Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas

QUOTE(Labutuliukas @ 2008 02 22, 12:36)
Isikerpi is kartono rites ir uzsuki siulus bei uzsirasai numeri. Laikyti gali bet kokioje dezuteje, kad ir batu.
Galima siulus laikyti maiseliuose su uzsegimais ir ant maiselio uzsirasyti numeri.

As laikau siulus sioje is Senuku uz kelis litus pirktoje dezuteje
user posted image

Norejau pirkti specializuotoje parduotuveje, bet mane paprotino smile.gif
O ir dydis kaip tik.

Is kartono karpyti doh.gif
As turbut nupusciau, nes jau vien kol susisukau visus ant siu kartoniuku, kiek laiko uzeme, o ir kartonas sias laikais nepigus, jei specialiai ji pirkti.
As pirkau jau gatavus "gerose akyse" kaina 150 kartoniuku apie 4-5lt.

O maisiuku man nesinorejo, nes jei daugiau vietos uzima ax.gif be to cia iskarto visi atspalviai matosi smile.gif
Na bet kiekvienas renkasi pagal save blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Rufi @ 2008 02 22, 13:13)
user posted image

O pradine dezutes paskirtis? Senukuose ji parduodama kaip siulams laikyti, ar tiesiog dydis patogus buvo ir pritaikei?
Atsakyti
QUOTE(Rufi @ 2008 02 22, 14:13)

Norejau pirkti specializuotoje parduotuveje, bet mane paprotino smile.gif
O ir dydis kaip tik.

Is kartono karpyti  doh.gif
As turbut nupusciau, nes jau vien kol susisukau visus ant siu kartoniuku, kiek laiko uzeme, o ir kartonas sias laikais nepigus, jei specialiai ji pirkti.
As pirkau jau gatavus "gerose akyse" kaina 150 kartoniuku apie 4-5lt.

O maisiuku man nesinorejo, nes jei daugiau vietos uzima  ax.gif be to cia iskarto visi atspalviai matosi smile.gif
Na bet kiekvienas renkasi pagal save  blush2.gif

O man tuos juodos iš Senukų dežutės labai negražios, o tos baltos labai nepatogios, tėvui varžtukams susidėti atidaviau:)

tai aš jei kada prisiruošiu persukti siūlus (kas labai nerealu), tai pirksiu dėžutes iš Gerų akiųsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo winia: 22 vasario 2008 - 13:54
QUOTE(Brno @ 2008 02 22, 14:36)
O pradine dezutes paskirtis? Senukuose ji parduodama kaip siulams laikyti, ar tiesiog dydis patogus buvo ir pritaikei?

Pradine paskirtis varztams ir visa kita biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(etaeta @ 2008 02 22, 13:11)
Turiu klausima siuvinejancioms ant plastikines kanvos. Man nuolat trukineja siulai, ka darau ne taip? Ar cia kanva pjauna siula ?

As siuo metu kaip tik siuvineju dekoracijas velykoms ant plastikines kanvos. kol kas siulai netrukinejo, bet gal ta kanva dar skirtinga buna? Apie saviske jokios informacijos neturiu - parduotuvej paklausiau ar tokios turi, atnese viena lapa ir nupirkau blush2.gif Bet langeliu viduje ji neatrodo astri... O kokios firmos siulais siuvineji?
Atsakyti
QUOTE(winia @ 2008 02 22, 14:36)
O man tuos juodos iš Senukų dežutės labai negražios, o tos baltos labai nepatogios, tėvui varžtukams susidėti atidaviau:)

tai aš jei kada prisiruošiu persukti siūlus (kas labai nerealu), tai pirksiu dėžutes iš Gerų akiųsmile.gif

As grazu paveiksliuka ant virselio uzsidejau, tai pas mane dabar dezute grazi smile.gif smile.gif

Is kitos puses pagalvojus, man visos dezes vienodos ir si tikrai nera baisi, tai kam moketi brangiau ax.gif , o ir nedemonstruoju as jos niekam. Tik jum, va dabar parodziau blush2.gif
Pries tai laikiau batu dezeje, bet man ten visiskas jovalas buvo, o cia viskas suskirstyta ir veziotis patogu, vietos dvigubai maziau uzima.
Atsakyti
QUOTE(Brno @ 2008 02 22, 14:50)
As siuo metu kaip tik siuvineju dekoracijas velykoms ant plastikines kanvos. kol kas siulai netrukinejo, bet gal ta kanva dar skirtinga buna? Apie saviske jokios informacijos neturiu - parduotuvej paklausiau ar tokios turi, atnese viena lapa ir nupirkau  blush2.gif Bet langeliu viduje ji neatrodo astri... O kokios firmos siulais siuvineji?

