Įkraunama...
Įkraunama...

Mineralinė pudra

mano taip pat melynos, ir kazkur skaiciau, kad tokiom akims tinka rudi, oranziniai seseliai, nes jie dar labiau paryskina melynas akis. o vat visokie melsvi seseliai tik "uzdusina" akiu melynuma.
Ok, baigiu nukrypima nuo temos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sveikatele @ 2008 02 18, 01:16)
mano taip pat melynos, ir kazkur skaiciau, kad tokiom akims tinka rudi, oranziniai seseliai, nes jie dar labiau paryskina melynas akis. o vat visokie melsvi seseliai tik "uzdusina" akiu melynuma.
Ok, baigiu nukrypima nuo temos  4u.gif

nieko tokio, nukrypinek 4u.gif as tokio melynu piestuku apvesdzioju, tai visai neblogai tinka. gal mano akys ne melynos? lotuliukas.gif Aplamai tai jau susimasciau del siuntimosi is JAV - pasiskaitinejau ebay tema, kokiu variantu buna su tais muitais ir sudvejojau, o gal tikrai neapsimoka. Kai uzlipins muitus prekiu vertes su kokiu tarpininku paslaugomis, bus man tada doh.gif Bet cia tikriausiai visos siunciasi is amerikos, pas mus nera pirkti kiek suprantu?
Atsakyti
Panašu, kad mineralkės "masinė trauka" ryškiai plinta 4u.gif
Perskaičiau visą temą nuo A iki Z, kuo toliau skaičiau, tuo labiau kilo pagunda... blush2.gif O kadangi ebay ta mineralkė - joks deficitas, tai netrukau iškart ir užsisakyt smile.gif Prigriebiau medium, labai tikiuos, kad nebus per tamsi... Kiek skaičiau, tai ta medium spalvytė gan neblogai mamyčiu vertinama... 4u.gif Kagi, šarvuojuosi kantrybe ir laukiu atkeliaujant savo naujojo kosmetinio-pamišimo objekto... rolleyes.gif
Kitas pirkinys bus tas Rare Minerals night treatment, kazkaip ypač sudomino mane.... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Blondie @ 2008 02 18, 01:53)
Panašu, kad mineralkės "masinė trauka" ryškiai plinta  4u.gif
Perskaičiau visą temą nuo A iki Z, kuo toliau skaičiau, tuo labiau kilo pagunda...  blush2.gif  O kadangi ebay ta mineralkė - joks deficitas, tai netrukau iškart ir užsisakyt  smile.gif  Prigriebiau medium, labai tikiuos, kad nebus per tamsi... Kiek skaičiau, tai ta medium spalvytė gan neblogai mamyčiu vertinama...  4u.gif Kagi, šarvuojuosi kantrybe ir laukiu atkeliaujant savo naujojo kosmetinio-pamišimo objekto...  rolleyes.gif
Kitas pirkinys bus tas Rare Minerals night treatment, kazkaip ypač sudomino mane....  g.gif

Aha, trauka atsirado iskart, kai pradejau skaityti drinks_cheers.gif O kai baigiau skaityt, puoliau i ebay hihihi.gif O tu zsisakei is JAV aisku? Emei rinkinuka ar foundation? As del medium pabijojau, manau man ji netiks, nes oda sviesi, i soliariumus nevaikstau, vasara nesideginu, tai man light arba fairly light turetu tikti ax.gif Oda siaip ne visiskai balta, nes ant veido turiu kapiliaru tinkleli, tai vat labai tikiuosi ji kiek pamaskuot su siom priemonem blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(linabalt @ 2008 02 18, 09:17)
Aha, trauka atsirado iskart, kai pradejau skaityti drinks_cheers.gif O kai baigiau skaityt, puoliau i ebay hihihi.gif O tu zsisakei is JAV aisku? Emei rinkinuka ar foundation? As del medium pabijojau, manau man ji netiks, nes oda sviesi, i soliariumus nevaikstau, vasara nesideginu, tai man light arba fairly light turetu tikti ax.gif Oda siaip ne visiskai balta, nes ant veido turiu kapiliaru tinkleli, tai vat labai tikiuosi ji kiek pamaskuot su siom priemonem blush2.gif

Tikrai taip drinks_cheers.gif Nujaučiu, kad daug tokių, neatsilaikiusių, o po to iškart ebay'ų atakuojančių lotuliukas.gif
Na aš užsisakiau tik foundation, bet paskui, kai pradėjau dairytis po ebay šepetėlio, padariau išvadą, kad nederėjo taip skubėt su ta foundation, juk šiaip daug labiau tas rinkinukas apsimoka..... blush2.gif Dėl spalvos tai apsispręst buvo ypač sunku doh.gif
Pabandysiu, jei netiks, keliausiu į kosmetikos išparduotuvę ax.gif Nes aš šiaip irgi šviesiaodė...
O keliaus iš JAV, vien dėl kainos, iš ten priimtiniausia siųstis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Blondie @ 2008 02 18, 11:26)
Tikrai taip  drinks_cheers.gif  Nujaučiu, kad daug tokių, neatsilaikiusių, o po to iškart ebay'ų atakuojančių  lotuliukas.gif
Na aš užsisakiau tik foundation, bet paskui, kai pradėjau dairytis po ebay šepetėlio, padariau išvadą, kad nederėjo taip skubėt su ta foundation, juk šiaip daug labiau tas rinkinukas apsimoka.....  blush2.gif Dėl spalvos tai apsispręst buvo ypač sunku  doh.gif
Pabandysiu, jei netiks, keliausiu į kosmetikos išparduotuvę  ax.gif  Nes aš šiaip irgi šviesiaodė...
O keliaus iš JAV, vien dėl kainos, iš ten priimtiniausia siųstis  4u.gif

