Įkraunama...
Įkraunama...

Mineralinė pudra

QUOTE(prieblanda @ 2008 02 19, 09:36)
Aš pirkau iš eBay, įtarimų kelia tik tai, kad aš nejaučiu, kad ji dengtųsi kaip kreminė  blink.gif  Man ji dengiasi kaip normali sausa pudra.

gal tavo oda labai sausa?
na iskart kai pasitepu man irgi nelabai patinka, nes kiekviena raukslele , kuriu dar neturiu beweik, matosi ir poros negraziai atrodo, na bet po 15 min vaizdas gereja ir ji atrodo kaip skysta, gal sia pudra veikia veido siluma g.gif ?
su paprasta biria net nepaligint, paprasta biria tai kai uzsitepdavau tai atrodydavau kaip i miltus ikritusi biggrin.gif
o vakar buvau koncerte, tai pabandziau kremine pudra o ant virsaus BE, efektas buvo super!!!
oda kaip kudiko, veidas kaip is reklamos stendo (visus spuogus, ir randus po ku uzmaskavo) wub.gif
Atsakyti
QUOTE(black_berry @ 2008 02 19, 12:14)
pirmoje "mineraline pudra" temoje perskaicia kazkieno(neatsimenu) palyginima tikros ir netikros BE, tai skiriasi tuo kad tikroje pudroje raides lyg  ispaustos o padirbtoje nupiestos ir dar padirbtoje kai iberi pudros i dangteli, tai pudros prilenda uz popieriuko  blink.gif  kai sukioji sepeteli ... ir as turiu reiskias netikra BE  verysad.gif  ... na bet man ji labai patinka, gal cia tik dezutes padirbineja  g.gif  ,  pirkau is ebay, ir feedback'ai 99,8%

Pas mane niekas nesisukioja dangtelyje ir tada pamenu peržiūrėjau visus fake požymius, bet ant savo pudros nieko neaptikau bigsmile.gif

QUOTE(Ferrari @ 2008 02 19, 12:19)
Pas mane taip pat ant šono F70169 (mano irgi iš ebay  mirksiukas.gif )
Dangtelis matinis. Kažkas rašė , kad raidės turėtų būti užrašytos taip, kad braukiant pirštu jų nejaustum, jos neturi būti nei iškilusios, neį įspaustos. Na pas mane šiek tiek jaučiasi tie dažai  rolleyes.gif
Papildyta:
Aš kike pamenu, kaip tik ant originalo raidės neturi būti išspaustos.

Nagi kas netingit peržvelgti senąją temą  blush2.gif

Aha, su tom raidėm pas mane lygiai tas pats - vos jaučiasi dažai smile.gif

QUOTE(DODA @ 2008 02 19, 12:32)
matinis  drinks_cheers.gif  irgi greit apsinešė  cool.gif

Nu tai gal ir tikras daiktas arba labai geras fake lotuliukas.gif

Skaitau dabar kaip eBejuj nenusipirkt padielkų, tai priėjauišvados, kad kaip pirkėja esu tikra višta. Ale kvepalai jau keliauja, ką bepadarysi rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(black_berry @ 2008 02 19, 12:35)
na iskart kai pasitepu man irgi nelabai patinka, nes kiekviena raukslele , kuriu dar neturiu beweik,  matosi ir poros negraziai atrodo, na bet po 15 min vaizdas gereja ir ji atrodo kaip skysta, gal sia pudra veikia veido siluma  g.gif  ?
su paprasta biria net nepaligint, paprasta biria tai kai uzsitepdavau tai atrodydavau kaip i miltus ikritusi  biggrin.gif
o vakar buvau koncerte, tai pabandziau kremine pudra o ant virsaus BE, efektas buvo super!!!
oda kaip kudiko, veidas kaip is reklamos stendo (visus spuogus, ir randus po ku uzmaskavo)  wub.gif

