man tiktų...bet tikrai Medium tamsesnė nei čia pavaizduota  cool.gif

g.gif o kas nors dar turit MEDIUM?
Idomu dar nuomoniu isgirsti (pries tai kai isgirsit mano numone hihihi.gif koki savaitgali tikiuosi rolleyes.gif )
Atsakyti
DODA, negąsdink čia visų su ta medium nono.gif
Turiu aš medium. Mano oda vidutinio tamsumo ir ji man kaip tik thumbup.gif , o kadangi porą mėn soliariume nebuvau, tai po poros kartų, ji man ir per šviesi bus.
Todėl vasarai dar užsisakiau TAN, va ten tai jau įsivaizduoju kad bus tamsi. Bet aš jei ką, dalį maišysiu (turiu panašų indelį nuo birios pudros), o kitą dalį paliksiu skruostams. biggrin.gif

P.S. nors rinkausi medium ne pagal paveiksliukus su veidais, bet mano odos spalva tokia kaip tos merginos paveiksliuke smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ferrari: 21 vasario 2008 - 09:07
QUOTE(Ferrari @ 2008 02 21, 09:04)
DODA, negąsdink čia visų su ta medium  nono.gif
Turiu aš medium. Mano oda vidutinio tamsumo ir ji man kaip tik  thumbup.gif , o kadangi  porą mėn soliariume nebuvau, tai po poros kartų, ji man ir per šviesi bus.
Todėl vasarai dar užsisakiau TAN, va ten tai jau įsivaizduoju kad bus tamsi. Bet aš jei ką, dalį maišysiu (turiu panašų indelį nuo birios pudros), o kitą dalį paliksiu skruostams.  biggrin.gif

P.S. nors rinkausi medium ne pagal paveiksliukus su veidais, bet mano odos spalva tokia kaip tos merginos paveiksliuke  smile.gif

biggrin.gif negąsdinu biggrin.gif , tiesiog šviesaus gymio soliariumuose nesilankančiai merginai ji tikrai per tamsi ax.gif
Atsakyti