Įkraunama...
Įkraunama...

Mineralinė pudra

Nu va, gavau savo medium BE pudra cool.gif
Hm..ka cia dabar parasius biggrin.gif Prisidedu prie tu pasisakusiuju, kad stebuklo nematau unsure.gif
Spalva man idealiai tiko, bet tikrai nera taip, kad jos nesimato schmoll.gif Ypac jei pamaskuoji (daugiau "uztepi") cool.gif
Kitas dalykas..Man nuo jos labai niezti veida doh.gif Mano oda sausa, ziema ypatingai, tai gal del to tokia odos reakcija i nauja daikta smile.gif
Nu dar pasizaisiu su ja, bet pirminiai ispudziai tokie rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Gardenija @ 2008 02 19, 10:54)
Nu va, gavau savo medium BE pudra cool.gif
Hm..ka cia dabar parasius biggrin.gif Prisidedu prie tu pasisakusiuju, kad stebuklo nematau unsure.gif
Spalva man idealiai tiko, bet tikrai nera taip, kad jos nesimato schmoll.gif Ypac jei pamaskuoji (daugiau "uztepi") cool.gif
Kitas dalykas..Man nuo jos labai niezti veida doh.gif Mano oda sausa, ziema ypatingai, tai gal del to tokia odos reakcija i nauja daikta smile.gif
Nu dar pasizaisiu su ja, bet pirminiai ispudziai tokie rolleyes.gif

Aš irgi pirmom dienom kai gavau, rėkavau čia, kad ji matosi. Po to pagal rekomendacijas, pradėjau ją tepti nukračius šepetėlį ir po labai nedaug. Tik reikiamas maskuoti vietas mažu maskuojamu šepetėliu pateplioju daugiau.
Na iš žiūriu, kuo toliau, tuo mažiau ji man matosi. Matyt reikia pasipraktikuoti tepant. Būtinai nukratyti šepetėlį.
Tikiuosi pamatysi skirtumą vakare, kai ta pudra per visą dieną "liks savo vietoje".
O dėl perštėjimo, jei nepraeis, tai vadinasi ji tau netinka. Nes šita pudra turi savybę alergizuoti odą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ferrari @ 2008 02 19, 11:04)
O dėl perštėjimo, jei nepraeis, tai vadinasi ji tau netinka. Nes šita pudra turi savybę alergizuoti odą  4u.gif

verysad.gif tai man ji gali netikti blush2.gif vis svarstau, kuria spalva uzsisakyti, is kur geriau uzsisakyt, o dabar pasirodo, kad gali ir netikt, nes man nuo visu kosmetiku niezti, kartais griauzia, o jei jau si linkusi alergizuoti... taip ir nugyvensiu, jauciu, likusi gyvenimeli naturali, kosmetikos nesugadinta doh.gif
Atsakyti
Aš irgi pirmom dienom kai gavau, rėkavau čia, kad ji matosi. Po to pagal rekomendacijas, pradėjau ją tepti nukračius šepetėlį ir po labai nedaug. Tik reikiamas maskuoti vietas mažu maskuojamu šepetėliu pateplioju daugiau.
Na iš žiūriu, kuo toliau, tuo mažiau ji man matosi. Matyt reikia pasipraktikuoti tepant. Būtinai nukratyti šepetėlį.
Tikiuosi pamatysi skirtumą vakare, kai ta pudra per visą dieną "liks savo vietoje".
O dėl perštėjimo, jei nepraeis, tai vadinasi ji tau netinka. Nes šita pudra turi savybę alergizuoti odą  4u.gif

blink.gif blink.gif blink.gif taigi visos mineralinės kosmetikos pagrindas, kad ji ne tik natūrali, bet ir mažiausia odos dirginimo tikimybė, jau nekalbant apie alergijas.

Jei niežti odą, tai gal nuo sausumo, aš drėkinančiu kremu prieš tai pasitepčiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(linabalt @ 2008 02 19, 11:41)
verysad.gif tai man ji gali netikti blush2.gif vis svarstau, kuria spalva uzsisakyti, is kur geriau uzsisakyt, o dabar pasirodo, kad gali ir netikt, nes man nuo visu kosmetiku niezti,  kartais griauzia, o jei jau si linkusi alergizuoti... taip ir nugyvensiu, jauciu, likusi gyvenimeli naturali, kosmetikos nesugadinta doh.gif

Dar palauk, nenurašyk jos taip greit. DODA atrodo rašė, kad jai odos būklė pagerėjo pradėjus mineralkę naudoti, tai gal ir tau tas niežėjimą nuo kosmetikos priemonių sumažins mirksiukas.gif
Mano oda šiaip labai jautri ir išsausėjus, tai bijojau, kad gali alergizuoti, bet nieko, kol kas jokių problemų nekilo smile.gif
Papildyta:
QUOTE(prieblanda @ 2008 02 19, 11:48)
blink.gif  blink.gif  blink.gif  taigi visos mineralinės kosmetikos pagrindas, kad ji ne tik natūrali, bet ir mažiausia odos dirginimo tikimybė, jau nekalbant apie alergijas.

