Lauksim pasirodant
QUOTE(etaeta @ 2008 02 22, 13:11)
Turiu klausima siuvinejancioms ant plastikines kanvos. Man nuolat trukineja siulai, ka darau ne taip? Ar cia kanva pjauna siula ?
Siaip smalsu, o ka siuvieji? Nes plastikinei kanvai labai mazai schemu randu.
ne kazikiek pasistumejau angelo, bet po truputi i prieki
tik man idomu, tas metalizuotas siulas lyginant neprades lydytis(nes jis man panasus i zilka...)
o cia jei nerodys nuoroda http://i198.photobuc.../Picture150.jpg
tik man idomu, tas metalizuotas siulas lyginant neprades lydytis(nes jis man panasus i zilka...)
o cia jei nerodys nuoroda http://i198.photobuc.../Picture150.jpg
rugsėje aš apakus atrodo stulbinamai
QUOTE(rugsėjė @ 2008 02 24, 09:29)
oho, kiek jau daug išsiuvinėjai
QUOTE(paukščiukas @ 2008 02 24, 09:41)
rugsėje aš apakus atrodo stulbinamai
NE TAS ZODIS!!!! o kiek darbo!!!!
as buvau ir apakus kai gavau schema is saliuky, norejau net nepradet, bet buvo geda issikaulinus schema numest, kad nepasisiukslint teko pradet...
QUOTE(rugsėjė @ 2008 02 24, 10:29)
nedaug beliko, sėkmės stumentis į priekį, nors ir po kelis kryželius per dieną.
O dėl met. siūlo, pati jo nebandžiau, bet gali gi vieną patį po lygintuvu pakišti ir pažiūrėti kokioje nemperatūroje pradeda lydytis. Nereikės su baigtu siuviniu eksperimentuoti.
QUOTE(rugsėjė @ 2008 02 24, 20:29)
Nerealiai atrodo.As esu tik piesusi toki angela,negalvojau,kad yra ir paveikslelis siuvinejimui...
Gal galetum schemute pasidalinti? obscuritysat@gmail.com
Noriu pasirodyti, kiek savo narcizų jau esu išsiuvinėjusi:
QUOTE(Brno @ 2008 02 24, 01:04)
Siaip smalsu, o ka siuvieji? Nes plastikinei kanvai labai mazai schemu randu.
As siuvineju amforas, siaip visus didelius paveikslus stegiuosi siuvineti ant plastikies kanvos, nepriklausomai nuo to, ant kokios nurodyta. MAn paveikslai tvirtesni gaunasi.
Sis paveiksliukas mano planuose irgi yra
[/quote]
šito paveiksliuko dydis neįspūdingas, bet radau kitą ir kaip iš schemos matyti, kad jis butų daug didesnis ir be to užpildytas visas fonas
[/quote]
šito paveiksliuko dydis neįspūdingas, bet radau kitą ir kaip iš schemos matyti, kad jis butų daug didesnis ir be to užpildytas visas fonas