Įkraunama...
Įkraunama...

Mineralinė pudra

mazdaug kiek menesiu uztektu BE pudros (tarkim dazantis kasdien)?
Atsakyti
nu as su tuom perlamutru gal ne taip issireiskiau smile.gif ,o blizguciais irgi pavadinti negaliu...svytejimas gal tinkamiausias butu pavadinimas biggrin.gif

Nu reiks ryt ismeginti ta vitaminini dalykeli,siandien uzmirsau,kad toki turiu lotuliukas.gif Tai kaip suprantu po jo jau jokio kremo nereikia? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sweety123 @ 2008 02 08, 22:36)
HMMMM... g.gif man kaip tik patinka kai IS VIS nesimato kad ant veido pritepliota doh.gif
na kur gi toji mano pudra, neimanoma jau laukt biggrin.gif

Nu tai ar aš sakiau, kad nesimato ir man tai nepatinka? blink.gif Aš sakiau, kad pudra matosi, tik ne taip stipriai kaip kitos matinės. O BE buvo giriama dėl to, kad ant veido nesimato rolleyes.gif

Blizgučių iš tolo nesimato, bet matosi iš arčiau ax.gif
Atsakyti
As jos palyginus nemazai uztepu,ji kazkaip idomiai po kiek laiko isryskeja...ta prasme is pradziu atrodo nieko nepatepiau (nesimato) o paskui ziuriu normaliai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2008 02 08, 23:40)
Nu tai ar aš sakiau, kad nesimato ir man tai nepatinka?  blink.gif  Aš sakiau, kad pudra matosi, tik ne taip stipriai kaip kitos matinės. O BE buvo giriama dėl to, kad ant veido nesimato  rolleyes.gif

Blizgučių iš tolo nesimato, bet matosi iš arčiau  ax.gif

taip taip, taip ir supratau kad sakai kad matosi.. del to ir musu save i kakta biggrin.gif
as tikejausi kad toji mineralke nepastebima bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(EVY @ 2008 02 08, 22:41)
As jos palyginus nemazai uztepu,ji kazkaip idomiai po kiek laiko isryskeja...ta prasme is pradziu atrodo nieko nepatepiau (nesimato) o paskui ziuriu normaliai smile.gif

Aš irgi pastebėjau, kad iškart kai užtepi, jos praktiškai nesimato, veidas pasidaro skaistus ir tiek, o po kiek laiko, ji pradeda matytis g.gif
Ir dienos bėgyje man tas švytėjimas pasidaro panašus į riebios odos blizgesį doh.gif
Atsakyti
tas Veil labai gerai ta riebaluotumo ivaizdi gerai nuima thumbup.gif
Is pradziu mane tas irgi siek tiek erzino.
Bet veliau ipratau,nes tas lengvumo jausmas ant veido vistiek papirko.
Atsakyti
QUOTE(EVY @ 2008 02 08, 22:49)
tas Veil labai gerai ta riebaluotumo ivaizdi gerai nuima thumbup.gif
Is pradziu mane tas irgi siek tiek erzino.
Bet veliau ipratau,nes tas lengvumo jausmas ant veido vistiek papirko.

Na tai dabar jau prasidės agitacija pirkti Veil hihihi.gif
Gelbėkit mane nuo SM viruso doctor.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif as ir maniau,kad tas veil nelabai reikalingas iki vakar,kol gavau lotuliukas.gif Bet su Veil tikrai labiau matosi,kad esu pasipudravus...svytejima nuima - gerai smile.gif zodziu as nieko pries jai truputi kad ir matosi,vistiek laimingesne ir grazesne jauciuosiu su sia pudra nei su bet kokia krempudra lotuliukas.gif
Atsakyti
Merginos, pasiskaitinėjau apie tą mineralinę pudrą, bet vis tiek kyla klausimų:
1. Ar tiknka odai, kurios poros kemšasi?
2. Kaip atsirinkti teisingą atspalvį
3. Ko išvis reikia, norint maksimalaus rezultato.
4. kokia maždaug jos kaina ir kur geriausia pirkti?
5. Ar ekonomiškai naudojasi?
6. Ar veidas atrodo natūraliai su ja, ar ne?
7. ar sudėtinga pasidažyti?

