Įkraunama...
Įkraunama...

Mineralinė pudra

QUOTE(Ferrari @ 2008 02 19, 13:09)
ČIA dar šiek tiek  4u.gif

as ta irgi esu skaicius smile.gif ... bet zinau tiksliai kad yra mineraliniu pudru be "bismuth", kitu firmu, reikia paieskoti, bet... butent sitas "bismuth" suteikia spindesio, o man tai patinka spindeti tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2008 02 19, 14:12)
Aš dar patikslinsiu savo dažymosi "techniką"  biggrin.gif  Vienžo kadangi nešiojuosi ją rankinėje, tai man jos pribyra labai daug į tą dalį virš skylučių ir atgal sukratyti būna sunku. Tai aš nesivarginu, tiesiog švelniai ir labai nedaug pakabinu pudros iš indelio, jei matau, kad per daug, tai nukratau atgal ir tada jau stukteliu su šepetėlio šereliais į dangtelio dugną (dalis pudros nubyra ant dangtelio) ir šepetėliu pamakaluoju.
Tai ar iš esmės mano būdas labai skiriasi nuo to enciklopedinio?  unsure.gif

Skiriasi. Imant tiesiai iš dėžutės pasiima perdaug pudros, kad ir kaip atsargiai imtum. Pažiūrėk filmuką, ten aiškiai parodyta kiek nedaug reikia įberti pudros į dangtelį ir tik tada pudruoti. Aš pati iš pradžių tą pačią klaidą dariau, tai atrodė, švelniai tariant, nekaip.
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2008 02 19, 13:12)
Aš dar patikslinsiu savo dažymosi "techniką"  biggrin.gif  Vienžo kadangi nešiojuosi ją rankinėje, tai man jos pribyra labai daug į tą dalį virš skylučių ir atgal sukratyti būna sunku. Tai aš nesivarginu, tiesiog švelniai ir labai nedaug pakabinu pudros iš indelio, jei matau, kad per daug, tai nukratau atgal ir tada jau stukteliu su šepetėlio šereliais į dangtelio dugną (dalis pudros nubyra ant dangtelio) ir šepetėliu pamakaluoju.
Tai ar iš esmės mano būdas labai skiriasi nuo to enciklopedinio?  unsure.gif

Gal ne tiek svarbu kaip tu ant šepetėlio tą pudrą "uždėsi", skiriasi vienas momentas, kad reikia nukratyti vis dėlto rolleyes.gif, kad nuo pačių galiukų šepetėlio nubyrėtų nereikalingas sluoksnis, o kai į dangtelio dugną lieti šepetėlį, ta pudra nenubyra, o tik patenka šiek tiek giliau į šepetėlį
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ferrari: 19 vasario 2008 - 13:27
QUOTE(Palomina @ 2008 02 19, 12:52)
o va Face Color (pirkau braskese) - tada manau, kad padirbta, jei ziuret tuos pozymius, kur buvo isvardinti praeitoj temoj  doh.gif  nes dangtelio viduj tas baltas sukiojasi ir yra galimybe prilysti pudrai uz jo.. raides ant dangtelio labiau iskilesnes  g.gif

Braškėse Fake???? blink.gif Niekad nepagalvočiau g.gif
Atsakyti
QUOTE(DODA @ 2008 02 19, 14:28)
Braškėse Fake????  blink.gif  Niekad nepagalvočiau  g.gif

na pagal tuos pozymius taip ir iseina doh.gif
Atsakyti
na va radau, cia be bismuth http://www.sheercover.com
cia tiks toms kurios jautrios

http://www.everydayminerals.com
siaip visai gera sudetis situ foundation bigsmile.gif
gal paimt palyginimui g.gif ir puslapis toks gana rimtas atrodo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo black_berry: 19 vasario 2008 - 13:38
QUOTE(black_berry @ 2008 02 19, 13:29)

http://www.everydayminerals.com
siaip visai gera sudetis situ foundation  bigsmile.gif
gal paimt palyginimui  g.gif  ir puslapis toks gana rimtas atrodo

