Įkraunama...
Įkraunama...

Mineralinė pudra

tai kad ir nebuna rinkinio vien medium.
jis susideda is dvieju puryciu medium ir medim beige
Atsakyti
QUOTE(sweety123 @ 2008 02 14, 16:13)
Gavau BE mineraline pudra ax.gif
Kol kas stebuklo nepastebeta  topsecret.gif
Dar neturincioms mano isvados butu tokios:
- maskuoja vidutiniskai
- ant veido BEVEIK nesimato
- siek tiek blizga (jeigu oda misri/riebi gali kilti problemu)
- Light atspalvis - i geltonuma
ir dar.. visur raso kad svarbiausia nepadauginti ir tepti vos vos. Bet uztepus vos vos jokio efekto nepamaciau biggrin.gif taigi iberiau i dangteli ne taip ir mazai.
tepiau su EZ sepeteliu (vargsas jis visur - ir meteorituose ir EZ, dabar BE sudalyvavo biggrin.gif )
atrodo viskas 4u.gif  (uzsisakiau dabar kita atspalvi doh.gif )

svarbiausia ne nepadauginti,o prieš tepant ant veido nukratyti nuo šepetėlio perteklių.filmuke pasakyta,kad tai yra svarbu.kad maskuotų žymesnius odos defektus,reikia mažo tankaus šepetėlio,kad galėtum būtent ant tos vietos patapšnoti.
aš visgi esu linkusi manyti,kad reikia pradžiai to rinkinio ax.gif nes padarius viską taip,kai filmukuose parodyta (padengus lengvesniu šepetėliu,paskui pamaskavus defektus mažu ir pagaliau užtepus su kabuki "rimtesnį" sluoksnį) gaunasi labai geras efektas 4u.gif o jei riebi T zona,dar ir su veil perėjus ir to warmth dėl atspalvio užtepus - man tiesiog thumbup.gif nuo pat ryto atrodau labai natūraliai ir nieko dar "nenuplaukė" thumbup.gif o vakariniam makiažui tiesiog reikėtų daugiau su kabuki pasidarbuoti rolleyes.gif rytoj eisiu į gimtadienį,jei bus padorių nuotraukų - įmesiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Larissa @ 2008 02 14, 16:49)
svarbiausia ne nepadauginti,o prieš tepant ant veido nukratyti nuo šepetėlio perteklių.filmuke pasakyta,kad tai yra svarbu.kad maskuotų žymesnius odos defektus,reikia  mažo tankaus šepetėlio,kad galėtum būtent ant tos vietos patapšnoti.
aš visgi esu linkusi manyti,kad reikia pradžiai to rinkinio  ax.gif nes padarius viską taip,kai filmukuose parodyta (padengus lengvesniu šepetėliu,paskui pamaskavus defektus mažu ir pagaliau užtepus su kabuki "rimtesnį" sluoksnį) gaunasi labai geras efektas  4u.gif o jei riebi T zona,dar ir su veil perėjus ir to warmth dėl atspalvio užtepus - man tiesiog  thumbup.gif nuo pat ryto atrodau labai natūraliai ir nieko dar "nenuplaukė"  thumbup.gif o vakariniam makiažui tiesiog reikėtų daugiau su kabuki pasidarbuoti  rolleyes.gif  rytoj eisiu į gimtadienį,jei bus padorių nuotraukų - įmesiu  mirksiukas.gif

Būtent 4u.gif Tegu merginos atidžiai mokomuosius filmukus pasižiūri, tada viskas bus normalu (ir EŽ teptukas nelabai schmoll.gif , su BE kabuki net nėr ko lyginti). Nes aš pirmą kartą irgi perdaug prisitepus buvau (dar nebuvau filmukų žiūrėjus), tai vaizdelis buvo nekoks.

P.S. Ir galioja ta pati taisyklė kaip ir su krempudra - geriau kelis kartus/sluoksnius tept po truputėlį, nei vieną kart storai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Endendu: 14 vasario 2008 - 16:12
QUOTE(sweety123 @ 2008 02 14, 15:13)
- maskuoja vidutiniskai
ir dar.. visur raso kad svarbiausia nepadauginti ir tepti vos vos. Bet uztepus vos vos jokio efekto nepamaciau biggrin.gif taigi iberiau i dangteli ne taip ir mazai.
tepiau su EZ sepeteliu (vargsas jis visur - ir meteorituose ir EZ, dabar BE sudalyvavo biggrin.gif )

Bet ne į oranžinę? Į geltonumą tai man jaučiu tiktų g.gif
Atsakyti
Turiu klausimuka ax.gif
Kuo skiriasi kabuki sepetelis nuo handy buki? As gavau savo handy buki, tai jis man toks visai nieko pasirode, gan svelnus g.gif Neturiu su kuo palyginti iki kol negausiu TBS rinkinio ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Morepink @ 2008 02 14, 19:03)
Turiu klausimuka ax.gif
Kuo skiriasi kabuki sepetelis nuo handy buki? As gavau savo handy buki, tai jis man toks visai nieko pasirode, gan svelnus g.gif Neturiu su kuo palyginti iki kol negausiu TBS rinkinio ax.gif

Jis tiesiog ilga rankena (klasikinis kabuki su trumpute), ir galbūt truputį mažesnis už BE kabuki. Bet tankumas toks pats, pudrai puikiai tinka.
Atsakyti
QUOTE(Endendu @ 2008 02 14, 18:14)
Jis tiesiog ilga rankena (klasikinis kabuki su trumpute), ir galbūt truputį mažesnis už BE kabuki. Bet tankumas toks pats, pudrai puikiai tinka.

