Įkraunama...
Įkraunama...

Mineralinė pudra

QUOTE(sveikatele @ 2008 02 15, 19:19)
as esu nusipirkus artdeco 6 nr smile.gif na, man jos atspalvis normalus, ne plytinis biggrin.gif
prie darbo kabineto sviesos tai net labai sviesi veido spalva atrodo smile.gif o lauke tamsesne.
sita pudra man patiko, nes tikrai geriau uz krempudras. zinoma, matos, kad kazkas yra ant veido, bet tikrai ne taip kaip krempudros... va kita savaite atkeliaus BE, tai palyginsiu su ja artdeco  4u.gif
EVY , as kai rinkausi, tai tik Europoj (buvau Madoj ir dar Fabijoniskiu IKI) radau daugiau atspalviu negu 4 ir 8 biggrin.gif
4 - labai sviesus, man pasirode, kad vos ne baltas biggrin.gif o 8 tai laaabai tamsus. Jau galvojau imt abi spalvas ir maisyti, bet susiprotejau, nuvaziavau i kita parda, t.y. Europa ir radau 2 ir 6 atspalvius. geriausias pasirode 6.
dengiasi derai, maskuoja gerai, pudruojuos su artdeco kabuki sepeteliu

Be abejo as irgi nupirksiu Artdeco bet kita spalvyte,nes ant mano balksvo veido 6 numeris kaip plytos spalva,irgi patinka Europoj nes ten yra langai ir galima pasiziureti dienos sviesoje. Bet vakar Europoj radau tik 2 spalvytes... Isvis is Artdeco 4 spalvos kiek supratau 2-4-6-8.
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2008 02 15, 20:56)
rinkinio siuntimas 19$+ draudimas 2$, vakar jau cia diskutavom  smile.gif
del muitu tai dar klausimas  biggrin.gif  as is tos parduotuves pirkau pudra, tai kai gavau siuntini siandien, ant ipakavimo (voko, nes tik pudra emiau) buvo pazymeta, kad tai dovana, o verte tik 5$  biggrin.gif  is tikruju tai man 28,5 $ viskas atsiejo.. aisku mokesciu ir taip nebutu reikeje moket, nes nevirsijau 75 lt.. tai galbut jei ir daugiau perki (virsiji 75 lt) pardavejai uzrasys taip kad gautusi, kad nevirsiji  g.gif

is tos parduotuves tai mano uzsakymas gavos ~99$ su viskuo, tai jeigu des muitus, ojojoj kaip negerai bus doh.gif bet jei sakai, kad paraso mazesne verte ir dar GIFT, tai isvis super thumbup.gif jau koki 2dieni tikiuos gaut siuntinuka smile.gif o jeigu manes namie tuo metu nebus, tai is pasto reiks pasiimti? g.gif

QUOTE(Olivia* @ 2008 02 15, 21:18)
Be abejo as irgi nupirksiu Artdeco bet kita spalvyte,nes ant mano balksvo veido 6 numeris kaip plytos spalva,irgi patinka Europoj nes ten yra langai ir galima pasiziureti dienos sviesoje. Bet vakar Europoj radau tik 2 spalvytes... Isvis is Artdeco 4 spalvos kiek supratau 2-4-6-8.

as irgi kaip supratau, artdeco turi 4 spalvas, na, bent tik tokias maciau, kiek esu apejus parduotuviu ax.gif kai rinkausi, tai man visos tokios tamsokos pasirode, isskyrus 4 nr smile.gif bet va ant veido normaliau atrodo negu maniau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sveikatele @ 2008 02 16, 00:58)
is tos parduotuves tai mano uzsakymas gavos ~99$ su viskuo, tai jeigu des muitus, ojojoj kaip negerai bus  doh.gif  bet jei sakai, kad paraso mazesne verte ir dar GIFT, tai isvis super  thumbup.gif jau koki 2dieni tikiuos gaut siuntinuka smile.gif o jeigu manes namie tuo metu nebus, tai is pasto reiks pasiimti? g.gif

taip, man uzrase, kad dovana ir mazesne verte negu yra is tikruju.. tai kai gausi parasyk kaip tau smile.gif
man tai namo atnese siuntinuka, bet nemanau kad butu nesus pastininke jei butu didelis siuntinys g.gif

o as siandien isbandziau jau BE pudra.. kai tik pasipudravau, galvojau, nu nieko ypatingo, be to ten kur dideles veido poros, tai nepasakyciau, kad labai jau grazu buvo schmoll.gif zodziu, tik pasipudravus man nelabai patiko, bet va praejo gal valanda, tai dabar ziuriu ir geriuosi biggrin.gif tikrai graziai ir naturaliai atrodo, ir poros neatrodo isryskeje kaip katik kai buvau pasipudravus, prisitaike prie odos ta pudra.. bet negaliu dar pasakyt kad kreminiu pudru gyvenime nenoresiu naudoti biggrin.gif
vakar galvojau, kad spalva bus per tamsi, bet siandien kai isbandziau ant veido, tai liuks, tinka, aisku manau man tiktu ir ta sviesiausia spalvyte..
tepiau siandien su TBS Face & Body sepeciu, tai taip vidutiniskai pasidenge pudra, su Kabuki jauciu man per daug butu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2008 02 16, 12:25)
taip, man uzrase, kad dovana ir mazesne verte negu yra is tikruju.. tai kai gausi parasyk kaip tau  smile.gif
man tai namo atnese siuntinuka, bet nemanau kad butu nesus pastininke jei butu didelis siuntinys  g.gif