DMC siuvineju, bet truksta ir truksta nezinau ka ir daryti labai laikas "marinuojasi". As didelius paveikslus siuvineju, gal siula per ilga atsikerpu vistiek manau pjauna po truptui g.gif
Papildyta:
QUOTE(Brno @ 2008 02 22, 14:36)

O as pirkau pora JYSK'e po 8 lt ir nelabai kuo skiriasi nuo tu tikruju DMC, kur po 26 lt. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo etaeta: 22 vasario 2008 - 14:51
QUOTE(Labutuliukas @ 2008 02 22, 09:36)
Isikerpi is kartono rites ir uzsuki siulus bei uzsirasai numeri. Laikyti gali bet kokioje dezuteje, kad ir batu.
Galima siulus laikyti maiseliuose su uzsegimais ir ant maiselio uzsirasyti numeri.

Reikia tik fantazijos.

nu rimtai juk,visai nedaejo,kad is kartono galima doh.gif doh.gif thumbup.gif aciu mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(winia @ 2008 02 22, 09:38)
įdomoka  hihihi.gif
Aš, pvz., va kaip laikau siūlus, jie sudėti iš eilės pagal numerius. Ant vieno žiedo yra vieno skaičiaus siūlai, pvz, nuo 100 iki 200, tada nuo 200 iki 300, ir taip t.t.smile.gif
visi tokie komplektai sudėti į didelę dėžę, patogu:)
user posted image

O kur galima gauti tokiu maisiuku? blush2.gif as nesu niekur macius pirkti.......

QUOTE(grūzdukė @ 2008 02 22, 10:18)
vieną naują darbelį parodysiu, tik smarkiai neišpeikit. ne aš fotkinau, tai gal netaip gražiai atrodo, kaip norėtųsi.
http://good-times.we...102420184LzkDrU

Sis paveiksliukas mano planuose irgi yra drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Brno @ 2008 02 22, 10:49)
Turiu technini klausimeli. Kaip jus laikote siuliukus, kad zinoti ju numerius? Nes as kai siuvineju, tai tuos popieriukus su numeriais nuimu, kitaip man siulas neissitraukia. O kai atspalviu daug, veliau, siuvinejant kita darbeli, jau nebezinau kokio tiksliai numerio vienas ar kitas siulas. Nezinau,ar aiskiai isdesciau savo klausima  ax.gif

Foto prekių parduotuvėje pirkau kelis pokus įdėklų negatyvams laikyti. Kainos nepamenu, bet tai nepigiausias variantas. Man patinka todėl, kad nereikia siūlų niekur vynioti. Sukišau ir laikau, kol prisireikia.

Man dar patiko ir winios variantas. Siūlai apsaugoti nuo čiupinėjimo, dulkėjimo ir nereikia jų niekur vynioti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giege: 22 vasario 2008 - 16:52
QUOTE(Klajokle @ 2008 02 22, 16:44)
nu rimtai juk,visai nedaejo,kad is kartono galima doh.gif  doh.gif  thumbup.gif aciu mirksiukas.gif
Papildyta:

O kur galima gauti tokiu maisiuku? blush2.gif as nesu niekur macius pirkti.......
Sis paveiksliukas mano planuose irgi yra drinks_cheers.gif

Aš pirkau senukuose smile.gif
ir kainuoja jie labai nedaug.
Atsakyti
Aš maišiukus pirkau biuro reikmenų parduotuvėj, kainavo apie 3lt,
Atsakyti
Sveikutės, noriu siuvinėti šį paveikslą , bet schema, kuri prisegta prie jo yra be ženklų... Gal kuri nors turit schemą, kur spalvos būtų sužymėtos simboliais? Aš tik pradedanti , tai gal kokių gudrybių nežinau , ką daryti tokiu atveju? Labai ačiū 4u.gif

user posted image
Atsakyti