Labai mielus darbeliai
QUOTE(Reska @ 2008 02 25, 15:07)
Parašiau į až
Gal ir su manimi pasidalintum audrajaz@yahoo.com
QUOTE(Dowi @ 2008 02 25, 20:30)
pasirodau savo darbelius-vargelius
Puikūs darbeliai, ypač pirmasis, gal schemute galėtum pasidalinti, mane veža rusvų spalvų paveikslai
QUOTE(Klajokle @ 2008 02 26, 07:30)
O kodel net metus pirmaji siuvinejai?didelis?Is foto nelabai atrodo sudetingai...Grazu
nėra labai didelis,nes pačiu smulkiausiu kryžiuku siuvinejau ,bet man taip gražiau spalvos susilieja,o iš vienodų atspalvių nėra lengva siuvinet,o ypač fonas..na nepabandžius sunku ir perduoti tai ,aišku aš sau didesnio vargo ir užsikroviau blusos dydžio kryžiukais siuvinedama ..
ačiū įvertinimą
kur su drugeliu man ir kreivokas pasirodė,reiks bandyt pačiai patvarkyt
o vargeliai pasakiau,nes prie tos damos tikrai buvo kas veikti,akys raibuliuodavo..
taip siuvineti man ir malonumas,bet kažin ar kada ryšiuos siuvineti iš vienodų atspalvių ..
audrajaz aš pirkau schemą iš siulu parduotuves,119Lt.kainavo ,bet nesenai esu aptikusi picasoj tos damos schemą,kai tik rasiu,įdėsiu..
Dowi, labai darbeliai. Ir remeliai grazus. Pati reminai ? Kur tokius remelius galima gauti?
grazūs darbeliau
QUOTE(audrajaz @ 2008 02 26, 09:00)
Gal ir su manimi pasidalintum audrajaz@yahoo.com
Gerai. Kitos, kurios dar norės, tai rašykit į až, nes kelias dienas nebūsiu, tai galiu pražiopsoti
Tai mano antrieji Vervaco batukai, laukia dar vieni.
QUOTE(Reska @ 2008 02 26, 09:42)
Gerai.
Reska, bandysiu O iš savo praktikos, ar labai sudėtinga padaryti kokybišką schemutę?
QUOTE(audrajaz @ 2008 02 26, 09:53)
Reska, bandysiu O iš savo praktikos, ar labai sudėtinga padaryti kokybišką foto?
Aš ne kartą jau sakiau, kad spalvotos foto nebesiuvinėčiau, arba reikia spalvų imti 100, o juodai baltai tik 22-25 reikia. Bet ne dėl to, juodai balta mažiau plėmais gaunasi. Nesudėtinga Ir aš ne iš pirmo karto padarau. Pažiūriu,pvz, kokios spalvos gaunasi ant veido, ar ne per tamsu. Tada šviesinu nuotrauką, arba tamsinu. Na pagal situaciją. Reikia nebijoti bandyti visokius variantus. Spausdinti nereik skubėt. Dabar ruošiuosi siuvinėti vieną foto, tai ilgai neradau, kas foną pakeis iš margo į juodą, taip mažiau darbo, o ir man gražiau... Siuvinėju ant juodod kanvos.
QUOTE(Reska @ 2008 02 26, 09:57)
Aš ne kartą jau sakiau, kad spalvotos foto nebesiuvinėčiau, arba reikia spalvų imti 100, o juodai baltai tik 22-25 reikia. Bet ne dėl to, juodai balta mažiau plėmais gaunasi. Nesunku
Spalvotos aš ir neketinu daryti, mane veža rudai baltos, t.y. sepia, tai tikiuosi pavyks pasidaryti