o as siandien isbandziau jau BE pudra.. kai tik pasipudravau, galvojau, nu nieko ypatingo, be to ten kur dideles veido poros, tai nepasakyciau, kad labai jau grazu buvo  schmoll.gif zodziu, tik pasipudravus man nelabai patiko, bet va praejo gal valanda, tai dabar ziuriu ir geriuosi  biggrin.gif  tikrai graziai ir naturaliai atrodo, ir poros neatrodo isryskeje kaip katik kai buvau pasipudravus, prisitaike prie odos ta pudra.. bet negaliu dar pasakyt kad kreminiu pudru gyvenime nenoresiu naudoti  biggrin.gif
vakar galvojau, kad spalva bus per tamsi, bet siandien kai isbandziau ant veido, tai liuks, tinka, aisku manau man tiktu ir ta sviesiausia spalvyte..
tepiau siandien su TBS Face & Body sepeciu, tai taip vidutiniskai pasidenge pudra, su Kabuki jauciu man per daug butu  g.gif

o ar graziau atrodo oda negu papudruota su kitomis pudromis? ax.gif

as uzsisakius medium tan spalva... tai jau baisu daros, kad per tamsi bus
doh.gif bet gal Veil pades pasviesint visa reikala biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sveikatele: 16 vasario 2008 - 19:54
nu va,vakar buvau baliuje..nuotraukų iš arti nėra doh.gif imesiu kokia yra - nors į spalvą pažiūrėti...čia su fairly light ir biškį EG.kaip vakarui,tai man tas atspalvis biškį per šviesus unsure.gif dienai tai thumbup.gif jokio geltonumo neįžvelgiu schmoll.gif tiktais prie to blizgesio tikrai dar reikia priprasti doh.gif ypač nuotraukoje jis matosi,realybėje tikrai ne taip ta kakta blizga schmoll.gif
man labai patiko,kad nereikėjo pudruotis visą naktį thumbup.gif (nes balius buvo gana ilgas - nuo 19 val ii 4.30 ryto lotuliukas.gif ) bendras odos vaizdas taip ir išliko visą tą laiką.praktiškai visus esamus trūkumus pavyko paslėpti- kelis spuogus ant smakro,raudoną dėmę ant skruosto,šiaip visokias smulkias nesamones ax.gif vienžo,kruopščiau pasidarbavus galima labai gerą efektą išgauti (aš laiko daug neturėjau,nes vėlavom doh.gif )
user posted image

joo,nuotrauka labai jau "skaitmeninė" doh.gif na,nors atspalvį pamatys kam įdomu lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Larissa: 16 vasario 2008 - 22:25
QUOTE(sveikatele @ 2008 02 16, 20:54)
o ar graziau atrodo oda negu papudruota su kitomis pudromis?  ax.gif

as uzsisakius medium tan spalva... tai jau baisu daros, kad per tamsi bus
doh.gif bet gal Veil pades pasviesint visa reikala  biggrin.gif

ziurint prie kokio apsvietimo.. pvz nuejau i vonia paziuret (ten gi apsvietimas kitoks nei visuose kambariuose), ir is arti paziurejau, tai nelabai koks vaizdelis, ten kur didesnes poros tai ir matosi, kad prilinde sitos mineralines pudros, bet is toliau ziurit visai gerai atrodo smile.gif o pvz savo kambary tai isvis liuks oda atrodo kai paziurejau i veidrodi.. bandziau pafotografuot lotuliukas.gif nu nuotraukose man graziau su BE pudra nei su krempudra.. isvis paziurejau nuotraukas kur su krempudra budavau, tai nekoks vaizdas is arti paziurejus doh.gif
cia ikelsiu palyginimui:
1) vonioj su BE pudra (apsvietimas ryskus, tai labiau matomos veido poros)
user posted image

2) savo kambary su BE pudra (apsvietimas ne toks ryskus, be to vakaras jau)
user posted image

3) o cia su krempudra (nuotrauka buvo daryta kazkur pries metus g.gif ant krempudros dar bronziniais rutuliukais buvau pasipudravus)
user posted image
blush2.gif

na o cia bendras vaizdas su BE blush2.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Palomina: 16 vasario 2008 - 22:47
QUOTE(Palomina @ 2008 02 16, 23:35)

na pagal nuotraukas,tai su BE tikrai daug geriau 4u.gif o kokia spalva pas tavę? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Larissa @ 2008 02 16, 23:54)
na pagal nuotraukas,tai su BE tikrai daug geriau  4u.gif o kokia spalva pas tavę?  4u.gif

pas mane Fairly light
taip tikrai, pagal nuotraukas tai su BE zymiai geriau
Atsakyti
QUOTE(EVY @ 2008 02 17, 00:30)
Larissa, labai grazu,bet ziuriu blizgi foto kaip ir as smile.gif
Veil dar reiktu tau isigyti,as labai patenkinta ja.
Papildyta:
Palominos veidukas irgi graziai atrodo smile.gif

aciu 4u.gif blizget tai ir as blizgu, tik nuotraukoj nesimato del apsvietimo.. bet nieko, tas blizgejimas dar pakenciamas, bet Veil pudra manau as irgi isigysiu g.gif
Atsakyti
Mergaites, skaitau skaitau ir nesurpantu, o ar BE galima tepti ant krempudros ar cia sita mineraline vietoj krempudros naudojama turi buti?
Atsakyti
QUOTE(Indijaa @ 2008 02 17, 00:42)
Mergaites, skaitau skaitau ir nesurpantu, o ar BE galima tepti ant krempudros ar cia sita mineraline vietoj krempudros naudojama turi buti?

vietoj krempudros
Atsakyti
O kodel oda taip blizga visose nuotraukose, kiek ju buvo ideta? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Viktuteee: 17 vasario 2008 - 00:13