Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas

QUOTE(sapnu_salis @ 2008 02 27, 10:26)
Aciu uz nuoroda  4u.gif  o cia kaip supratau DMC siulai, bet ant breznio nelabai matosi. O ten kur lapelis ranka surasytas, ten gal tie reikalingi numeriukai? g.gif

Taip,ten reikalingi numeriukai smile.gif
Atsakyti
aciu smile.gif bandysiu susigaudyt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Reska @ 2008 02 27, 10:03)

Oi kaip faina bigsmile.gif
Jau prabalsavau biggrin.gif
Būtų smagu jei ir Vilniuje tokia parodėlė būtų surengta, būtinai atlėkčiau akių paganyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bugyte @ 2008 02 27, 15:06)
Oi kaip faina  bigsmile.gif 
Jau prabalsavau  biggrin.gif
Būtų smagu jei ir Vilniuje tokia parodėlė būtų surengta, būtinai atlėkčiau akių paganyti  smile.gif

taigi gerose akyse nuolat kabo išsiuvinėti darbai, ir Vilniuje smile.gif
Atsakyti
QUOTE(winia @ 2008 02 27, 14:24)
taigi gerose akyse nuolat kabo išsiuvinėti darbai, ir Vilniuje smile.gif

nepatikėsi, bet aš kvanka galvojau, kad čia darbuotojos tos paveikslus siuvinėja, o po to pardavimui kabina fool.gif I know
Atsakyti
QUOTE(sizike @ 2008 02 27, 15:26)
nepatikėsi, bet aš kvanka galvojau, kad čia darbuotojos tos paveikslus siuvinėja, o po to pardavimui kabina  fool.gif I know

nu žinok aš jų išvis kurį laiką nemačiau, bet kartą pardavėja parodė ir pasakė iš kur jie ten:) tai dėl to aš čia tokia gudra:)
Atsakyti
nepatikėsi, bet aš kvanka galvojau, kad čia darbuotojos tos paveikslus siuvinėja, o po to pardavimui kabina  fool.gif I know

Aš irgi lygiai taip pat galvojau doh.gif
Atsakyti

as buvau lygiai tokia pati nesusipratele unsure.gif na, svarbiausia, kad paaiskejo is kur tie darbai atsiranda smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sapnu_salis @ 2008 02 27, 16:13)
as buvau lygiai tokia pati nesusipratele  unsure.gif  na, svarbiausia, kad paaiskejo is kur tie darbai atsiranda  smile.gif

Bet aš manau kad būtų smagiau jei ir pas mus koks konkursėlis būtų surengtas, kaip kad Panevėžy smile.gif o tai dabar tie darbeliai kabo kažkur palubėse kur ne visų akis užmato, neaišku ar ten jie pardavimui ar šiaip sau...
Atsakyti
Tikrai butu labai smagu,jei aks suorganizuotu kokia didesne paroda, kur butu galima kur akytes paganyti ir savo darbelius parodyti smile.gif nes nuvykt i panevezi pasiziureti tai tikrai ne visoms pavyksta...
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti