Įkraunama...
Įkraunama...

Mineralinė pudra

pas mane tikriausiai ta šviesiausioji, nes yra šviesesnė net už pudros Fair atspalvį unsure.gif
Atsakyti
atkeliavo katik mano BE pudra, kazkaip negalvojau, kad ji taip greitai ateis, nes uzsisakiau tik praeita penktadieni is JAV, tai labai nustebau kai gavau biggrin.gif
buvau ussisakius as Fairly Light atspalvi ir vis galvojau ar tik nebus per sviesi, o dabar galvoju ar nebus man ji per tamsi lotuliukas.gif nors gal nebus, jei prisitaiko kazkiek prie veido spalvos.. kol kas tik ant rankos patepiau nes norejau paziuret kokia spalva, tokia i geltonuma sakyciau spalva..
rytoj bandysiu ant veido, siandien jau esu pasidazius su krempudra..
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2008 02 15, 12:46)
atkeliavo katik mano BE pudra, kazkaip negalvojau, kad ji taip greitai ateis, nes uzsisakiau tik praeita penktadieni is JAV, tai labai nustebau kai gavau  biggrin.gif
buvau ussisakius as Fairly Light atspalvi ir vis galvojau ar tik nebus per sviesi, o dabar galvoju ar nebus man ji per tamsi  lotuliukas.gif  nors gal nebus, jei prisitaiko kazkiek prie veido spalvos.. kol kas tik ant rankos patepiau nes norejau paziuret kokia spalva, tokia i geltonuma sakyciau spalva..
rytoj bandysiu ant veido, siandien jau esu pasidazius su krempudra..

nu kad nepasakyčiau,kad Fairly light į geltonumą g.gif man kaip tik jinai tokia šaltesnio,neutralaus atspalvio..
o light tai geltonumo duoda,man visiškai netinka schmoll.gif dėl to galiu pasakyti dar vieną rinkinio + : jame 2 pudros ir galima galutinai apsispręsti,kokio "underton'o" reikia 4u.gif dėl savęs jau žinau,kad man tie golden undertones schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Larissa @ 2008 02 15, 12:52)
nu kad nepasakyčiau,kad Fairly light į geltonumą  g.gif  man kaip tik jinai tokia šaltesnio,neutralaus atspalvio..
o light tai geltonumo duoda,man visiškai netinka  schmoll.gif dėl to galiu pasakyti dar vieną rinkinio + : jame 2 pudros ir galima galutinai apsispręsti,kokio "underton'o" reikia  4u.gif dėl savęs jau žinau,kad man tie golden undertones  schmoll.gif

na nesu macius gyvai to Light atspalvio blush2.gif tai negaliu palyginti.. bet kazkiek gelsvo atspalvio tai tikrai yra sitam Fairly Light..
kai rinkausi spalva, tai irgi ziurejau, kad nebutu labai jau geltonas, cia rase Neutral Golden Tone, tai ir emiau smile.gif seip manau man tiks, jeigu ka, tai vasara idealiai tiks smile.gif

dar del spalvu, BE puslapyje spalvos pavaizduotos siek tiek pilkesnes nei realybej yra, katik palyginau ir Foundation spalva ir Face Color
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Palomina: 15 vasario 2008 - 12:01
QUOTE(Larissa @ 2008 02 15, 11:52)
nu kad nepasakyčiau,kad Fairly light į geltonumą  g.gif  man kaip tik jinai tokia šaltesnio,neutralaus atspalvio..
o light tai geltonumo duoda,man visiškai netinka  schmoll.gif dėl to galiu pasakyti dar vieną rinkinio + : jame 2 pudros ir galima galutinai apsispręsti,kokio "underton'o" reikia  4u.gif dėl savęs jau žinau,kad man tie golden undertones  schmoll.gif

Fairy light kaip ir light- turi būti į geltonumą, nes yra golden undertones
Neutralus - tai fair atspalvis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ferrari @ 2008 02 15, 14:02)
Fairy light kaip ir light- turi būti į geltonumą, nes yra golden undertones
Neutralus - tai fair atspalvis  4u.gif

nu,matyt,labai nežymiai,nes aš ant savo veido jokio geltonumo nepastebėjau g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Larissa: 15 vasario 2008 - 14:25
biggrin.gif Isbandziau siandien Sarmoj Artdeco mineraline pudra,nepataikiau su spalva,isejau i lauka,ziuriu i veidroduka ir baisu pasidare! Kaip morka ar kaip plyta ruda ,ui kosmaras ax.gif Tai yra numeris 6 jei ka. biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
o siaip kaip ji pasidenge?
Kiek spalvu is viso yra?
Atsakyti
as esu nusipirkus artdeco 6 nr smile.gif na, man jos atspalvis normalus, ne plytinis biggrin.gif
prie darbo kabineto sviesos tai net labai sviesi veido spalva atrodo smile.gif o lauke tamsesne.
sita pudra man patiko, nes tikrai geriau uz krempudras. zinoma, matos, kad kazkas yra ant veido, bet tikrai ne taip kaip krempudros... va kita savaite atkeliaus BE, tai palyginsiu su ja artdeco 4u.gif

EVY , as kai rinkausi, tai tik Europoj (buvau Madoj ir dar Fabijoniskiu IKI) radau daugiau atspalviu negu 4 ir 8 biggrin.gif
4 - labai sviesus, man pasirode, kad vos ne baltas biggrin.gif o 8 tai laaabai tamsus. Jau galvojau imt abi spalvas ir maisyti, bet susiprotejau, nuvaziavau i kita parda, t.y. Europa ir radau 2 ir 6 atspalvius. geriausias pasirode 6.
dengiasi derai, maskuoja gerai, pudruojuos su artdeco kabuki sepeteliu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sveikatele: 15 vasario 2008 - 18:22
visus psl apie minerl.pudra skaiciau ir sekiau tema, tai tikiuos tikrai stebuklo kazin kokio is BE biggrin.gif
labai nusivilsiu, jei bus prastas rezultatas. Bet apskritai, labai dziaugiuos, kad yra sukurtos tokios pudros, kaip Loreal, artdeco ir BE mineralines smile.gif Kol kas saves neisivaizduoju griztancios prie krempudru maliavoniu ax.gif
Papildyta:
as manau, kad muitu tai prides.. g.gif
Atsakyti
Nu Loreal man nepatiko, nuo BE skiriasi kaip diena ir naktis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(EVY @ 2008 02 15, 20:20)
Nu Loreal man nepatiko, nuo BE skiriasi kaip diena ir naktis smile.gif

kai pirma karta pabandziau Lorealio, tai labai patiko. buvo kaip atradimas bigsmile.gif
paskui pabandziau Artdeco - nepalyginsi su Lorealiu. Taigi antradimas nr 2 biggrin.gif
o Be turetu buti pirmoje vietoje pagal viska. Isimylejau net nemacius lotuliukas.gif
Atsakyti