laba diena merginos
turiu klausimeli kaip apdirbti krastus kai issiuvineji remeli nuotraukoms ?
ir dar klausimelis gal kas turi grazus skaicius issiuvineti shema
aciu uz pagalba
QUOTE(paklydusi_siela @ 2008 02 23, 15:41)
Bet kad nieko negavau
keista,m man rodo kad išsiunčiau, atsivers puslapiu atgal, tan dėjau nuorodą su daug metrikų, ten yra batukai
Papildyta:
QUOTE(paukščiukas @ 2008 02 23, 11:19)
va čia
Sveikos.
Priimsit dar vieną visai žalią siuvinėjime naujokę?
Norėjau paklausti,gal kas netyčia turi gražių mergelės zodiako ženklo paveikslėlių? Šios temos pradžioje radau labai gražių ir žaismingų zodiakų,bet mergelės nebuvo.
Tai jei nebūtų sunku,įmeskit kas kokias nuotraukytes turit ar atsiūskit i el.paštą. obscuritysat@gmail.com.
Ačiū iš anksto.
Priimsit dar vieną visai žalią siuvinėjime naujokę?
Norėjau paklausti,gal kas netyčia turi gražių mergelės zodiako ženklo paveikslėlių? Šios temos pradžioje radau labai gražių ir žaismingų zodiakų,bet mergelės nebuvo.
Tai jei nebūtų sunku,įmeskit kas kokias nuotraukytes turit ar atsiūskit i el.paštą. obscuritysat@gmail.com.
Ačiū iš anksto.
QUOTE(paukščiukas @ 2008 02 23, 17:47)
keista,m man rodo kad išsiunčiau, atsivers puslapiu atgal, tan dėjau nuorodą su daug metrikų, ten yra batukai
Papildyta:
va čia
Papildyta:
va čia
Aciu, radau
QUOTE(Melita. @ 2008 02 23, 14:24)
Labai noreciau schemutes:
rufi@takas.lt
Is anksto aciu!
Papildyta:
QUOTE(rugsėjė @ 2008 02 22, 20:33)
pasirodau uzbaigta meski(neplautas, nes darbe nera salygu isplaut ir dziovint , pabaigus pries pora sav...
Nieko nematau
QUOTE(rugsėjė @ 2008 02 23, 19:10)
Meskis super !!!
QUOTE(rugsėjė @ 2008 02 23, 18:10)
grazuolis. o kiek kantrybes!!!
kantrybes ne kazikiek reik , darbe per pora savaiciu savaiciu nepilnai, tik labai "pavalkiotas"- murzinas, labai tingiu sutvarkyt, nzn ar remint ar pagalvele siut(vel tingiu sienoj skyle grezt ) kai sugalvosiu dar pabus neplautas
rugsėje, o kaip angeliukas gyvena ? Gal jau baigei? Mano tai vėl į kampą pastatytas...vargšiukas.. ...
angeliuka po biski stumiu, bent po pora siuliuku pries miega... i darba per didelis nestis vakarais mazoka laiko, jei bus kada ryt pasidemonstruosiu, nes mb veja nuo kompo