Įkraunama...
Įkraunama...

Mineralinė pudra

QUOTE(EVY @ 2008 02 20, 22:23)
vaje,dabar dar labiau lauksiu lotuliukas.gif  biggrin.gif
Papildyta:
tik sautis nereikia lotuliukas.gif  wink.gif
Gal pradejo ta artdeko alergizuoti o gal siaip odai truksta dregmes,dziusta g.gif

paziuresiu, ar rytoj tas pats kutenimas bus g.gif siandien pridariau veido odai kaukiu, pritepiau kremais, tai gal atgaus dregme, jei ji prarasta biggrin.gif
siaip mano oda ne sausa, na, kartais issauseja, jei labai saltas oras smile.gif o kartais rieboka..
cia gal skaitos, kad as misri smile.gif

p.s. as tikiu, kad rytoj man pastininke pristatys pudra.. as tikiu as tikiu as tikiu.. cia jau saviitaiga uzsiimineju biggrin.gif protelis jau ciuozia nuo laukimo .. umn.gif
Atsakyti
tai oda dehitratizuotis gali nepriklausomai ar ji sausa ar riebi wink.gif
Nu tikrai tikiuosiu sulauksi,ale man vistiek nedaejo kaip tu ja taip greitai tikiesi gauti g.gif Kada uzsakiai? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(DODA @ 2008 02 20, 20:49)
bet žinok kaip skaistalai tai lb gražiai žiūrisi  wub.gif
o vasarop gal tikrai reiks sumaišyti Fair su Medium  g.gif

Hm... įdomu, ar pavyktų sumaišyt.... g.gif Aš kažkada seniai labai, esu kažkokias pudras sumaišius, tai sugadinau... lotuliukas.gif
O dabar sprendžiu dilemą, ar dabar iškart užsisakyt fair ar sulaukt savosios medium ir tada žiūrėt kaip kas... g.gif
Atsakyti
Man kartais sausumo ar tempimo pojūtis būna pasitepus, tai aš tada pasipurškiu tonizuojančio vandenuko. Ta pudra tarytum sugeria drėgmę ir sulaiko savyje ax.gif (jau sakysit visai nusišneku) tongue.gif . Bet net ir išdžiūvus tam vandenukui jaučiu daugiau drėgmės ant veido bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Blondie @ 2008 02 20, 23:05)
Hm... įdomu, ar pavyktų sumaišyt....  g.gif  Aš kažkada seniai labai, esu kažkokias pudras sumaišius, tai sugadinau...  lotuliukas.gif
O dabar sprendžiu dilemą, ar dabar iškart užsisakyt fair ar sulaukt savosios medium ir tada žiūrėt kaip kas...  g.gif

tikrai geriau sulaukt fair ir tada jau ziurek g.gif kitaip gali labai pasigailet, jei su spalvom nekas bus rolleyes.gif
tai gal skirtingu firmu pudras maisei ? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Blondie @ 2008 02 20, 22:05)
Hm... įdomu, ar pavyktų sumaišyt....  g.gif  Aš kažkada seniai labai, esu kažkokias pudras sumaišius, tai sugadinau...  lotuliukas.gif
O dabar sprendžiu dilemą, ar dabar iškart užsisakyt fair ar sulaukt savosios medium ir tada žiūrėt kaip kas...  g.gif

Šitas galima maišyti 4u.gif Aišku ne foundation su veil biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ferrari @ 2008 02 20, 23:09)
Man kartais sausumo ar tempimo pojūtis būna pasitepus, tai aš tada pasipurškiu tonizuojančio vandenuko. Ta pudra tarytum sugeria drėgmę ir sulaiko savyje  ax.gif  (jau sakysit visai nusišneku) tongue.gif . Bet net ir išdžiūvus tam vandenukui jaučiu daugiau drėgmės ant veido  bigsmile.gif

as visada zavejausi tais vandenukais, bet niekada nebuvau pati isbandzius lotuliukas.gif
o jie nenuplauna pudros? arba pvz, jei oda linkus riebaluotis, tai nepasidaro blogiau?
cia turbut tie vandenukai tik tom, kuriu oda sausa verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(sveikatele @ 2008 02 20, 23:11)
as visada zavejausi tais vandenukais, bet niekada nebuvau pati isbandzius  lotuliukas.gif
o jie nenuplauna pudros? arba pvz, jei oda linkus riebaluotis, tai nepasidaro blogiau?
cia turbut tie vandenukai tik tom, kuriu oda sausa  verysad.gif

tinka ir riebiai odai purskiamas vanduo thumbup.gif turejau, tai man labai patiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2008 02 20, 23:21)
tinka ir riebiai odai purskiamas vanduo  thumbup.gif  turejau, tai man labai patiko  smile.gif

o tai kai pasipurski, atrodai visa slapia? blush2.gif

p.s. koki vandenuka naudoji?

ups cia gal klausimas labiau skirtas Ferrari biggrin.gif susimaisiau jau su kuo sneku lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sveikatele: 20 vasario 2008 - 22:23
QUOTE(sveikatele @ 2008 02 20, 22:09)
tikrai geriau sulaukt fair ir tada jau ziurek  g.gif  kitaip gali labai pasigailet, jei su spalvom nekas bus  rolleyes.gif
tai gal skirtingu firmu pudras maisei ?  bigsmile.gif

Tikrai, visgi reik kažkaip nebesikarščiuot, ir visų pirma sulaukt... mirksiukas.gif
O sumaišius tai buvau ne tik skirtingų firmų, bet ir šiaip totaliai skirtingas pudrytes stupid.gif Nutariau birią pudrą "patamsint" su bronzantine blush-anim-cl.gif oj, nevykęs eksperimentas buvo lotuliukas.gif
Atsakyti
labai fainas tas ju vitamininis kremukas teptis pries pudra thumbup.gif Bent jau kolkas esu juom patenkinta biggrin.gif Bet stenguosiu nuolat drekinti veida su kuom nors.
Siaip ar taip ant sauso veido tai nereikia tos pudrytes naudoti,nes gali gal ir pasausinti.
Atsakyti
QUOTE(sveikatele @ 2008 02 20, 22:22)
o tai kai pasipurski, atrodai visa slapia?  blush2.gif

p.s. koki vandenuka naudoji?

Taip, užsipurškus būni šlapia, bet išdžiųsta greitai. Nereikia purkšti tiek, kad makiažas imtų bėgti biggrin.gif o šiek tiek papurškus makiažo nesugadina 4u.gif

Anksčiau naudojau "Avene" o dabar "Hortus fratris". Šitas su kažkokiu hamameliu, kvapas man nekoks, bet vandenukas labiau nei avene patinka.
gali bandyti ir paprastą mineralinį ar filtruotą ledo tirpsmo vandenį naudoti. mirksiukas.gif

Aš kai ant meteoritų purkšdavau, tai nudžiūna ir vėl sausumas jaučiasi o ant mineralinės visai kitaip smile.gif

Atsakyti