Įkraunama...
Įkraunama...

Mineralinė pudra

QUOTE(Morepink @ 2008 02 20, 13:11)
Man kažkaip dar ir mažoka to maskavimo, nes raudoną nosį ir skruostus, porą randelių ji nelabai paslėpė schmoll.gif Bet išvada darau tokia kad man ji patinka, o ir vyras sakė kad labai gražiai atrodau wub.gif  blush2.gif

Tai tu tuos paraudimus mažu maskavimo šepetėliu pamaskuok, tikrai paslėps mirksiukas.gif
Atsakyti
parkeliavo šešėliukai ir Medium pudra. Pastaroji gerooookai per tamsi unsure.gif teks vietoj skaistalų naudot....būčau žinojus, bučiau 9 g. neėmus doh.gif
Šešėliukai labai faina wub.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(DODA @ 2008 02 20, 18:52)
parkeliavo šešėliukai ir Medium pudra. Pastaroji gerooookai per tamsi  unsure.gif  teks vietoj skaistalų naudot....būčau žinojus, bučiau 9 g. neėmus  doh.gif

Taigi gali paimti kokį indelį ir ten sumaišyti dalį fair (ar kokį ten turi) ir medium. Ir turėsi trijų atspalvių pudras smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ferrari: 20 vasario 2008 - 19:03

gavau as savo Started Kit "medium" clap.gif, kai veziau namo visa kelia zvilgciojau i grazia dezute wub.gif . atejau namo, tai nei valgyt nei gert nereikia... tyrinejau, tyrinejau, net i paskaitas nenuejau doh.gif
na sepetukai suuuuuper thumbup.gif , minkstuciai bigsmile.gif , man atrodo kad naturalaus kailio nes kvepia gyvunais kazkokiais (nors apie tai info neradau niekur),
bareVitamins sudeti paskaiciau, gerai ten yra salicilio rugsties, nuo spuogu gerai ir odai padeda atsinaujint smile.gif , o kiti ingredientai toli grazu nenaturalus, ir dar mineralVeil visokiu parabenu turi (konservantu), bet ne tai pasakyt norejau biggrin.gif
o jau kataloga paziurejus, tai man staiga visko prireike, viskoooo flirt.gif

cia aprasiau tik vizualiaja dali, o rytoj jau pabandysiu ant saves assa.gif
Atsakyti
O man kartais medium bege net per sviesi pasirodo g.gif ,cia gal priklauso ar buvau diena pries su auto bronzantu pasitepus turbut smile.gif
Jau keliauja visa kruvele mano is cia uzsakytu daikciuku
http://www.midwestsk...ol/fp/SFV/32293

As jau gal pamisau,bet jau 3 medium bege pudra siunciuosiu 9 gr lotuliukas.gif
Negaliu pakesti jausmo jog cia vietoje negalesiu isigyti lotuliukas.gif
Nu bet bus labai ramu jau kuriam laikui thumbup.gif biggrin.gif
Nu nebent dar seseliu kokiu uzsimanysiu,nes tik vienus uzsakiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(EVY @ 2008 02 20, 20:02)
O Nu nebent dar seseliu kokiu uzsimanysiu,nes tik vienus uzsakiau smile.gif

šešėlių tai tikrai užsimanysi mirksiukas.gif Fainuoliai jie wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Blondie @ 2008 02 20, 20:39)
Ačiū už foto  4u.gif  Daug realiau spalva matos...  smile.gif  Ir aš jau gailiuos, kad užsakiau medium...  doh.gif

bet žinok kaip skaistalai tai lb gražiai žiūrisi wub.gif
o vasarop gal tikrai reiks sumaišyti Fair su Medium g.gif
Atsakyti
QUOTE(DODA @ 2008 02 20, 20:46)
Prašom
pridariau n nuotraukų, bet tiksosios spalvos vis tiek nelabai eina išgauti....fotikas durniuoja doh.gif
pirmoji - fair, antroji - Medium, toliau dar Veil matosi

aciu aciuks.gif ale tikrai tas medium ne per sviesiausias... su medium tan as tikriausiai negre busiu doh.gif smile.gif

QUOTE(EVY @ 2008 02 20, 21:02)
O man kartais medium bege net per sviesi pasirodo g.gif ,cia gal priklauso ar buvau diena pries su auto bronzantu pasitepus turbut smile.gif
Jau keliauja visa kruvele mano is cia uzsakytu daikciuku
http://www.midwestsk...ol/fp/SFV/32293