O man patarkit kokią imti: mano oda - tamsoko atspalvio. Kartais vaikšau į soliariumą. Reikia šiek tiek maskavimo. Tai va, ką pirkti ?
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2008 02 09, 00:07)
Merginos, pasiskaitinėjau apie tą mineralinę pudrą, bet vis tiek kyla klausimų:
1. Ar tiknka odai, kurios poros kemšasi?
2. Kaip atsirinkti teisingą atspalvį
3. Ko išvis reikia, norint maksimalaus rezultato.
4. kokia maždaug jos kaina ir kur geriausia pirkti?
5. Ar ekonomiškai naudojasi?
6. Ar veidas atrodo natūraliai su ja, ar ne?
7. ar sudėtinga pasidažyti?

O man patarkit kokią imti: mano oda - tamsoko atspalvio. Kartais vaikšau į soliariumą. Reikia šiek tiek maskavimo. Tai va, ką pirkti ?

1. Tinka, nes ji nekemša porų
2. Bandymo būdu tongue.gif
3. Maskavimui ir spalvai užtenka foundation powder (jei nori mažiau blizgesio reikia Veil, o toliau pagal poreikius smile.gif )
4.Priklausomai nuo to, kur perki, kaina svyruoja nuo 55 iki 80 Lt - 9 g. foundation, rinkinukų kainų nežinau, nesidomėjau. Pirkti galima Ebay, arba per tarpininkes Amerikos parduotuvėse.
5. Jos reikia tikrai labai nedaug. Manau 9 g. metams gali užtekti g.gif
6. Atrodo natūraliai, skaisčiai, bet ji tikrai nėra nematoma schmoll.gif
7. Su gerais šepetėliais problemų neturėtų kilti. Ji prisitraukia prie šepetėlio, kaip metalo dulkės prie magneto. Šiekt tiek nupurtai šepetėlį ir teplioji ax.gif Tepant, jauti kaip slysta, ji tarsi suskystėja tepama wub.gif

Jei esi pakankamai tamsios odos, bandyk imti medium tan. Juo labiau vasara artėja. O nusipirkus per tamsų ar per šviesų atspalvį, galima nusipirkti kito atspalvio mažsnį kiekį ir maišyti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ferrari: 09 vasario 2008 - 00:52
QUOTE(Ferrari @ 2008 02 09, 01:51)
1. Tinka, nes ji nekemša porų
2. Bandymo būdu  tongue.gif
3. Maskavimui ir spalvai užtenka foundation powder (jei nori mažiau blizgesio reikia Veil, o toliau pagal poreikius  smile.gif )
4.Priklausomai nuo to, kur perki, kaina svyruoja nuo 55 iki 80 Lt -  9 g. foundation, rinkinukų kainų nežinau, nesidomėjau. Pirkti galima Ebay, arba per tarpininkes Amerikos parduotuvėse.
5. Jos reikia tikrai labai nedaug. Manau 9 g. metams gali užtekti  g.gif
6. Atrodo natūraliai, skaisčiai, bet ji tikrai nėra nematoma  schmoll.gif
7. Su gerais šepetėliais problemų neturėtų kilti. Ji prisitraukia prie šepetėlio, kaip metalo dulkės prie magneto. Šiekt tiek nupurtai šepetėlį ir teplioji  ax.gif Tepant, jauti kaip slysta, ji tarsi suskystėja tepama  wub.gif

Jei esi pakankamai tamsios odos, bandyk imti medium tan. Juo labiau vasara artėja. O nusipirkus per tamsų ar per šviesų atspalvį, galima nusipirkti kito atspalvio mažsnį kiekį ir maišyti  4u.gif

Ačiū tau labai smile.gif
Va tikrai sudomino, reik bandyt tikriausia ax.gif O kas dažniausia rinkinukuose būna ir kokie kiekiai? nes man ta mineralinė pudra tai kaip paukščių kalba doh.gif:
Atsakyti