taip as irgi esu is tu neatsilaikiusu drinks_cheers.gif smalsumas nugalejo, ir nenusivyliau thumbup.gif dar reik prie progos nusipirkt Veil pudryte kad nuimt blizgesi dienos begyje, nes kakta labai pradeda blizget, bet seip tai esu patenkinta smile.gif
o del spalvos tai ir as ilgai masciau, na bet galima sakyt pataikiau thumbup.gif
Atsakyti
Oi kaip aš laukiu savo rinkinuko, pirkau iš sephoros.( per tarpininkes) Bet jeigu patiks tai pirksiu iš čia iš tos parduotuvės http://www.midwestskincare.com bet palyginus ebay pas ta moteriške ir toje parduotuveje tai kainos gaunasi panašios.
Atsakyti
blink.gif .. radau nelabai geros informacijos apie ebajaus BE verysad.gif

mega_shok.gif

http://reviews.ebay....000000004227346

ir pati turiu tokia pudryte.. na bet ji man vistiek patinka

Atsakyti
QUOTE(black_berry @ 2008 02 19, 02:26)
blink.gif  .. radau nelabai geros informacijos apie ebajaus BE verysad.gif

mega_shok.gif

Nemanau, kad verta pasitiketi zmogum, kuris turi tik viena feedbacka apskritai, maza kas kam susirodo.Juk ir SM buna tokiu naujoku, kurie ateina ir aishkina savo "tiesas".

O del to, kad viskas ebay pigiau, tai dbr kai ten pradejo prekiauti lietuviai, tai pigiau gali nusipirkti visishka sh ir tada kyla klausimas, jei lietuviai pardavineja padirbtus dalykus, o lietuviams pataria nepirkti, nes nenori apgaudineti tautieciu, tai ar nedaro taip ir zmones ish uzjurio? g.gif Aciu dievui, kad matosi vis dar kur zmogus registruotas ir lietuviu vengsiu ish tolo....

O shiaip pati siandien nusipirkau mineraline pudra ebay, gavosi nelabai ir pigiau, bet...17.11$ 9 gr. pudra ir 6.50$ atsiuntimas i Lietuva ax.gif
Atsakyti
QUOTE(black_berry @ 2008 02 19, 00:26)
blink.gif  .. radau nelabai geros informacijos apie ebajaus BE verysad.gif

mega_shok.gif

Aš pirkau iš eBay, įtarimų kelia tik tai, kad aš nejaučiu, kad ji dengtųsi kaip kreminė blink.gif Man ji dengiasi kaip normali sausa pudra.
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2008 02 19, 09:36)
Aš pirkau iš eBay, įtarimų kelia tik tai, kad aš nejaučiu, kad ji dengtųsi kaip kreminė  blink.gif  Man ji dengiasi kaip normali sausa pudra.

Na, man kartais atrodo, kad net matau, kaip ta pudra skystėja rolleyes.gif , kai ją tepu. Toks jausmas, kad ji pasidaro šlapia kai prisiliečia prie veido. O kartais kaip sausa tepasi, bet po to vis tiek ant veido atsiranda toks kaip kreminės pudros sluoksnis, nes su paprasta biria nieko panašaus neišgausi. schmoll.gif

O tas pasamprotavimas apie BE ebėjuje, tai nepatikimas man atrodo schmoll.gif

va čia gal realiau kažkas, kaip atskirti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ferrari: 19 vasario 2008 - 10:15
QUOTE(Ferrari @ 2008 02 19, 10:10)
Na, man kartais atrodo, kad net matau, kaip ta pudra skystėja  rolleyes.gif , kai ją tepu. Toks jausmas, kad ji pasidaro šlapia kai prisiliečia prie veido.  O kartais kaip sausa tepasi, bet po to vis tiek ant veido atsiranda toks kaip kreminės pudros sluoksnis, nes su paprasta biria nieko panašaus neišgausi.  schmoll.gif

O tas pasamprotavimas apie BE ebėjuje, tai nepatikimas man atrodo  schmoll.gif

va čia gal realiau kažkas, kaip atskirti

Pagal šitą nuorodą mano pudra turėtų būti lyg ir originali g.gif

Nu bet to kreminio efekto vis tiek nesuprantu mastau.gif prašysiuos pas draugę, ji turi irgi šią pudrą ir sakė, kad tas kreminis efektas gaunasi.

Šiandien bandau Mineral Veil - kol kas blizgesys dar nelenda.
Atsakyti