As jau gal pamisau,bet jau 3 medium bege pudra siunciuosiu 9 gr lotuliukas.gif
Negaliu pakesti jausmo jog cia vietoje negalesiu isigyti lotuliukas.gif
Nu bet bus labai ramu jau kuriam laikui thumbup.gif  biggrin.gif
Nu nebent dar seseliu kokiu uzsimanysiu,nes tik vienus uzsakiau smile.gif

bigsmile.gif 3 pudros biggrin.gif nu tikrai manija cia uzplaukus lotuliukas.gif as ir kazkokius seselius prigriebiau (tamsiai rudus.. Party..ten kazkaip vadinas g.gif )
nu kodel dar neatkeliauja mano pudra cry.gif
Atsakyti
jei tai teisybę pasakius, tai... mineraliniai šešėliai man labiau patinka nei pudra flirt.gif
Nzn ar galima lyginti tuos du dalykus, bet jei lyginti poveikį...šešėliai laaabai gerai laiko visą dieną...spalvytės žaižaruojančios bigsmile.gif vienžo - good.gif
Atsakyti
QUOTE(EVY @ 2008 02 20, 22:01)
Tikrai manija blush2.gif  biggrin.gif
Dabar labiausiai laukiu naktines pudrytes ir seseliuku,bet cia jauciu greiciau nei per 2 sav. nebus. g.gif

kaip noreciau naktines pudros... smile.gif beje, pastebejau, kad dabar, kai pudruojuos tik su artdeco pudra, tai oda palygejo ir labai labai pasvelnejo. taciau siandien, dienos begyje, man taip keistai pradejo kutent veida bigsmile.gif nezinau, ar cia nuo pudros toks kutenimo jausmas. esme tokia, kad artdeco man taip pat patinka.. ziuresiu, kaip bus su BE g.gif ax.gif

QUOTE(DODA @ 2008 02 20, 22:04)
jei tai teisybę pasakius, tai... mineraliniai šešėliai man labiau patinka nei pudra flirt.gif
Nzn ar galima lyginti tuos du dalykus, bet jei lyginti poveikį...šešėliai laaabai gerai laiko visą dieną...spalvytės žaižaruojančios  bigsmile.gif  vienžo - good.gif

laukiu laukiu laukiu seseliu bigsmile.gif jeigu rytoj nebus mano siuntinio, tai nusisausiu is smalsumo nepatenkinimo mega_shok.gif
Atsakyti
vaje,dabar dar labiau lauksiu lotuliukas.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(sveikatele @ 2008 02 20, 23:18)
kaip noreciau naktines pudros...  smile.gif beje, pastebejau, kad dabar, kai pudruojuos tik su artdeco pudra, tai oda palygejo ir labai labai pasvelnejo. taciau siandien, dienos begyje, man taip keistai pradejo kutent veida  bigsmile.gif nezinau, ar cia nuo pudros toks kutenimo  jausmas. esme tokia, kad artdeco man taip pat patinka.. ziuresiu, kaip bus su BE  g.gif  ax.gif
laukiu laukiu laukiu seseliu  bigsmile.gif jeigu rytoj nebus mano siuntinio, tai nusisausiu is smalsumo nepatenkinimo mega_shok.gif

tik sautis nereikia lotuliukas.gif wink.gif
Gal pradejo ta artdeko alergizuoti o gal siaip odai truksta dregmes,dziusta g.gif
Atsakyti
QUOTE(GinCherry @ 2008 02 19, 22:02)
Na 3 doleriais pigiau nei ish to midle kazkokio  blush2.gif pirkau ten pat kur ir prieblanda tai tikiuosi, kad ir pas mane nebus fake [ o tai jau ishsigandau  lotuliukas.gif ]

Keliausi 5 ryto, kad pabidint  blush2.gif

GinCherry, o kodel snaiperiu nesinaudoji?
As turbut nieko gyvenime nenusipirkciau, jei reiktu naktim keltis biggrin.gif
Antra diena su BE, nuomone truputeli geresne bigsmile.gif Tikiuosi, kad po savaites cia atejus is viso kad girsiu, kad girsiu biggrin.gif
Siandien ir niezti kazkaip lyg maziau g.gif Bet dar galvoju, kad cia ir ne nuo BE visai g.gif Nes kaip tik ir krema nauja naudot pradejau, tai siryt kremu pasitepus neskubejau moziuotis su BE, tai niezejimas labai nemalonus buvo unsure.gif
Manau, kad per anksti apkaltinau pudra unsure.gif
Bet visvien tikejausi is jos daugiau ax.gif
Dabar dar seseliu laukiu, ziuresiu cool.gif
Atsakyti