Nu ,rugsėja,pirmyn pirmyn,kad iki kovo 9 pabaigtum Nu paveikslas tai nerealus bus Kai pabaigsi-atvarysiu į svečius-laistysim
QUOTE(rugsėjė @ 2008 02 23, 19:10)
o gal butu galima gauti sio meskuiko schema..man jis labai patiko is anksto aciu
almakster@gmail.com
Padekit merginos. Ziurejau ziurejau kas cia per fonas. Jis nesiuvinetas bet tada kokia medziaga cia ar dazyta? Gal kuri toki siuvinejo???
paveikslas
paveikslas
QUOTE(zuikiniauskienė @ 2008 02 24, 10:45)
labai tikroviskai atrodo
QUOTE(Christin @ 2008 02 24, 11:55)
Padekit merginos. Ziurejau ziurejau kas cia per fonas. Jis nesiuvinetas bet tada kokia medziaga cia ar dazyta? Gal kuri toki siuvinejo???
paveikslas
paveikslas
Man atrodo,kad čia toks audinys. Aš turiu vieną siuvinėjimo rinkinuką,tai jame jei ne lygiai tokia,tai labai panaši medžiaga
Merginos kažkaip su kava ar arbata dažo..
QUOTE(Christin @ 2008 02 24, 12:55)
Padekit merginos. Ziurejau ziurejau kas cia per fonas.
Instrukcijoje nurodyta medžiaga: 28 count Antique White Monaco, o tokios spalvotos gali pasižvalgyti čia: https://www.stitchin...ollectionFabric
https://www.stitchin...i?HandDyedLinen
zuikiniauskiene, čia ant lino siuvinėji? labai gražiai atrodo
Vis tik man labai labai reikia mergeles zodiako zenklo.Siulykit visokius variantus...
Ir gal kuri dar turite pilvo sokeju paveiksleliu,schemu?Taip pat labai reikia..Aciu is anksto.
Ir gal kuri dar turite pilvo sokeju paveiksleliu,schemu?Taip pat labai reikia..Aciu is anksto.
QUOTE(vaidile @ 2008 02 24, 12:40)
o gal butu galima gauti sio meskuiko schema..man jis labai patiko is anksto aciu
almakster@gmail.com
almakster@gmail.com
neissisaugojus sio meskio schemos, turiu tik atspausdinta
Papildyta:
QUOTE(ReNcYtEa @ 2008 02 24, 12:29)
Nu ,rugsėja,pirmyn pirmyn,kad iki kovo 9 pabaigtum Nu paveikslas tai nerealus bus Kai pabaigsi-atvarysiu į svečius-laistysim
baik baik, ba dar gala gausiu
QUOTE(cenzura @ 2008 02 24, 12:04)
labai tikroviskai atrodo
QUOTE(sizike @ 2008 02 24, 12:25)
zuikiniauskiene, čia ant lino siuvinėji? labai gražiai atrodo
Ant lino spalvos DMC kanvos. Iš tikrųjų reikėjo ant lino siuvinėt, bet aš šiek tiek pasilengvinau darbą.