Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas

QUOTE(paklydusi_siela @ 2008 02 25, 12:43)
Ar dar galeciau tiketis tokios schemutes ax.gif  lagunna@one.lt
Papildyta:
Fantastika bigsmile.gif  As noreciau tokios schemos 4u.gif  lagunna@one.lt

Jau išsiunčiau schemelę smile.gif
Atsakyti
QUOTE(paklydusi_siela @ 2008 02 25, 12:30)
Labai grazus traukinukas 4u.gif  O gal as galeciau tokia schemute gaut ax.gif

va čia yra mirksiukas.gif http://photo.163.com...856/1776812358/
tiesa, raides pati rašiau, truputi sumažinus dūmų srauta rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(kasiopeja @ 2008 02 25, 12:44)
Gal aš ir kvaila, bet man visai 'prikolnai' atrodo (kadangi nešviečia antsvorio problemos, veikiau priešingai). Ir siūlų nepagailėčiau   liezuvis.gif Po remontų turėsim sau su vyru atskirą vonią prie miegamojo, gal išsisiuvinėt  g.gif  biggrin.gif

na, jei ką, galiu nuraminti, kad tai baisingai populiaraus Pietų Amerikos dailininko ir skulptoriaus Fernando Botero paveikslai ir tie jo beformiai stori kūnai turi savo idėją - tai priešinimasis įprastam "išlaižytam" ir kiču kvepiančiam Pietų Amerikos menui mirksiukas.gif
būtent šitų tai nekabinčiau, bet yra jo tikrai įdomių darbų thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sizike: 25 vasario 2008 - 13:38
QUOTE(kasiopeja @ 2008 02 25, 13:44)
Gal aš ir kvaila, bet man visai 'prikolnai' atrodo (kadangi nešviečia antsvorio problemos, veikiau priešingai). Ir siūlų nepagailėčiau   liezuvis.gif Po remontų turėsim sau su vyru atskirą vonią prie miegamojo, gal išsisiuvinėt  g.gif  biggrin.gif

Aš siuvinėti tingėčiau, labai jau didelis darbas:) Bet reprodukcijos tai tikrai fainai atrodytų, jei vonia erdvi ir stilius daugmaž atitinka smile.gif
o jei siuvinėsi, tai kantrybės tau, turėtų faina būti:)

tas dailininkas nėra mano mylimiausias, bet įdomus...tikrai nėra net ką lyginti su ta stora hamburgerius ėdančia mergina...smile.gif

O, Šizike, kartu pavarėm:))
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo winia: 25 vasario 2008 - 13:39
QUOTE(winia @ 2008 02 25, 13:38)
tas dailininkas nėra mano mylimiausias, bet įdomus...tikrai nėra net ką lyginti su ta stora hamburgerius ėdančia mergina...smile.gif

O, Šizike, kartu pavarėm:))

drinks_cheers.gif nuuu... mintys sklando ore thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Jauna mama @ 2008 02 25, 14:53)
Jau išsiunčiau schemelę  smile.gif

Nieko nesuprantu, nieko negavau g.gif Ar tik nebus cia kaltas mano meilas? Kazkaip keista kad aplamai jau geras dvi sav nieko negaunu g.gif
Atsakyti
Iš itiesų gal ir nesiuvinėsiu, tiesiog fiziškai nespėsiu, nes ir be jų visokių planų yra.
Bet tokie paveikslai man gerokai labiau priimtini negu nuogų kūnų siuvinėjimas ant juodos kanvos. Bet čia tik mano nuomonė 4u.gif PEACE 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kasiopeja: 25 vasario 2008 - 14:50
QUOTE(Jauna mama @ 2008 02 25, 12:35)
Norėjau paklausti, gal kas turi programą, kurį iš nuotraukos padaro schemą  ax.gif  Bučiau labai dėkinga, jei kas pagelbėtų  4u.gif

Parašiau į až
Atsakyti
QUOTE(Reska @ 2008 02 25, 13:07)
Parašiau į až

Gal ir man parasytum bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Reska @ 2008 02 25, 15:07)
Parašiau į až

Ačiū 4u.gif Vakare ateis vyras, tai bandys suinstaliuoti, nes mano kompiuterio žinios nesiekia tokio lygio ax.gif
Atsakyti
Ot blondine esu... doh.gif Ar imanoma ka padaryt,jeigu as patrumpinau medziagos ilgi?truksta apacioja bent 5 eiluciu verysad.gif negi schema teks trumpinti... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Klajokle @ 2008 02 25, 17:32)
Ot blondine esu... doh.gif Ar imanoma ka padaryt,jeigu as patrumpinau medziagos ilgi?truksta apacioja bent 5 eiluciu verysad.gif negi schema teks trumpinti... verysad.gif

tai bet dar kraštams turi likti bent kiek?
jei viską siuvinėji, be jokių tarpų, gal iš bėdos galima kažkaip prisiūti dar gabalą?
Atsakyti