Įkraunama...
Įkraunama...

Mineralinė pudra

QUOTE(Ferrari @ 2008 02 17, 10:54)
Papratsą birią bespalvę  bandžiau ax.gif

g.gif kasper daiktas? bespalvė... g.gif

QUOTE(Palomina @ 2008 02 17, 11:02)
manau neblogai, ypac zinant, kad oda nelabai kokia (nelygi, dideles poros, raudonuoja, riebi  doh.gifblush2.gif

gražu gražu mirksiukas.gif Labai gražiai švyti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(DODA @ 2008 02 17, 11:05)
g.gif  kasper daiktas? bespalvė...  g.gif
gražu gražu  mirksiukas.gif  Labai gražiai švyti  thumbup.gif

Bespalvė, tai tokia, kuri nekeičia makiažo spalvos, tik fiksuoja makiažą ir mažina blizgesį 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Olivia* @ 2008 02 17, 13:24)
Dekui Palomina! Pirksiu Medium Beige smile.gif

o as manau kad LIGHT tiktu labiau g.gif , be to geriau nusipirkti tonu per sviesia ir po to pasitamsint su egipto zeme arba kokiais skaistalais negu nusipirkti tamsesne ir po to vaiksciot kaip morkai su golfu ir bijoti parodyti balta kakla lotuliukas.gif
Esu tamsesne uz tave truputi, bet light man nera per sviesi toli grazu (nueinu kartais i soliariuma), vasarai sau uzsisakiau medium beige... bet kiek skaiciau atsiliepimu tai raso kad prisitaiko prie odos spalvos nzn... kolkas tik LIGHT esu bandzius

Atsakyti
black_berry Aciu uz patarima smile.gifsmile.gif As naudoju bronzantus/sav. idegimo kremus kunui,todel kaklas nera toks baltas,nenaudoju jokiu ruzu,bronzantu,meteoritu ir EZ veidui. Tik gera kompaktine ir retkarciais baze.. Jei apie spalvas, man idealiai tinka ir patinka is Guerlain Divinora kompaktines Beige Moyen vasarai ir Beige Naturele ziemai.Sio metu turiu 2 kompaktines Ed Pinaud ir Chanel, man persviesos spalvytes,tuomet noreciau viena tamsesne..
Atsakyti
QUOTE(Olivia* @ 2008 02 17, 16:03)
black_berry Aciu uz patarima smile.gifsmile.gif As naudoju bronzantus/sav. idegimo kremus kunui,todel kaklas nera toks baltas,nenaudoju jokiu ruzu,bronzantu,meteoritu ir EZ veidui. Tik gera kompaktine ir retkarciais baze.. Jei apie spalvas, man idealiai tinka ir patinka is Guerlain Divinora kompaktines Beige Moyen vasarai ir Beige Naturele ziemai.Sio metu turiu 2 kompaktines Ed Pinaud ir Chanel, man persviesos spalvytes,tuomet noreciau viena tamsesne..
wub.gif

na, bet kokiu atveju... jei nors spalva bus per tamsi, tai vasarai paliksi smile.gif , o as ant dienu savo medium beige turiu gauti, tai tada jau galesiu palygint
be to jei gerai ismanai e-bay sistema (nes nevisos kerta blink.gif ), tai galima aukcione isigyti gana pigiai rolleyes.gif .. as uz 5,50$ nusipirkau BE Light 2g is JAV, atejo per savaite, tai kad esu labai patenkinta

