Įkraunama...
Įkraunama...

Mineralinė pudra

QUOTE(Viktuteee @ 2008 02 17, 00:13)
O kodel oda taip blizga visose nuotraukose, kiek ju buvo ideta?  g.gif

Tai cia turbut tas svytejimas kuri suteikia mineralke g.gif
biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Morepink: 17 vasario 2008 - 00:15
QUOTE(Morepink @ 2008 02 17, 00:15)
Tai cia turbut tas svytejimas kuri suteikia mineralke g.gif
biggrin.gif

Taip, tas švytėjimas lababai panašus į blizgėjimą riebios odods. Ypač tai išryškėja nuotraukose doh.gif
Todėl jei planuojate į kokį renginuką, kur bus fotografuojma, geriau nenaudokite mineralkės, arba naudokite ant jos veil, kad sumažintų tą blizgantį švytėjimą tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Ferrari @ 2008 02 17, 02:20)
Taip, tas švytėjimas lababai panašus į blizgėjimą riebios odods. Ypač tai išryškėja nuotraukose  doh.gif
Todėl jei planuojate į kokį renginuką, kur bus fotografuojma, geriau nenaudokite mineralkės, arba naudokite ant jos veil, kad sumažintų tą blizgantį švytėjimą  tongue.gif

O kaip realiai dienos sviesoj tas svytejimas atrodo? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Viktuteee @ 2008 02 17, 00:24)
O kaip realiai dienos sviesoj tas svytejimas atrodo?  g.gif

Na nėra viskas taip baisu tongue.gif Bet kaip jau sakiau, man meteoritų švytėjimas labiau patinka wub.gif
O vakar pabandžiau ant mineralkės birios pudros šiek tiek, tai visai neblogai tą blizgėjimą prigesino, ir bendro vaizdo nesugadino rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ferrari: 17 vasario 2008 - 01:04
idesiu pudros atspalviu foto is Ultos psl, gal kam pagelbes ar aiskesni jie bus cia:)
tikiuos nieko nesumaisiau 4u.gif

light (vidut.odai su geltonu atspalviu ir strazdanelemis; rausvu pavirsiumi arba su demelemis; odai, linkusiai labiau nudegti negu idegti)
user posted image

fair (sviesaus porceliano jautriai odai su neutraliu atspalviu, linkusiai svelniai idegti)
user posted image user posted image

fairy light (porcelianinei, sviesiai odai su nezymiu geltonu atspalviu, retkarciais besimatanciu raudoniu ar su strazdanelemis)
user posted image

medium (vidut.odai su neutraliu atspalviu arba trupuciu raudonio ar demelemis)
user posted image

medium beige (sviesiai-vidutinei odai su geltonu atspalviu, linkusiai labiau idegti negu nudegti)
user posted image

medium tan (vidut.auksinei odai su geltonu atspalviu; be raudonio)
user posted image

tan (na cia jau tamsiaodei, manyciau smile.gif )
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sveikatele: 17 vasario 2008 - 02:42
labai labai atsiprasau, jei istampysiu puslapi su nuotraukomis, ten nepavyko visu ikelti, kaip norejosi... atsiprasau 4u.gif ikeliu dar karta... blush2.gif

light (vidut.odai su geltonu atspalviu ir strazdanelemis; rausvu pavirsiumi arba su demelemis; odai, linkusiai labiau nudegti negu idegti)

fair (sviesaus porceliano jautriai odai su neutraliu atspalviu, linkusiai svelniai idegti)

fairy light (porcelianinei, sviesiai odai su nezymiu geltonu atspalviu, retkarciais besimatanciu raudoniu ar su strazdanelemis)

medium (vidut.odai su neutraliu atspalviu arba trupuciu raudonio ar demelemis)

Atsakyti
medium beige (sviesiai-vidutinei odai su geltonu atspalviu, linkusiai labiau idegti negu nudegti)

medium tan (vidut.auksinei odai su geltonu atspalviu; be raudonio)

tan (na cia jau tamsiaodei, manyciau smile.gif )
Papildyta:
QUOTE(Morepink @ 2008 02 17, 03:54)
O jei, kad tas mano medium beige kazkoks oranzinis doh.gif Niu jau kita savaite gausiu, ziuresiu kas bus g.gif

as kita savaite gaunu medium tan, tai jau visa issigandus esu, kad bus sakes... smile.gif
bijau, kad ne mano spalva visiskai....
dabar su mielu noru paimciau medium beige biggrin.gif
Atsakyti
vel pataisau: fair (sviesaus porceliano jautriai odai su neutraliu atspalviu, linkusiai NUDEGTI )

ne kokia is manes pagalbininke.. doh.gif viskas, laikas miegot bigsmile.gif
Atsakyti
Tai,kad TAN dar ne juodaodem, dar yra tamsesni atspalviai keturi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo EVY: 17 vasario 2008 - 09:22
QUOTE(Palomina @ 2008 02 16, 22:35)
2) savo kambary su BE pudra (apsvietimas ne toks ryskus, be to vakaras jau)
user posted image
na o cia bendras vaizdas su BE  blush2.gif
user posted image

thumbup.gif ir photoshop'o nereikia thumbup.gif
paskutinės nuotraukytės nerodo verysad.gif

QUOTE(Ferrari @ 2008 02 17, 01:03)
Na nėra viskas taip baisu  tongue.gif  Bet kaip jau sakiau, man meteoritų švytėjimas labiau patinka wub.gif
O vakar pabandžiau ant mineralkės birios pudros šiek tiek, tai visai neblogai tą blizgėjimą prigesino, ir bendro vaizdo nesugadino    rolleyes.gif

Birios kokios? Veil, ar šiaip kokios?
p.s. Veil man nuima visą mineralkės spindesį unsure.gif tai nelabai man ji....
Atsakyti
QUOTE(DODA @ 2008 02 17, 10:48)
thumbup.gif  ir photoshop'o nereikia  thumbup.gif
paskutinės nuotraukytės nerodo  verysad.gif

dabar rodo? buvau isemus blush2.gif

dabar parasysiu siandieninius atsiliepimus apie BE biggrin.gif galiu pasakyti thumbup.gif siandien tepiausi kita krema nei vakar (vakar drekinanti dejau, o siandien labiau matiskesni), tai man siandienos vaizdas geresnis, oda beveik kaip is zurnalo virselio biggrin.gif su jokiom krempudrom nebuvau taip pasiekus, be to, kaip ir daugelis minejo, toks lengvumas odai, isvis nesijaucia, kad kazka buciau tepusi.. vertinu 10 balu.. vakar buciau davus tik kokius 8 balus..
Atsakyti
QUOTE(DODA @ 2008 02 17, 09:48)
Birios kokios? Veil, ar šiaip kokios?
p.s. Veil man nuima visą mineralkės spindesį  unsure.gif  tai nelabai man ji....

Papratsą birią bespalvę bandžiau ax.gif
Atsakyti