AAAAAAAAAaaaaaaa, nu pagaliau nors vienas žmogus man paaiškino ką reiškia "kaip kreminė" bigsmile.gif tai reiškia, kad oda nemiltuota, kas pas mane kaip tik ir yra rolleyes.gif
Poros pas mane visu grožiu šviečia ir su pudra, o oda mano mišri-riebi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(black_berry @ 2008 02 19, 12:35)
na iskart kai pasitepu man irgi nelabai patinka, nes kiekviena raukslele , kuriu dar neturiu beweik,  matosi ir poros negraziai atrodo, na bet po 15 min vaizdas gereja ir ji atrodo kaip skysta, gal sia pudra veikia veido siluma  g.gif  ?
su paprasta biria net nepaligint, paprasta biria tai kai uzsitepdavau tai atrodydavau kaip i miltus ikritusi  biggrin.gif
oda kaip kudiko, veidas kaip is reklamos stendo (visus spuogus, ir randus po ku uzmaskavo)  wub.gif

Niu man ir atrodo, kad nuo odods šilumos ji tą skystos pudros efektą įgauna, nes iškart tepant tikrai atrodo kad paprasta pudra ax.gif
o ant kreminės užtepta tijrai dar gražiau atrodo blush2.gif, kaip nuo žurnalo viršelio blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2008 02 19, 12:38)

Skaitau dabar kaip eBejuj nenusipirkt padielkų, tai priėjauišvados, kad kaip pirkėja esu tikra višta. Ale kvepalai jau keliauja, ką bepadarysi  rolleyes.gif
Papildyta:
AAAAAAAAAaaaaaaa, nu pagaliau nors vienas žmogus man paaiškino ką reiškia "kaip kreminė"  bigsmile.gif  tai reiškia, kad oda nemiltuota, kas pas mane kaip tik ir yra  rolleyes.gif
Poros pas mane visu grožiu šviečia ir su pudra, o oda mano mišri-riebi  doh.gif

hm ir mas mane misri/riebi ... gal sepeteli per minksta naudoji? g.gif ir ar tikrai ja pagal instrukcija naudoji?
Atsakyti
na patikrinau ir as savo BE:
Foundation (pirkau is midwestskincare.com) manau, kad originalas - dangtelio viduj tas baltas nesisukioja, pudrai nera galimybes prilysti uz to balto, raides ant dangtelio vos juntamos braukiant pirstu..
o va Face Color (pirkau braskese) - tada manau, kad padirbta, jei ziuret tuos pozymius, kur buvo isvardinti praeitoj temoj doh.gif nes dangtelio viduj tas baltas sukiojasi ir yra galimybe prilysti pudrai uz jo.. raides ant dangtelio labiau iskilesnes g.gif
Atsakyti
QUOTE(black_berry @ 2008 02 19, 12:49)
hm ir mas mane misri/riebi ... gal sepeteli per minksta naudoji?  g.gif  ir ar tikrai ja pagal instrukcija naudoji?

Šapatėlis tikrai nėra minkštas, juo labiau, kad jis sustumiamas, tai minkšumą sustumiant galima reguliuoti. Buvau ir visai kietą padariusi, bet skirtumo nepastebėjau, išskyrus kad badosi biggrin.gif
O kokios instrukcijos? Kiek suprantu, ant šepetėlio turi būti mažai pudros. Nu tai aš stengiuosi laaabai mažai ant šepetėlio jos paimti, tada į dangtelį patrinu, kad tolygiai šepetėlis pasidengtų ir tepu. Jei reikia, tepu antrą sluoksnį.
Bet poros man išsiryškina lygiai taip pat kaip ir su skysta pudra: gražios, vienodos spalvos, bet matosi, kad ten gana plačios poros doh.gif
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2008 02 19, 12:54)
O kokios instrukcijos? Kiek suprantu, ant šepetėlio turi būti mažai pudros. Nu tai aš stengiuosi laaabai mažai ant šepetėlio jos paimti, tada į dangtelį patrinu, kad tolygiai šepetėlis pasidengtų ir tepu. Jei reikia, tepu antrą sluoksnį.

negerai darai schmoll.gif
reikia pudrą berti į dangtelį, tada ratu sukti šepetėlį ir po to nukratyti nuo jo pudrą, tada tepti 4u.gif
Kuo kietesnis šepetėlis, tuo daugiau pudros "pakabina"

Kas rusiškai skaitot. va šiek tiek radau:
Состав основы i.d : Bismuth Oxychloride, Mica, Iron Oxide, Titanium Dioxide

Вismuth Оxychloride (оксихлорид висмута) - это кристаллическое вещество,синтетический пигмент, не растворяется в воде, растворяется в кислотах.