Dar kartą dedu nuorodą į mineralinių pudrų apžvalgą - ten nemažai jų peržiūrėta, išbandyta ir įvertinta ax.gif
Atsakyti
atrodo radau be bismutho bigsmile.gif
http://www.lushbrush...foundations.htm
uzmeskit aki ir parasykit ka manot blush2.gif perkant virs 55$ dar ir pristatymas nemokamas worldwide, jei gerai supratau? ax.gif
QUOTE(black_berry @ 2008 02 19, 13:14)
as ta irgi esu skaicius  smile.gif  ... bet zinau tiksliai kad yra mineraliniu pudru be "bismuth", kitu firmu, reikia paieskoti, bet... butent sitas "bismuth" suteikia spindesio, o man tai patinka spindeti  tongue.gif

Papildyta:
QUOTE(black_berry @ 2008 02 19, 13:29)

Jei teisingai supratau, cia tik i US siuncia blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(black_berry @ 2008 02 19, 14:19)
oj nzn net, as neziurejau dar  rolleyes.gif , bet every

bandau dabar every susikomplektuot rinkinuka doh.gif zalia as visai tuose reikaluose blush2.gif isidejau eyes colors, blushes&face colors, foundations ir pastrigau ties sepetukais unsure.gif nezinau ka ten geriau rinktis. o ir tu seseliu, pudru spalvas is lempos pasirinkau - skaiciau skaiciau aprasymus, gal tiks, gal netiks blush2.gif sakiau susikomplektuosiu ir pasiliksiu krepseli, tada dar tame lushbrush apsiziuresiu, ir spresiu is kur uzsisakineti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2008 02 19, 13:42)
Dar kartą dedu nuorodą į mineralinių pudrų apžvalgą - ten nemažai jų peržiūrėta, išbandyta ir įvertinta  ax.gif

Nu va, toj apžvalgoj visi mano nusiskundimai prie trūkumų ir įvardinti - tai kažin ar aš jau labai nemoku ta pudra dažytis rolleyes.gif

Bare Escentuals bareMinerals Foundation SPF 15 ($25)
Pros: Broad-spectrum sun protection from 25% titanium
dioxide; mica-based formula has a lighter texture than those
based on bismuth oxychloride; Plenty of good shades for fair
to medium skin tones; widely available at Sephora stores or
the company’s own boutiques.
Cons: Shiny finish that appears sparkling on skin; can
look heavy and be more difficult to blend than standard talcbased
powder foundations; absorbent nature of the titanium
dioxide and bismuth oxychloride can make skin feel uncomfortably
dry by the end of the day; may pool into pores and
change color on persons with very oily skin or oily areas;
shades for dark skin tones are available but the titanium dioxide
content causes them to appear or turn ash.
Atsakyti
QUOTE(Ferrari @ 2008 02 19, 14:59)
gal galėtum trumpai lietuviškai  blush2.gif  4u.gif

perleidau greitai per vertėją - teksto reikšmė pakankamai aiški :
Argumentai prieš: Spindesys, kuris atrodo žėrintis ant odos; gali atrodyti sunkus ir būti sudėtingesnis sumaišyti negu standartinė talko pagrindo miltelių pudra; titano dioksido ir bismuto oxychloride savybės susigerti gali sukelti odos jausmą nepatogiai džiūti artėjant dienos pabaigai; gali sujungti į poras ir pakeisti spalvą ant asmenų su labai aliejine oda ar aliejinėmis sritimis; atspalviai tamsiems odos tonams yra pasiekiami, bet titano dioksido turinys priverčia juos papilkėti.
Atsakyti
Niu ką, išbandžiau jau ir aš tą pudrytę, mano medium beige bigsmile.gif
Tepiau su handy buki šepetėliu, tai tepėsi tikrai fainai, kai čia kažkas sakė tarsi skysta pudra teptum su šepetėliu. Spalva tai čiut per tamsi, bet aš ir soliariume kurį laiką jau nesilankiau tai kai vėl pradėsiu tiks idealiai blush2.gif ax.gif Šiaip žiūrint iš toliau tai veidas toks gaivus švytintis ir lygus atrodo, bet iš arčiau tai tikrai matosi kad yra pudros dėta. Man kažkaip dar ir mažoka to maskavimo, nes raudoną nosį ir skruostus, porą randelių ji nelabai paslėpė schmoll.gif Bet išvada darau tokia kad man ji patinka, o ir vyras sakė kad labai gražiai atrodau wub.gif blush2.gif
Atsakyti