pabangymui manau verta mazesni kieki uzsisakyti, maniau atsius man mini mazyte versija,bet kai pamaciau kokia ta 2 gramu bonke nemaza, tai susimasciau kokia tada turetu buti 9gr. g.gif thumbup.gif ... labai taupiai naudojasi wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo black_berry: 17 vasario 2008 - 16:17
Sveikos, mineralines pudros myletojos biggrin.gif , labai reikalinga jusu pagalba. Jau apsisprendziau uzsisakyti BE rinkinuka, tik vis dar svarstau, ar verta pirkti ta naktine BE pudra, kuri buna lyg ir bespalve. Jei kuri jau isbandete ta geri, labai lauksiu atsiliepimu (t.y. ka gero daro odai, ar netepa patalynes, jei naudojama nakciai ir t.t.). Lyg ir gundausi pirkti, bet kad ne is pigiuju, tai nesinori veltui pinigeliu ismesti tongue.gif . Rasykit kuo greiciau ir kuo issamiau 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Skaiciau skaiciau sita tema ir uzsimaniau isbandyti BE, bet galutinai susipainiojau bandydama suvokti ko reikia, kad pilnavertiskai ja naudotis, ka isigyt pirmiausia. Bandysiu dabar pavardint kaip isivaizduoju, o jus mane pataisykit ar papasakokit ko nezinau blush2.gif Siaip situacija tokia, kad siuo metu nenaudoju jokios kosmetikos, jokiu pudru, lupdaziu, seseliu ir pan, nes viskas , ka esu bandziusi man netiko. Na, ir bandziau aisku ne kazin ka ypatingo, tik pigesne kosmetika, bet nuo visu tu pudru, krempudru ir t.t. man kutena, niezti oda, ji issauseja, todel atsisakiau kosmetikos isvis... O va sita BE noriu isbandyti - gal ji tiks? Dabar ka pirmiausia reikia isigyti? Ziurejau rinkinukus ir nusprendziau, kad pirmiausia turbut reikia sito: http://www.sephora.c...;navAction=jump ? cia galesiu isbandyti visus atspalvius, kad atsirinkti tinkama, o taip pat gausiu ir reikiamus sepetelius jei teisingai supratau? Pati sepeteliu neturiu nei vieno, nes, kaip minejau, tokiu dalyku nenaudoju. Skaiciau apie Veil, vitaminini kremuka - ar jie taip pat bus siame rinkinyje, ar uzsisakyt atskirai? Taip pat reikia kremuko akims - sitas tikriausiai nera rinkinyje? Labai jau daug neaiskumu, bet ka daryt jei nieko nezinau doh.gif vat ir klausineju ax.gif
Atsakyti
QUOTE(linabalt @ 2008 02 17, 18:47)
Sveikutes 4u.gif
Skaiciau skaiciau sita tema ir uzsimaniau isbandyti BE, bet galutinai susipainiojau bandydama suvokti ko reikia, kad pilnavertiskai ja naudotis, ka isigyt pirmiausia. Bandysiu dabar pavardint kaip isivaizduoju, o jus mane pataisykit ar papasakokit ko nezinau blush2.gif Siaip situacija tokia, kad siuo metu nenaudoju jokios kosmetikos, jokiu pudru, lupdaziu, seseliu ir pan, nes viskas , ka esu bandziusi man netiko. Na, ir bandziau aisku ne kazin ka ypatingo, tik pigesne kosmetika, bet nuo visu tu pudru, krempudru ir t.t. man kutena, niezti oda, ji issauseja, todel atsisakiau kosmetikos isvis... O va sita BE noriu isbandyti - gal ji tiks? Dabar ka pirmiausia reikia isigyti? Ziurejau rinkinukus ir nusprendziau, kad pirmiausia turbut reikia sito: http://www.sephora.c...;navAction=jump ? cia galesiu isbandyti visus atspalvius, kad atsirinkti tinkama, o taip pat gausiu ir reikiamus sepetelius jei teisingai supratau? Pati sepeteliu neturiu nei vieno, nes, kaip minejau, tokiu dalyku nenaudoju. Skaiciau apie Veil, vitaminini kremuka - ar jie taip pat bus siame rinkinyje, ar uzsisakyt atskirai? Taip pat reikia kremuko akims - sitas tikriausiai nera rinkinyje? Labai jau daug neaiskumu, bet ka daryt jei nieko nezinau doh.gif vat ir klausineju ax.gif

Kiek as suprantu, sitame nurodytame rinkinuke tikrai nera ideti visi esamu pudru atspalviai smile.gif taigi negalesi isbandyti spalvu, kad issirinktum tinkamiausia...
jame yra ideti 4 skirtingi dalykeliai + sepetukai.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sveikatele @ 2008 02 17, 21:24)
Kiek as suprantu, sitame nurodytame rinkinuke tikrai nera ideti visi esamu pudru atspalviai smile.gif taigi negalesi isbandyti spalvu, kad issirinktum tinkamiausia...
jame yra ideti 4 skirtingi dalykeliai + sepetukai.. 4u.gif

As ta supratau 4u.gif Bandysiu uzsisakyti light/fairly light rinkinuka, isbandysiu sias spalvas. Nors man atrodo, kad man reikia fair, bet tokio neradau, tai gal tiks kuri nors is tu spalvyciu. Bet jeigu ne doh.gif
Dar apziurejau seselius, tai radau rudos, zalios ir slyvu spalvos. Kazin, kuri rinktis - ruda ar slyvu? g.gif As kazkaip iki siol pasitepliodavau tik melsvu (dukart per metus hihihi.gif ). Gal geriau rudas? Slyvos kazkaip man itartinai skamba lotuliukas.gif Neisivaizduoju kaip atrodytu g.gif
Atsakyti
QUOTE(linabalt @ 2008 02 17, 22:57)
As ta supratau 4u.gif Bandysiu uzsisakyti light/fairly light rinkinuka, isbandysiu sias spalvas. Nors man atrodo, kad man reikia fair, bet tokio neradau, tai gal tiks kuri nors is tu spalvyciu. Bet jeigu ne doh.gif
Dar apziurejau seselius, tai radau rudos, zalios ir slyvu spalvos. Kazin, kuri rinktis - ruda ar slyvu? g.gif As kazkaip iki siol pasitepliodavau tik melsvu (dukart per metus hihihi.gif ). Gal geriau rudas? Slyvos kazkaip man itartinai skamba lotuliukas.gif  Neisivaizduoju kaip atrodytu  g.gif

as manau, kad ruda smile.gif pati dazaus beveik visada rusvai, tai vat pabusiu saliska siai spalvai wub.gif

del muiti, tai manau, kad daugelis parduotuviu prideda ant siuntinio, kad tai yra dovana, tada muitu visai neskaiciuoja . o jeigu per ebay perki, tai galima susitarti su prekiautoju bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sveikatele: 17 vasario 2008 - 22:40
QUOTE(linabalt @ 2008 02 18, 00:29)
as irgi taip manau drinks_cheers.gif

o kokios spalvos tavo akytes ir plaukai? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sveikatele @ 2008 02 18, 00:24)
o kokios spalvos tavo akytes ir plaukai?  blush2.gif

Akys melynos, plaukai rudi ax.gif
Atsakyti