Dekui, tai labai gerai kad ta sereliu galvute panasi i kabuki, nes man su kotu kazkaip pasirode jog bus patogiau pudruotis doh.gif belieka tik sulaukti pudros biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sweety123 @ 2008 02 14, 15:13)
- maskuoja vidutiniskai

mano BE isvados(turiu tik light kolkas atspalvi) :
-maskuoja labai gerai (su skysta taip nesigauna), man netgi raudonus spuogus gaunasi uzmaskuot, o tai darau su sepetuku skirtu seseliams, jis labai maziukas, jei spuogas labai raudonas tai tepu ant jo nenukracius sepetuko, o jei tik truputi reikia maskuoti tai nukratau, po to su kabuki visa weida... net keista kad dienos sviesoje nesimato kad ant spuogiuku sluoksniai prideti thumbup.gif (aisku jei spuogas jau baltas ir pupso pora milimetru nuo odos tai jau nieks nepades)
-ant veido matosi, bet ne kaip "spaklios sluoknis" o kaip lengvas pagrindas
-light i geltonuma.. man tas nelabai.., laukiu parvaziuojancio medium started kit'o mirksiukas.gif
-bligesys man netrukgo, nors oda riebalojasi, tai tik servetele sugeriu ir vel kaip nauja rolleyes.gif , be to nebe taip stipriai blizgu bigsmile.gif
-nelabai paitnka man kas subega i voku rauksles verysad.gif ... (kaip pigus seseliai)

BE man patinka wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo black_berry: 14 vasario 2008 - 22:44
Sveikos, pasidalinsiu ir aš savo įspūdžiais apie BE. Tepuosi jau antrą dieną, šiandien patinka labiau nei vakar, o ryt turbūt bus dar geriau thumbup.gif
Medium beige spalva, man vidutinės statistinės spalvos lietuvei, žiemą truputį per tamsi, manau light būtų pats tas, bet vasarą šita irgi labai tiks rolleyes.gif
Dėl maskavimo - šiaip paprastai išsitepus su Kabuki šepetuku tai nelabai maskuoja, tačiau su kokiu mažu šepetėliu dar nebandžiau rolleyes.gif
Kas man labai aptinka, kad pasidažyti su ja išeina labai greitai, o vaizdas toks, kaip anksčiau gerą pusvalandį su krempudrom užtrukdavau thumbup.gif
Dar dėl blizgesio - man, dienai įsibėgėjus, veidas pradeda blizgėti,norėčiau labai tą Veil pabandyt. Kažin, gal tas Veil ir spalvą truputį "nugesintų" ? g.gif
Planuose - šviesesnė mineralkė, veil ir pora šepetėlių, tai manau, reiks rinkinuką paimt doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zuma: 15 vasario 2008 - 07:43
QUOTE(Zuma @ 2008 02 15, 07:39)
Sveikos, pasidalinsiu ir aš savo įspūdžiais apie BE. Tepuosi jau antrą dieną, šiandien patinka labiau nei vakar, o ryt turbūt bus dar geriau  thumbup.gif
Medium beige spalva, man vidutinės statistinės spalvos lietuvei, žiemą truputį per tamsi, manau light būtų pats tas, bet vasarą šita irgi labai tiks  rolleyes.gif
Dėl maskavimo - šiaip paprastai išsitepus su Kabuki šepetuku tai nelabai maskuoja, tačiau su kokiu mažu šepetėliu dar nebandžiau  rolleyes.gif
Kas man labai aptinka, kad pasidažyti su ja išeina labai greitai, o vaizdas toks, kaip anksčiau gerą pusvalandį su krempudrom užtrukdavau  thumbup.gif
Dar dėl blizgesio - man, dienai įsibėgėjus, veidas pradeda blizgėti,norėčiau labai tą Veil pabandyt. Kažin, gal tas Veil ir spalvą truputį "nugesintų" ? g.gif 
Planuose - šviesesnė mineralkė, veil ir pora šepetėlių, tai manau, reiks rinkinuką paimt  doh.gif

O medium beige turi geltonu atspalviu? Nes parasyta ju puslapyje jog turi golden undertones unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Ferrari @ 2008 02 15, 00:00)
Nusprendžiau, kad artėja  pavasaris ir vasara, odytė bus tamsesnė, ir pudros jai reikės tamsesnės. Tai ir prigriebiau TAN  blink.gif  Turiu beige, tai jei bus tan labai tamsi, maišysiu  rolleyes.gif
Gelbėkite nuo mineralomanijos  doctor.gif

drinks_cheers.gif bet čia jau tikriausiai nieks nebepadės biggrin.gif
QUOTE(Morepink @ 2008 02 15, 07:52)
O medium beige turi geltonu atspalviu? Nes parasyta ju puslapyje jog turi golden undertones unsure.gif

jei rašo golden understones, tai turėtų būti su geltonu atspalviu
Atsakyti
QUOTE(Morepink @ 2008 02 15, 08:33)
Tai suprantu kad turetu, bet gal nera tu atspalviu realiai biggrin.gif  ax.gif

Ant Light rašo Golden undertones, ir visos mergaitės sako, kad atspalvis geltonas, tai ir čia taip turėtų būti g.gif
Atsakyti