Польза: имеет солнцезащитное и легкое антисептическое действие. В декоративных средствах (пудра, губные помады, маникюрные лаки) используется как перламутровая добавка и в качестве связующего компонента, улучшающего текстуру изделия.

Вред: является общепризнанным аллергеном, может вызвать зуд, ощущение дискомфорта и закупоривание пор у более 60% женщин при нанесении на кожу.

Mica - слюда - синтетическая очищенная смола.
Обычно входит в состав восков для депиляции.
Также используется в тональных кремах, помадах и тенях для глаз. Обладает высокой смазывающей способностью, практически не содержит тяжелых металлов, прекрасно держит форму.

Iron Oxide - оксид железа - относится к физическим фильтрам.
Сейчас практически не используется в качестве солнцезащитного фильтра,так как имеет кирпично-красную окраску. В окрашенных дневных кремах и средствах декоративной косметики он работает как макропигмент и в некоторой степени обеспечивает фотозащиту.

Titanium Dioxide - диоксид титана - относится к физическим фильтрам защиты.
Сейчас в солнцезащитных средствах используется комбинация диоксида титана и оксида цинка, так как первый более активен в отношении ультрафиолета В, а второй – в отношении ультрафиолета А

Физические фильтры химически и биологически инертны и, следовательно, не вызывают раздражения, сенсибилизации, фототоксических или фотоаллергических реакций.

К натуральным (естественным) солнцезащитным фильтрам относятся : аскорбиновая кислота (витамин С), токоферол (витамин Е), коэнзим Q, экстракты календулы, сосны, ели, пихты, лиственницы.
Данные вещества являются также антиоксидантами - обеспечивают сопротивляемость кожи действию свободных радикалов или препятствуют этому процессу.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ferrari: 19 vasario 2008 - 13:06
QUOTE(Ferrari @ 2008 02 19, 13:01)
negerai darai  schmoll.gif
reikia pudrą berti į dangtelį, tada ratu sukti šepetėlį ir po to nukratyti nuo jo pudrą, tada tepti  4u.gif
Kuo kietesnis šepetėlis, tuo daugiau pudros "pakabina"

1. Tai kiek pudros vėjais paleidžiama biggrin.gif
2. Bandžiau tuo būdu, bet man tas pats gaunasi, tik mano būdu mažiau pudros vėjais nueina ax.gif
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2008 02 19, 13:03)
1. Tai kiek pudros vėjais paleidžiama  biggrin.gif
2. Bandžiau tuo būdu, bet man tas pats gaunasi, tik mano būdu mažiau pudros vėjais nueina  ax.gif

Na aš stengiuosi atgal į dangtelį nukratyti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2008 02 19, 13:03)
1. Tai kiek pudros vėjais paleidžiama  biggrin.gif
2. Bandžiau tuo būdu, bet man tas pats gaunasi, tik mano būdu mažiau pudros vėjais nueina  ax.gif

http://www.bareminer...wIaaactoYAU5gcT

va cia instrukcijos(anglu kalba)
ten yra kaip naudoti veil, warmth, itt

man atrodo kuo didesnis sepeteli tuo tolygiau galima padengti veida rolleyes.gif
Atsakyti
ČIA dar šiek tiek 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ferrari @ 2008 02 19, 13:05)
Na aš stengiuosi atgal į dangtelį nukratyti  ax.gif

Aš dar patikslinsiu savo dažymosi "techniką" biggrin.gif Vienžo kadangi nešiojuosi ją rankinėje, tai man jos pribyra labai daug į tą dalį virš skylučių ir atgal sukratyti būna sunku. Tai aš nesivarginu, tiesiog švelniai ir labai nedaug pakabinu pudros iš indelio, jei matau, kad per daug, tai nukratau atgal ir tada jau stukteliu su šepetėlio šereliais į dangtelio dugną (dalis pudros nubyra ant dangtelio) ir šepetėliu pamakaluoju.
Tai ar iš esmės mano būdas labai skiriasi nuo to enciklopedinio? unsure.gif
Atsakyti