Jei niežti odą, tai gal nuo sausumo, aš drėkinančiu kremu prieš tai pasitepčiau  ax.gif

Skaičiau ne vieną straipsnį (rusiškuose puslapiuose), kad būtent mineralinė kosmetika gali alergizuoti ir tai pagrindinis jos minusas. Neatsimenu tik dėl kokios sudedamosios dalies g.gif

Va čia nemažai liaupsių mineralinei wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ferrari: 19 vasario 2008 - 11:54
Ziurekit panos, dar del to klausimo - FAKE arba ne
Ziuriu dabar nuotraukas Ebay'je tai stai sita man pasirode itartina, kaip jums
user posted image

o as uzsisakiau stai tokia:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sweety123: 19 vasario 2008 - 11:56
QUOTE(sweety123 @ 2008 02 19, 11:55)
user posted image

user posted image

Jo ta pirma nuotrauka, kažkaip įtartinai atrodo. Pas mane tai kaip ir tu užsisakei, ant lapuko parašytas barkodas, spalva ir t.t., tą lapuką galima atlupti ir ten viduj keli lapukai su kažkokiom rašliavom ir tada apačioj dar vienas peršviečiamas lipdukas su ingridientų sąrašu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sweety123 @ 2008 02 19, 11:55)
user posted image

user posted image

Pirmoji yra seno tipo pakuotė, o antroji - naujo. Dėl originalumo tai nežinau biggrin.gif

Nors bendrai pagalvojus, tai antroji atrodo taip pat kaip maniškė, tik kiekis skiriasi. Ir tie lapukai keliais sluoksniais, ir ingredientų sąrašas, ir net ant šono tokie skaičiukai atspausti, tik pas jus ten galiojimo data, o pas mane F70276, gal čia irgi galiojimas? g.gif

Ir dar paskutinis dalykas: dangtelis - gal galit papasakot koks jis pas jus? Pas mane jis toks matinis ir nuo pudros išsiterlina ir sausuoju būdu nenusivalo unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo prieblanda: 19 vasario 2008 - 12:07
QUOTE(prieblanda @ 2008 02 19, 12:04)
Pirmoji yra seno tipo pakuotė, o antroji - naujo. Dėl originalumo tai nežinau  biggrin.gif

Aš kaip supratau seno tipo turėtų būti tokia user posted image

O naujo tokios
user posted image
user posted image

O ta pirmoji, kur sweety123 idėjo, vis tiek skiriasi unsure.gif
Atsakyti
pirmoje "mineraline pudra" temoje perskaicia kazkieno(neatsimenu) palyginima tikros ir netikros BE, tai skiriasi tuo kad tikroje pudroje raides lyg ispaustos o padirbtoje nupiestos ir dar padirbtoje kai iberi pudros i dangteli, tai pudros prilenda uz popieriuko blink.gif kai sukioji sepeteli ... ir as turiu reiskias netikra BE verysad.gif ... na bet man ji labai patinka, gal cia tik dezutes padirbineja g.gif , pirkau is ebay, ir feedback'ai 99,8%
Atsakyti
Nors bendrai pagalvojus, tai antroji atrodo taip pat kaip maniškė, tik kiekis skiriasi. Ir tie lapukai keliais sluoksniais, ir ingredientų sąrašas, ir net ant šono tokie skaičiukai atspausti, tik pas jus ten galiojimo data, o pas mane F70276, gal čia irgi galiojimas?  g.gif

Ir dar paskutinis dalykas: dangtelis - gal galit papasakot koks jis pas jus? Pas mane jis toks matinis ir nuo pudros išsiterlina ir sausuoju būdu nenusivalo  unsure.gif

Pas mane taip pat ant šono F70169 (mano irgi iš ebay mirksiukas.gif )
Dangtelis matinis. Kažkas rašė , kad raidės turėtų būti užrašytos taip, kad braukiant pirštu jų nejaustum, jos neturi būti nei iškilusios, neį įspaustos. Na pas mane šiek tiek jaučiasi tie dažai rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(black_berry @ 2008 02 19, 12:14)
pirmoje "mineraline pudra" temoje perskaicia kazkieno(neatsimenu) palyginima tikros ir netikros BE, tai skiriasi tuo kad tikroje pudroje raides lyg  ispaustos o padirbtoje nupiestos ir dar padirbtoje kai iberi pudros i dangteli, tai pudros prilenda uz popieriuko  blink.gif  kai sukioji sepeteli ... ir as turiu reiskias netikra BE  verysad.gif  ... na bet man ji labai patinka, gal cia tik dezutes padirbineja  g.gif  ,  pirkau is ebay, ir feedback'ai 99,8%

Aš kike pamenu, kaip tik ant originalo raidės neturi būti išspaustos.

Nagi kas netingit peržvelgti senąją temą blush2.gif
Atsakyti
Nes šita pudra turi savybę alergizuoti odą  4u.gif

O visi mineralkės gamintojai skelbiasi, kad ji kaip tik raminą odą unsure.gif

QUOTE(Ferrari @ 2008 02 19, 11:51)
Dar palauk, nenurašyk jos taip greit. DODA atrodo rašė, kad jai odos būklė pagerėjo pradėjus mineralkę naudoti, tai gal ir tau tas niežėjimą nuo kosmetikos priemonių sumažins  mirksiukas.gif

man pagerėjo ta prasme, kad spuogelių nebeliko, nuo kurių anksčiau visais įmanomais tepaliukais gyniausi biggrin.gif....dabar toks jausmas, kad užtektų tik paakius pamaskuot, ir apskritai jokios pudros nebereik biggrin.gif

Ir dar paskutinis dalykas: dangtelis - gal galit papasakot koks jis pas jus? Pas mane jis toks matinis ir nuo pudros išsiterlina ir sausuoju būdu nenusivalo  unsure.gif

matinis drinks_cheers.gif irgi greit apsinešė cool.gif
Atsakyti