atkeliavo katik mano BE pudra, kazkaip negalvojau, kad ji taip greitai ateis, nes uzsisakiau tik praeita penktadieni is JAV, tai labai nustebau kai gavau
buvau ussisakius as Fairly Light atspalvi ir vis galvojau ar tik nebus per sviesi, o dabar galvoju ar nebus man ji per tamsi nors gal nebus, jei prisitaiko kazkiek prie veido spalvos.. kol kas tik ant rankos patepiau nes norejau paziuret kokia spalva, tokia i geltonuma sakyciau spalva..
rytoj bandysiu ant veido, siandien jau esu pasidazius su krempudra..
buvau ussisakius as Fairly Light atspalvi ir vis galvojau ar tik nebus per sviesi, o dabar galvoju ar nebus man ji per tamsi nors gal nebus, jei prisitaiko kazkiek prie veido spalvos.. kol kas tik ant rankos patepiau nes norejau paziuret kokia spalva, tokia i geltonuma sakyciau spalva..
QUOTE(Palomina @ 2008 02 15, 12:46)
atkeliavo katik mano BE pudra, kazkaip negalvojau, kad ji taip greitai ateis, nes uzsisakiau tik praeita penktadieni is JAV, tai labai nustebau kai gavau
nu kad nepasakyčiau,kad Fairly light į geltonumą man kaip tik jinai tokia šaltesnio,neutralaus atspalvio..
o light tai geltonumo duoda,man visiškai netinka dėl to galiu pasakyti dar vieną rinkinio + : jame 2 pudros ir galima galutinai apsispręsti,kokio "underton'o" reikia dėl savęs jau žinau,kad man tie golden undertones
QUOTE(Larissa @ 2008 02 15, 12:52)
nu kad nepasakyčiau,kad Fairly light į geltonumą man kaip tik jinai tokia šaltesnio,neutralaus atspalvio..
o light tai geltonumo duoda,man visiškai netinka dėl to galiu pasakyti dar vieną rinkinio + : jame 2 pudros ir galima galutinai apsispręsti,kokio "underton'o" reikia dėl savęs jau žinau,kad man tie golden undertones
na nesu macius gyvai to Light atspalvio tai negaliu palyginti.. bet kazkiek gelsvo atspalvio tai tikrai yra sitam Fairly Light..
kai rinkausi spalva, tai irgi ziurejau, kad nebutu labai jau geltonas, cia rase Neutral Golden Tone, tai ir emiau seip manau man tiks, jeigu ka, tai vasara idealiai tiks
dar del spalvu, BE puslapyje spalvos pavaizduotos siek tiek pilkesnes nei realybej yra, katik palyginau ir Foundation spalva ir Face Color
QUOTE(Larissa @ 2008 02 15, 11:52)
Fairy light kaip ir light- turi būti į geltonumą, nes yra golden undertones
Neutralus - tai fair atspalvis
QUOTE(Ferrari @ 2008 02 15, 14:02)
Fairy light kaip ir light- turi būti į geltonumą, nes yra golden undertones
nu,matyt,labai nežymiai,nes aš ant savo veido jokio geltonumo nepastebėjau
Isbandziau siandien Sarmoj Artdeco mineraline pudra,nepataikiau su spalva,isejau i lauka,ziuriu i veidroduka ir baisu pasidare! Kaip morka ar kaip plyta ruda ,ui kosmaras Tai yra numeris 6 jei ka.
o siaip kaip ji pasidenge?
Kiek spalvu is viso yra?
Kiek spalvu is viso yra?
as esu nusipirkus artdeco 6 nr na, man jos atspalvis normalus, ne plytinis
prie darbo kabineto sviesos tai net labai sviesi veido spalva atrodo o lauke tamsesne.
sita pudra man patiko, nes tikrai geriau uz krempudras. zinoma, matos, kad kazkas yra ant veido, bet tikrai ne taip kaip krempudros... va kita savaite atkeliaus BE, tai palyginsiu su ja artdeco
EVY , as kai rinkausi, tai tik Europoj (buvau Madoj ir dar Fabijoniskiu IKI) radau daugiau atspalviu negu 4 ir 8
4 - labai sviesus, man pasirode, kad vos ne baltas o 8 tai laaabai tamsus. Jau galvojau imt abi spalvas ir maisyti, bet susiprotejau, nuvaziavau i kita parda, t.y. Europa ir radau 2 ir 6 atspalvius. geriausias pasirode 6.
dengiasi derai, maskuoja gerai, pudruojuos su artdeco kabuki sepeteliu
prie darbo kabineto sviesos tai net labai sviesi veido spalva atrodo o lauke tamsesne.
sita pudra man patiko, nes tikrai geriau uz krempudras. zinoma, matos, kad kazkas yra ant veido, bet tikrai ne taip kaip krempudros... va kita savaite atkeliaus BE, tai palyginsiu su ja artdeco
EVY , as kai rinkausi, tai tik Europoj (buvau Madoj ir dar Fabijoniskiu IKI) radau daugiau atspalviu negu 4 ir 8
4 - labai sviesus, man pasirode, kad vos ne baltas o 8 tai laaabai tamsus. Jau galvojau imt abi spalvas ir maisyti, bet susiprotejau, nuvaziavau i kita parda, t.y. Europa ir radau 2 ir 6 atspalvius. geriausias pasirode 6.
dengiasi derai, maskuoja gerai, pudruojuos su artdeco kabuki sepeteliu
visus psl apie minerl.pudra skaiciau ir sekiau tema, tai tikiuos tikrai stebuklo kazin kokio is BE
labai nusivilsiu, jei bus prastas rezultatas. Bet apskritai, labai dziaugiuos, kad yra sukurtos tokios pudros, kaip Loreal, artdeco ir BE mineralines Kol kas saves neisivaizduoju griztancios prie krempudru maliavoniu
Papildyta:
as manau, kad muitu tai prides..
labai nusivilsiu, jei bus prastas rezultatas. Bet apskritai, labai dziaugiuos, kad yra sukurtos tokios pudros, kaip Loreal, artdeco ir BE mineralines Kol kas saves neisivaizduoju griztancios prie krempudru maliavoniu
Papildyta:
as manau, kad muitu tai prides..
Nu Loreal man nepatiko, nuo BE skiriasi kaip diena ir naktis
QUOTE(EVY @ 2008 02 15, 20:20)
Nu Loreal man nepatiko, nuo BE skiriasi kaip diena ir naktis
kai pirma karta pabandziau Lorealio, tai labai patiko. buvo kaip atradimas
paskui pabandziau Artdeco - nepalyginsi su Lorealiu. Taigi antradimas nr 2
o Be turetu buti pirmoje vietoje pagal viska. Isimylejau net nemacius